Arkadaşım kafan iyiymiş güle güle kullan.
(Viracocha modu:)
[/QUOTE]Aman kızım tikkat etde bakkal amcan ham yapmasın sana mazallah güme gidersin sonra göster ama elletme olurmu amcaya
----------------
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
[/QUOTE]hanfendi bu tür şeyler yazmak yasak aaaaaaaaaa şimdide bu moda oldu
--------------------------------
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
[/QUOTE]aayy bu konuya,böyle şeyler yaşandığına inanamıyorum ben
bizim komşunun kızıda teyzesinin kocası ile yakalandı,kızı linç ettiler yaniiiiiiii
sen kendini kolla kızım,başka adam bulursun erkeklerin köküne kıran mı girdi ayyy evlerden ırak senin gibisi
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
----------------
annem babam ayrı.
babam 8.evliliğini yaptı.
abim var. o da 4.karısını kuma getirdi, bu aralar düğün dernek çok bizde
sevgiye inanmayanın kalbi taştandır
allah kalbine sevgi tohumu eksin
saol ablacım aşah razı olsun
ya cvp yazıyorum ama ben daha yeni öğreniyorum bilgisayar kullanmayı
zaten evde internetimiz yok
bakkal amcadan rica ettim
o şimdi izin verdi bana, ben önce onun bilgisayarını kullanıcam, sonra o da beni kullanacakmış
neyi kullanacak anlamadım ama, neyse görücez
Ayyyy bu konu çok hareketliymiş, geçerken bi okuyayım dedim ama konusahibinin maşallahı var, hem bakkalla kırıştırıyo hem eniştesine göz koyuyo
dranas stayla
merhaba canım,
enişten first in first out tekniğini seçmiş (fifo) yani önce seninle sevgili olmuş, ama önce de seni bırakmış. halbuki processing zarfında filoyu seçseydi first in last out mantığıyla, sen ilk girerdin ama son çıkardın..
ben sana özel mesajdan bir porgram attım.
şimdi eniştenin olduğu odada benim sana yolladığım telkin dosyasını açacaksın, böylelikle onun beynine filo nun fifo dan daha verimli bir process yöntemi olduğu fikrini empoze edeceğiz. o da kardeşini bırakıp, sana dönecek.
________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
[/QUOTE]aayy bu konuya,böyle şeyler yaşandığına inanamıyorum ben
bizim komşunun kızıda teyzesinin kocası ile yakalandı,kızı linç ettiler yaniiiiiiii
sen kendini kolla kızım,başka adam bulursun erkeklerin köküne kıran mı girdi ayyy evlerden ırak senin gibisi
offf nerden açtım bu konuyu.Ayyyy bu konu çok hareketliymiş, geçerken bi okuyayım dedim ama konusahibinin maşallahı var, hem bakkalla kırıştırıyo hem eniştesine göz koyuyo
merhaba canım,
enişten first in first out tekniğini seçmiş (fifo) yani önce seninle sevgili olmuş, ama önce de seni bırakmış. halbuki processing zarfında filoyu seçseydi first in last out mantığıyla, sen ilk girerdin ama son çıkardın..
ben sana özel mesajdan bir porgram attım.
şimdi eniştenin olduğu odada benim sana yolladığım telkin dosyasını açacaksın, böylelikle onun beynine filo nun fifo dan daha verimli bir process yöntemi olduğu fikrini empoze edeceğiz. o da kardeşini bırakıp, sana dönecek.
________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
Offf ben de sinir oluyorum böyle reyting meraklılarına boşver canım ağız dalaşına girme
ayyy sorma kardeş bana boşan boşan dediler ama ben kocamı seviyorum boşanmam
peşinde koşturuyorum eve dönsün diye[/B]
[/QUOTE]maşallah
bilgisayar kullanmayı bilmiyor musun ama diğer her şeyi biliyorsun.
TV dizileri seyredeceğinize biraz belgesel seyredin kitap okuyun,
----------------
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
arkadaşlar qujreuto marka krem kullandım.
alnımdaki yara izi geçti size de tavsiye ederim.
.........................................................
arkadaşlar qujreuto marka krem kullandım.
alnımdaki yara izi geçti size de tavsiye ederim.
.........................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?