Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim bizde seni özledik hosgeldin....
bugun neler yasadim sabahtan beri bil bilseniz
sabahin kor vakti uyandim, giyin kusan 1 bardak sut. dooogru disci. ay ben zaten tirsarim disciden ayol.
adam soktu 2 elini agzima evirdi cevirdi durdu.. ay oguresim geliyor tutuyorum kendimi.. ne zorduuuuuuuuu
neyse en son karar verdi tel takilecekmis.. ay kizlar ben bu yastan sonra nasil takerim o telleri gitti tum bagdat karizmem.
![]()
evet aşkoş ya, csi bb den kavişi taciz edince, özendim, ama akıl da vermiyor ki offffff :26::26::26::26::26::26:
"atesler kadar yandim alevim olur musun"
![]()
Haftasonum gitti yaa![]()
ah aşkoş yaaa benim de fobim dişçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Cok korkuyorum o masadan![]()
Ne kadar kalacakmış peki?
csi gergin bugün aşkoş, aşk sırlarını bizimle paylaşmıyor![]()
ahahahahahahh seni gidi seni
aşk böcüüüü :)
Haftasonum gitti yaa![]()
aha nolduuuuu, hemen cabık paylaş
ah kuzuuuuuuuummmmmmm, ben de cok korkarim.. ama mecbur mecbur.. muayene sart. 1.5-2 yil kalecekmis. ama ust on teller silikondan yani cok beelli olmazmis.
![]()
üfffff eğitim yaa, sevmem eğitim ben![]()
sizinle tanışmak güzeldi
hakkınızı helal edin![]()
hosbulduk lalcisim... sen asilsin?
Geçmiş olsun cnm. Ne diyeyim bilmiyorum. Çok korkuyorum bennn
Eğitim şart
Ben de sıkılıyorum eğitimlerden haftaya da benimkiler başlıyor kaç gün sürecek belli diil
sizinle tanışmak güzeldi
hakkınızı helal edin![]()
düne göre iyiyim....dün eve gittim yemek yaptim sicak bi dus aldim ve hemen yattim....
Yolculuk nereye bacım![]()
Geçmiş olsun cnm. Ne diyeyim bilmiyorum. Çok korkuyorum bennn
Eğitim şart
Ben de sıkılıyorum eğitimlerden haftaya da benimkiler başlıyor kaç gün sürecek belli diil
![]()
Kurşu ata ata biter
Yollar gide gide biter
Mahpus yata yata biter
Aldırma Elmayram aldırma![]()
bugun neler yasadim sabahtan beri bil bilseniz
sabahin kor vakti uyandim, giyin kusan 1 bardak sut. dooogru disci. ay ben zaten tirsarim disciden ayol.
adam soktu 2 elini agzima evirdi cevirdi durdu.. ay oguresim geliyor tutuyorum kendimi.. ne zorduuuuuuuuu
neyse en son karar verdi tel takilecekmis.. ay kizlar ben bu yastan sonra nasil takerim o telleri gitti tum bagdat karizmem.
![]()
![]()
üfffff eğitim yaa, sevmem eğitim ben![]()
düne göre iyiyim....dün eve gittim yemek yaptim sicak bi dus aldim ve hemen yattim....