Dert yok, Sohbet var.... :)

İncileri dökülüyor değil mi bir bardak çay verince. Gıcık oluyorum böyle tiplere. Yardım etme canım, yeni gelin edasıyla salın ortada :)

benim de başıma gelir bu hep...ben kimin evine gidersem gideyim misafir gibi değil,o evin kızı falan gibi davranırım.ama millet bana geldiğinde yapışır koltuğuna resmen

Günaydınnnnnn...

E diyorum ben sana kedişş

Son düzenleme:
bende istemiştim çiçekler açsın,kuşlar ötsün,ırmaklar aksın...

ama kızgınlıklar geçiyor da,bir yaştan sonra kırgınlıklar zor geçiyor....

Herşey yolunda gider umarım. Kolay gelsin Sweet...
Ankara buluşmasına katılamayacağına da çok üzüldüm doğrusu
(Kıskançlık mı?? Asla )

Günaydınnnn

Saati 06,45 e kuracağıma 07,45 e kurmuşum 1 saat fazladan uyudum cok mutluyum :)

Günaydın canım. Büyük kazanç. Ben de kurduğum saati duymayıp 45 dk. fazladan uyudum.
Sabahları 5 dk fazla uyumak bile nasıl güzel bilirim

günaydın,yorgun,uykusuzum çok ve üşüyorum

Günaydın güzellik. Aynen desem? Kış günlerini şu üşümek yüzünden hiç sevemiyorum

ben geçmişi okudum özel vs konuşmadım.
sen cevap vermişsin zaten elmayram onu gördüm.. bir de dranas cevap vermiş..
hani küslükler gerginlikler bitse ağaçlar çiçek açsa filan..

Ben de özelden konuştun zannettim canım pardon.

Öyle araya gelip "heyooo, slmlarr" falan yazınca unutulmuyor ki kırgınlıklar. Özel bir çaba göremedim ben onda unutulmasına dair. Neyse içinde olan gelirdi zaten. Konşurdu.

bende istemiştim çiçekler açsın,kuşlar ötsün,ırmaklar aksın...

ama kızgınlıklar geçiyor da,bir yaştan sonra kırgınlıklar zor geçiyor....

Geçer canım ama kişisel çaba lazım. Kırılanın bu çabaları görüp bir şans daha vermeliyim demesi lazım. Ben ortada hicbirşey görmiyorum

12 saat uyumaktan bile daha güzel dimi Pata'm. Miss gibi :)

Neler yaptın bakalım, günümüzü aydınlat güzel haberlerinle :)

12 saat uyumaktan bile daha güzel dimi Pata'm. Miss gibi :)

Neler yaptın bakalım, günümüzü aydınlat güzel haberlerinle :)

Sabahları özellikle 08.30'a kurarım saati ki 09.00'a kadar 5'er dakikadan 6 kez erteleyebileyim.
Çok keyif veriyor beh

Güzel haber? Sorry beybi taze bitti

Belki Csi gelince ondan duyarız. Sahi o nerelerde bilgin var mı?

Sabahları özellikle 08.30'a kurarım saati ki 09.00'a kadar 5'er dakikadan 6 kez erteleyebileyim.
Çok keyif veriyor beh

Güzel haber? Sorry beybi taze bitti

Belki Csi gelince ondan duyarız. Sahi o nerelerde bilgin var mı?

Ex koca yeni sevgülü konusundan bahsetmek istemediğin sonucunu cıkardığımdan mütevellit susuyorum

Bilmiyorum interaktif ağları kapatmış, bir yere mi uğradı acaba gelirken?

He yani ben 34'üm diye alınmakta haklıyım öyle mi? Ay sen daha kötü bişey söyledin zaar!
Sanki sabitlendin bu yaşa. Hıh

ahahaha günü aydınlattın pata önemli olan kaç gösterdiğin ben 26yım ama kimse inanmıyor herkes 30 zanendiyor Bi de bu tarafından bakalım ne dersin

Ex koca yeni sevgülü konusundan bahsetmek istemediğin sonucunu cıkardığımdan mütevellit susuyorum

Bilmiyorum interaktif ağları kapatmış, bir yere mi uğradı acaba gelirken?

Susmak mı konuşmak mı doğru bilmiyorum ama haftasonu ayaküstü 40 yalan sıraladım görüşmemek için.
Sonuç : Yalanlar bazen çok faydalı olabiliiyor. Görüşmedim yani hiç
Gelmiyor içimden yahu. Nasıl adapte olacağım hiç bilmiyorum :26:

Ben şimdilik aramıyorum csi'ımı daha erken diye düşünerek. Ama merak etmeye başladım!
İnşallah herşey yolundadır...

ahahaha günü aydınlattın pata önemli olan kaç gösterdiğin ben 26yım ama kimse inanmıyor herkes 30 zanendiyor Bi de bu tarafından bakalım ne dersin

Evet evet bu tarafından bakalım. Çok sevdim bu tarafını ben. Tarafını yiyerim senin

Bazen işe yarıyor. İçinden gelmiyorsa ittiremezsin. Akışına bırak

Biraz daha bekleyelim. Gelmezse ararız cepten. Kötü bişi yoktur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…