kayınvalide kayınpederden dert yanmıycam. artık birbirimize alıştık.. kabullendik karşılıklı olarak..
yemekleri yine ben yapamadım..eltimler,eltimin annesi, eşimin yengesi ve kuzeni vardı..
dünürleri olduğu için benim yemeklerle mahcup olmaktan çekindiler herhalde.. ben de üstelemedim..
hazırlıklı gelmişlerdi evden malzemelerle
kayınpeder ayıptır söylemesı tepsi kebabı ve çiğköfte yaptı k.validem de sulu bir yemek yaptı etli nohutlu bulgur köfteli filan..
tabi ben de sürekli onlara yardım ettim şunu yıka onu soy, onu doğra vs.. ben de salata ve çerkez tavuğu yaptım.. tatlıyı da hazır aldık..
yemekleri editlemem lazım vallahi tırsıyorum deşifre olmaktan
sofrayı zaten hazırlamıştım misafirler gelmeden. ben severim özenli sofraları aksesuarları peçete halkası vs.
çaydı tatlıydı meyveydi bütün servisi ben yaptım tek başıma.. evin tek gelini ben olduğum için!!
bundan sonra k.validem dışında kimsenin evinde mutfağa girip bir bardak çay bile taşımam..
dün de k.validemleri bıraktıktan sonra abimlere uğrayalım dedik.bir gün önce aramıştım uğrarız müsaitseniz diye. o da ayrı bir macera.
herkese sinir oluyorum.. böyle cadı bir elti ve cadı bir görümce olmam lazım bundan sonra..
kimseye iyilik yaramıyor..
ikimizde de orta asya Türk tipi var
kayınvalide kayınpederden dert yanmıycam. artık birbirimize alıştık.. kabullendik karşılıklı olarak..
yemekleri yine ben yapamadım..eltimler,eltimin annesi, eşimin yengesi ve kuzeni vardı..
dünürleri olduğu için benim yemeklerle mahcup olmaktan çekindiler herhalde.. ben de üstelemedim..
hazırlıklı gelmişlerdi evden malzemelerle
kayınpeder ayıptır söylemesı tepsi kebabı ve çiğköfte yaptı k.validem de sulu bir yemek yaptı etli nohutlu bulgur köfteli filan..
tabi ben de sürekli onlara yardım ettim şunu yıka onu soy, onu doğra vs.. ben de salata ve çerkez tavuğu yaptım.. tatlıyı da hazır aldık..
yemekleri editlemem lazım vallahi tırsıyorum deşifre olmaktan
sofrayı zaten hazırlamıştım misafirler gelmeden. ben severim özenli sofraları aksesuarları peçete halkası vs.
çaydı tatlıydı meyveydi bütün servisi ben yaptım tek başıma.. evin tek gelini ben olduğum için!!
bundan sonra k.validem dışında kimsenin evinde mutfağa girip bir bardak çay bile taşımam..
dün de k.validemleri bıraktıktan sonra abimlere uğrayalım dedik.bir gün önce aramıştım uğrarız müsaitseniz diye. o da ayrı bir macera.
herkese sinir oluyorum.. böyle cadı bir elti ve cadı bir görümce olmam lazım bundan sonra..
kimseye iyilik yaramıyor..
günaydınlar..
keyifler yerindedir inşallah..
gizemle vedalaşamadık..
ne güzel istanbul buluşması olmuş.. biz de sevoyla mı buluşsak acaba
norem biz seninle birbirimize benziyor muyuz ne? kaş göz gamzeler filan..
kızlar çok yorucu bir haftasonu geçirdim..
birazdan anlatıciimm.
Asude selam vermiş, selamını almamışsınız..
Bi dönüp baksaydı aldığımızı görürdü kedi?
selam kızlaar,
kaç gündür gelemiyorum çok yoğunum, işler karışık.
yarın da şehir dışına gidiyorum. ankara buluşmasında ankarada olamayacağım. yılbaşında da çalışıyor olacağım sanırım, istanbulda.
hepinizi öpüyorum canlarım, inşallah bu hafta iyi geçer sorunsuz atlatırız.
en kısa zamanda görüşmek üzere.
Günaydınnnn
Saati 06,45 e kuracağıma 07,45 e kurmuşum1 saat fazladan uyudum cok mutluyum :)
günaydın,yorgun,uykusuzum çok ve üşüyorum
ben geçmişi okudum özel vs konuşmadım.
sen cevap vermişsin zaten elmayram onu gördüm.. bir de dranas cevap vermiş..
hani küslükler gerginlikler bitse ağaçlar çiçek açsa filan..
bende istemiştim çiçekler açsın,kuşlar ötsün,ırmaklar aksın...
ama kızgınlıklar geçiyor da,bir yaştan sonra kırgınlıklar zor geçiyor....
bende istemiştim çiçekler açsın,kuşlar ötsün,ırmaklar aksın...
ama kızgınlıklar geçiyor da,bir yaştan sonra kırgınlıklar zor geçiyor....
Herşey yolunda gider umarım. Kolay gelsin Sweet...
Ankara buluşmasına katılamayacağına da çok üzüldüm doğrusu
(Kıskançlık mı?? Asla)
Günaydın canım. Büyük kazanç. Ben de kurduğum saati duymayıp 45 dk. fazladan uyudum.
Sabahları 5 dk fazla uyumak bile nasıl güzel bilirim
Günaydın güzellik. Aynen desem? Kış günlerini şu üşümek yüzünden hiç sevemiyorum
Ay kötü bişey söyledin sen! Yaşlı dedin bize galiba
12 saat uyumaktan bile daha güzel dimi Pata'm. Miss gibi :)
Neler yaptın bakalım, günümüzü aydınlat güzel haberlerinle :)
Sabahları özellikle 08.30'a kurarım saati ki 09.00'a kadar 5'er dakikadan 6 kez erteleyebileyim.
Çok keyif veriyor beh
Güzel haber? Sorry beybi taze bitti
Belki Csi gelince ondan duyarız. Sahi o nerelerde bilgin var mı?
26,5 yaşımda olduğumdan gayrı ben alınmıyorum üstüme
He yani ben 34'üm diye alınmakta haklıyım öyle mi? Ay sen daha kötü bişey söyledin zaar!
Sanki sabitlendin bu yaşa. Hıh
Ex koca yeni sevgülü konusundan bahsetmek istemediğin sonucunu cıkardığımdan mütevellit susuyorum
Bilmiyorum interaktif ağları kapatmış, bir yere mi uğradı acaba gelirken?
ahahaha günü aydınlattın pata önemli olan kaç gösterdiğinben 26yım ama kimse inanmıyor herkes 30 zanendiyor Bi de bu tarafından bakalım ne dersin
Susmak mı konuşmak mı doğru bilmiyorum ama haftasonu ayaküstü 40 yalan sıraladım görüşmemek için.
Sonuç : Yalanlar bazen çok faydalı olabiliiyor. Görüşmedim yani hiç
Gelmiyor içimden yahu. Nasıl adapte olacağım hiç bilmiyorum :26:
Ben şimdilik aramıyorum csi'ımı daha erken diye düşünerek. Ama merak etmeye başladım!
İnşallah herşey yolundadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?