Dert yok, Sohbet var.... :)

Tühhhhhhhhh ar namus kalmamış hiç hem koca evde olsun yakışıklıda cepte olsun diyonnnn dallas dizisimi çekiyon kardişşşş fake bu fake

arkadaşlar burda konu sahibinin hayati bir sıkıntısı var,

siz ne ile uğraşıyorsunuz

................................
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

Hisssettiyim şeyleri yazıp yazmayacıyımı size mi soracaktım hanfendi?

ama kaynanam çok güçlü,kazulet gibi kadın napim ki ancak bu kadar yapabildim

--------------------

Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

sağol arkadaşım...arada kaldım,kimse beni anlamıyo
,

-----------

Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

hanımefendi siz önce bir güzel Türkçemizi doğru yazmayı öğrenin, ondan sonra gelir burada insanlara akıl verirsiniz..

eğer bu konuda istekliyseniz, bila-ücret, fisebillah, lillah rızası için yardımcı olabilirim.

________________________________________________________________________________

@kaynanamaduru; açtığınız konunun şaka olmasını dilerim. Tesisatçı yolunu bulmuş kayınvalideden balı sizden kaymağı alıyor. Lütfen bu şekilde davranıp gençliğinizi heba etmeyin

ya bi de şey oldu...kahve içtiğimiz gün içine bişey atmış,uyandığımda kendimi kaynanamın evinde buldum...

kaynanam beni tehdit edio oğluma sölerim diye :18:

fake fake diyosunuz ama ben o ne bilmiyorum ki ben japonca bilmem

fake ne demek bilmiyorsunuz ama, tesisatçıyla kahve içip kırıştırmayı biliyosunuz

________________________________________________________________________________

ay herkeste bir namus bekcisi kesildi basimiza.. herkesin hayati kendine kardesim... o tesisatci senin kocansa bilemeyoz tabe

------------------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

ya bi de şey oldu...kahve içtiğimiz gün içine bişey atmış,uyandığımda kendimi kaynanamın evinde buldum...

kaynanam beni tehdit edio oğluma sölerim diye :18:

tesisatlarınızda bir sıkıntı var mıydı? takımlar yerli yerinde miydi? :26:

yaaa kırıştırmadım hanfendi o benimle kırıştırdı neden anlamak istemiyorsunuz

bak kardes demin yazdim ama gozunden kacti sanirim. bence sen kocanlan bosan. bu tesitatciylan da sakin evlenme, birlikte yasayin. birlikteliginizi belediye memuruna ispat etmek zorunda degilsiniz..

boylece koca derdi de kaygana derdi de cekmessin..

baktin hosuna gitmiyor bu tesisatci, bas totosuna tekmayi. elektrikciyi dene...

------------------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...

first in first out olayı diyorsun
asude sıtayla

pro üyeye bile fake diyenler var.. yazıklar olsun yahu..
bence de yazıklar olsun
bilmiyorum ki böyle yaparak ellerine ne geçiyor

ahhh o konuya fake diyen de bu üyeydi dimi?
demek ki yalan problemi var arkadaşta herkesi kendi gibi hayal aleminde yaşıyor zannediyor

Ne yapsın kadıncaaaaazzzzz eşi ölmüş yeniliklere açık olmalı
taze kan

boğaz 9 boğum
8 düşün bir söyle demişler

grup kursunlar, çete olsunlar diyorsun
hmm iyiymiş

----------------

Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

@kaynanamaduru; açtığınız konunun şaka olmasını dilerim. Tesisatçı yolunu bulmuş kayınvalideden balı sizden kaymağı alıyor. Lütfen bu şekilde davranıp gençliğinizi heba etmeyin

Katılıyorum arkadaşım duygularıma tercüman oldun ,tebrik koyuyorum sana

fake fake diyosunuz ama ben o ne bilmiyorum ki ben japonca bilmem

Yalannnn yalannnnnnnnnnn söylüyorsunnn

(gora filminden alıntıdır )

bişey yapmamış,fotolarımı çekmişler sadece :18:

yalaaaaaaaaannnnnnnnnnn yalaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn yaaaaaalaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn soyluyorsun

(gora filminden alinti yapan uyeyi kiskanan uye)

------------------------

ya şöyle yorumlardan önce mail, bbm veya sms yoluyla bilgilendirme yapın beeeeeeeeeeeeeeee
gitti gül gibi beyaz body

arkadaşım göremedim pardon...ama adam bana oyun oynamış tehdit ediolar beni :18:

Katılıyorum arkadaşım duygularıma tercüman oldun ,tebrik koyuyorum sana

Yalannnn yalannnnnnnnnnn söylüyorsunnn

(gora filminden alıntıdır )

yalan değil,neden yalan sölim ki

bişey yapmamış,fotolarımı çekmişler sadece :18:

ne fotosu
alet edevat mı?
tesisatta kullanılması muhtemel aletlerin mi?

----------------

ya of koptum deli ya kendime gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…