KAZEN
Profilinize birer çentik attım...Buyrun devam edin
ben kitap okudum, belgesel de çok seyrediyorum
kama sutra diye japon sanatını anlatan bir kitap tacsiye etti bakkal amca şimdi
onu okuyacağım hatta interntetten birazdan kitaptan görüntüler seyrettirecekmiş bana
----------------
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
Diyalog kurmak da mı yasak? kavga mı var hakaret mi?
Burası özgür bir platform değil mi? Diktatör müsünüz siz?
Diyalog kurmak da mı yasak? kavga mı var hakaret mi?
Burası özgür bir platform değil mi? Diktatör müsünüz siz?
konu sahibi ortada yok
bizde burda yazıyoruz.
oyyyyyyaaa bu konuda bi anım var hemde çokkk utanç verici... haftalık genel toplantımızda tüm idari kadro bir aradayız japonyadan bir hammadde tedarikçimiz var onun değerlendirmesi yapılıyo firmamnın ismini hatırlayamadı kimse bi türlü herkes düşünürken laboratuvar sorumlusu arkadaşımız ya şimdi hatırladım galiba kamasutra mıydı neydiher kes şokkk sonrası derin sessizlik ardından gelen kahkaha patlaması genel müdürü hiç öyle görmemiştim
hanımlar mereba ben burada "birnickimbileyokanlıyormusunkolaysagülümse" nickli bir arkadaşın konusu vardı onu bulamıyorum sildiler mi acaba sildilerse neden siliyolar ya çok merak ediyorum o arkadaşın durumu ne oldu en son kocası kendisini affetsin diye eve yaldızlı boynuz getirmişti hediye olarak ne yaptı onları taktı mı kocasını affetti mi o pis kadını buldu mu alper tunga öldü mü ıssız acun kaldı mı felek öcün aldı mı
________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
hanımlar mereba ben burada "birnickimbileyokanlıyormusunkolaysagülümse" nickli bir arkadaşın konusu vardı onu bulamıyorum sildiler mi acaba sildilerse neden siliyolar ya çok merak ediyorum o arkadaşın durumu ne oldu en son kocası kendisini affetsin diye eve yaldızlı boynuz getirmişti hediye olarak ne yaptı onları taktı mı kocasını affetti mi o pis kadını buldu mu alper tunga öldü mü ıssız acun kaldı mı felek öcün aldı mı
________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
burayım ya, karamel dökmüş bakkalı amca pantalonunakonu sahibi ortada yok
bizde burda yazıyoruz.
bir bayanın söylediği gibi beynine bir kaç çip yerleştirip beyaz elbiseyle düğünlerini basacağım.onun bütün konuları böyle zaten derdini anlatıp çekip gidiyor ben günlerdir uyuyamıyorum ey konu sahibi eniştenle kavuşamıyosunuz rüyalarımda sıçrayarak uyanıyorum koçişimle ara bozulucak artık lütfen şu konuyu açıklığa kavuşturun
abeta konusunu güncelledi o olabilir mi?kızlar bu arada bdv.de bi konu var. konu abetanınkiyle aynı.
okudunuz mu?
kızlar bu arada bdv.de bi konu var. konu abetanınkiyle aynı.
okudunuz mu?
abeta konusunu güncelledi o olabilir mi?
ayyyy ben de günlerdir o konuyu arıyordum, aldığım duyumlara göre yaldızı almmış ama bir beden büyük gelmiş kafasına, eşi de onu yapayım derken boynuz gözüne girmiş falan, tartışmışlar, babaevine dönmüş.
ayy niki gördünüz mü
mokoko
öldümmmmm
benim kavağın özlü sözlerinden biri geldi aklıma
yok canım, onu biliyorum da, boşanıyorum diye bir başlık var
abetayla aynı şeyleri yazmış.. bu kadar olur!
ayyyy ben de günlerdir o konuyu arıyordum, aldığım duyumlara göre yaldızı almmış ama bir beden büyük gelmiş kafasına, eşi de onu yapayım derken boynuz gözüne girmiş falan, tartışmışlar, babaevine dönmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?