ay nasil bir fikirdir bu yarabbim, biz kizi o vicdansizdan kurtarmaya calisiyoruz sizse tobeeeeeeeeeee
ayrica kizimizin first oldugunu nerden bilcez, adamin system error verip de ilk sevgiliye giderse ne olcek.. hepten elden kacirmis olur.. simdi aplasiyla evlenirse, apla carsiya pazara gitti mi kiz da gorur sevdicegini...
---------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
ayyy gizemcim ben senin alternatif çözümleri çok seviyorum,aslında adamda bana meyilli ama ben de onu mu kaçırsam yani,iyi olur diosun öle mi :26:
ay gercekten mi? ben de gecen gun kocisleyken ayiptir soylemesi sicak cikolata yiyorduk, sen yaramaz cikolata gobisime damla... nasil yandi nasil... bende mi denesem..
kardes peki haricen mi kullanilir??
@eniştembacımakaçtı; daha önceki konularını da okudum. Hep kendini mağdur gösterme çabasındasın. Olan olmuş, yaşanan yaşanmış sen hala nasıl ayırırım nasıl döndürürüm derdindesin.
Aç gözlerini artık, gerçek dünyaya dön.Adam ablanı seviyor ve onunla evlenecek. 2+2=4 kadar gerçek bu! Sen burda konu açıp sızlanıyorsun sadece.
Erkekler kadınlar gibi değildir. Birilerini severler ve peşinden giderler. Hayal dünyasından cık ve aramıza dön
(gerçekleri çatt çatt söyleyen ağsude stayla)
[/QUOTE]arkadaşım sen o eğri doğrulmadan kaç ordan yoksa muz yoluna gidiceksin benden sölemesi
----------------
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
kuzucum adam da sana meyilliyse biras kas goz yap, o anlar.. kiz evi naz evi birak o seni kacirsin..
------------------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
@asude; bdv topiğine gelir misin? Mesajların dolu?
Arkadaşlar kusura bakmayın böyle dannn diye girdim ama mecbur kaldım.
@asude; bdv topiğine gelir misin? Mesajların dolu?
Arkadaşlar kusura bakmayın böyle dannn diye girdim ama mecbur kaldım.
arkadaşım sen o eğri doğrulmadan kaç ordan yoksa muz yoluna gidiceksin benden sölemesi
----------------
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
youh artık yaaa
dayanamıyorum kızlar
ben burada koptum artık..
gaynana oynamadık demi hiç????
ay gercekten mi? ben de gecen gun kocisleyken ayiptir soylemesi sicak cikolata yiyorduk, sen yaramaz cikolata gobisime damla... nasil yandi nasil... bende mi denesem..
kardes peki haricen mi kullanilir??
galiba hayır esas malzeme de bunda
ciddiye aldım len bir an
biz bile arada kalıyorsak
yazık dışardan gelenler ne yapsın
az uslu durun sigara içip geliyorum
amcası zaten babasına benziyor.
babası da sevgilime ay pardon müstakbel enişteme benziyor
severim dimi?
hem biraz mal mülk de kalır.
sevgilim çulsuz ama amca zengin
20 yaşındayım arkadaşım, iyi bak yazıyor (soru sorulduğunda anında profilini güncelleyen üye)
siz de yorum yapmak amaçlı hakaret mi edeceksiniz.
kimbilir ne ahlaksızlıklar vardır sağınızda solunuzda, ancak burda delikanlılık yaparsınız işte
saol ablam ya bi sen anladın beni
----------------
3545 kişi okuyorrrr
Ayyyy bu konu çok hareketliymiş, geçerken bi okuyayım dedim ama konusahibinin maşallahı var, hem bakkalla kırıştırıyo hem eniştesine göz koyuyo
yok şimdi muz yiyor karamellikafam güzeldir evet
yumurta kafa değilimdir, böyle ince uzun
elmacık kemiklerim de çıkıtır
nerden anladınız?
yoksa sizin içgüdüleriniz mi kuvvetli? (okuduğunu anlamayıp, anladığından yola çıkarak iyice çorba olan üye)
[/QUOTE]ben bu tpici çok seviyorum,canımda sıkılıyor....
bana hoşgeldin demicek misiniz?????
--------------------------------
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur. yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?