• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

bugun neler yasadim sabahtan beri bil bilseniz :5::5:

sabahin kor vakti uyandim, giyin kusan 1 bardak sut. dooogru disci. ay ben zaten tirsarim disciden ayol.

adam soktu 2 elini agzima evirdi cevirdi durdu.. ay oguresim geliyor tutuyorum kendimi.. ne zorduuuuuuuuu

neyse en son karar verdi tel takilecekmis.. ay kizlar ben bu yastan sonra nasil takerim o telleri gitti tum bagdat karizmem.

:5::5::5::5::5::5::5:

ah aşkoş yaaa benim de fobim dişçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Cok korkuyorum o masadan :D

Ne kadar kalacakmış peki?

evet aşkoş ya, csi bb den kavişi taciz edince, özendim, ama akıl da vermiyor ki offffff :26::26::26::26::26::26:

csi gergin bugün aşkoş, aşk sırlarını bizimle paylaşmıyor :16::16::16::16:

Son düzenleme:

ah aşkoş yaaa benim de fobim dişçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Cok korkuyorum o masadan :D

Ne kadar kalacakmış peki?

csi gergin bugün aşkoş, aşk sırlarını bizimle paylaşmıyor :16::16::16::16:

ah kuzuuuuuuuummmmmmm, ben de cok korkarim.. ama mecbur mecbur.. muayene sart. 1.5-2 yil kalecekmis. ama ust on teller silikondan yani cok beelli olmazmis.

ahahahahahahh seni gidi seni :16::16:

aşk böcüüüü :)

:17::17::1::1::17::17:

ah kuzuuuuuuuummmmmmm, ben de cok korkarim.. ama mecbur mecbur.. muayene sart. 1.5-2 yil kalecekmis. ama ust on teller silikondan yani cok beelli olmazmis.

:17::17::1::1::17::17:

Geçmiş olsun cnm. Ne diyeyim bilmiyorum. Çok korkuyorum bennn :25:

üfffff eğitim yaa, sevmem eğitim ben :50:

Eğitim şart :33:

Ben de sıkılıyorum eğitimlerden haftaya da benimkiler başlıyor kaç gün sürecek belli diil

Geçmiş olsun cnm. Ne diyeyim bilmiyorum. Çok korkuyorum bennn :25:

Eğitim şart :33:

Ben de sıkılıyorum eğitimlerden haftaya da benimkiler başlıyor kaç gün sürecek belli diil

bende ilk gittigimde cok korkuyordum, hele de bu yasima kadar sadece 1 kere gittiydim o da mecburen. disim o kadar curumustu ki kendisi kirilmisti, kok icindeydi. ama elleri cok hafif cok kibarlar. alistim artik. tel takilmasina ihtiyacim var. dislerim epey kotu. umarim ise yarar.

sagol

sizinle tanışmak güzeldi
hakkınızı helal edin:9::9::9::9::9::9:

hayirdir nireye

bugun neler yasadim sabahtan beri bil bilseniz :5::5:

sabahin kor vakti uyandim, giyin kusan 1 bardak sut. dooogru disci. ay ben zaten tirsarim disciden ayol.

adam soktu 2 elini agzima evirdi cevirdi durdu.. ay oguresim geliyor tutuyorum kendimi.. ne zorduuuuuuuuu

neyse en son karar verdi tel takilecekmis.. ay kizlar ben bu yastan sonra nasil takerim o telleri gitti tum bagdat karizmem.

:5::5::5::5::5::5::5:

Olsun ya takdır telleri faydasını görürsün şekercim :34:

Yarın sabahta ben gidecem ön dişimde kayma oldu yana yattı resmen boynu bükük emrah modundayım :27:

"atesler kadar yandim alevim olur musun"

:64::64::64:

Wayyyyyyyy :23::23:

üfffff eğitim yaa, sevmem eğitim ben :50:

Ne yapcan gidecen demi gitmedende olmazzz şimdi idare edecen hayatımmmm :34:

düne göre iyiyim....dün eve gittim yemek yaptim sicak bi dus aldim ve hemen yattim....

Şimdi iyisin demiii lalcimmm :34:

Back
X