ayy niki gördünüz mü
mokoko
öldümmmmm
benim kavağın özlü sözlerinden biri geldi aklıma
hahahahahhahahahahaaaaaaaa allahım yarebbim hayal gücüne bak :90:
youh artık yaaa
dayanamıyorum kızlar
ben burada koptum artık..
(sen bugün mahvettin beni iş yerindekiler garip garip bakıyo)
ay kıyamam yaaa, ama ben böyle olcağnı yazmışdım biliyomusun yazmışdım ben demişdim birnickimbileyok bebeyim yapma o adamı hayatından çıkar onun gibi bir pislik için saçını süpürge etme deymeesss demişdim dinlememişdi herkez ayrıl demişdi dinlememişdi bak şimdi gözünden de olmuş kadıncaaz ama kızlar söylücem bunu herkeze herkeze anlatalım ibret olsun insanlığa
________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
hmmm evet gördüm, okumuşum da bu aralar nedense her konuya yorum yapmıyorum
enercimi buraya saklıyorum
(sen bugün mahvettin beni iş yerindekiler garip garip bakıyo)
ay kıyamam yaaa, ama ben böyle olcağnı yazmışdım biliyomusun yazmışdım ben demişdim birnickimbileyok bebeyim yapma o adamı hayatından çıkar onun gibi bir pislik için saçını süpürge etme deymeesss demişdim dinlememişdi herkez ayrıl demişdi dinlememişdi bak şimdi gözünden de olmuş kadıncaaz ama kızlar söylücem bunu herkeze herkeze anlatalım ibret olsun insanlığa
________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
bence dalga geçmiş.
tamam belki biz de pek çok konudan beslenerek kk kadınlarını ti'ye alıyoruz ama..
bdv.de konu açmak.. o kadar da değil ya..
ölene kadar mokoko muydu o?
bence dalga geçmiş.
Tamam belki biz de pek çok konudan beslenerek kk kadınlarını ti'ye alıyoruz ama..
Bdv.de konu açmak.. O kadar da değil ya..
ölene kadar mokoko muydu o?
kaynana konusu isteyen var mı????
yoksa başka birgün mü dersiniz????
ayy niki gördünüz mü
mokoko
öldümmmmm
benim kavağın özlü sözlerinden biri geldi aklıma
mokoko ne ki ya ben bilmiyorum
kadın mokoko diye nick almış ya, tövbe yarabbim
sevo burda bir kelime etti, hemen uyarı aldı, millet mokoko diye nick alıp üye oluyor, tövbe yarabbi
mokoko ne ki ya ben bilmiyorum
Buda benim şanssızlığım sanırım.
he vallaelinin altında google var annem aç bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?