Dert yok, Sohbet var.... :)

hasta olmıycam diye direniyorum yatağa düşmiyim diyorum.. böyle de hep halsiz hep sapsarı bir renk..
annneeeeeee.. annneeeeee

ahahaha günü aydınlattın pata önemli olan kaç gösterdiğin ben 26yım ama kimse inanmıyor herkes 30 zanendiyor Bi de bu tarafından bakalım ne dersin

Şu "yiyerim"in hikayesini öğrenmek ister misin kuzu? Şunu bi dinle sonra konuşalım.

Muhteşem Aşıkların Telefon Konuşması | Bedava video izle, video izle, video izleme, bedava vidyo izle, izlesene, bedava film, bedava film izle, youtube, 3gp video, video indir, film indir

spoiler

"Nierdaa"

spoiler

Ay koptum

eskiden hiç üşümezdim,hemde ince giydiğim halde....yaşlanıyorum işte belli

zor geçer...ben kin tutmam kimseye kendi adıma ama kırıldıysam da unutmam...belli etmesemde içimde oturur kalır...

Ay kötü bişey söyledin sen! Yaşlı dedin bize galiba

oyyy oyyyy sana yaşlı desem bile ben neyim ki

günaydınnnnnn mutlu bir hafta diliyorum nasısınız

günaydın sevgi abla,üşüyoruz hep beraber...sen nasılsın???

günaydınlar....

@ noree,
duygusalım benim...yaş ilerleleyince insanın içinde geçekten kırgınlıklar acayip yer ediyor..
ama neye değip değmeyeceğini biliyor insan artık deneyimle

@elmayra,
bu gün yine neşeliyiz? Allah bozmasın

@pata,
seniin yaşının 34 olduğunu bilmek hayata umutla sarılmama neden oluyor hehehe

@kedi,
yemeklerden deşifre olacağım demişsin ya öldüm gülmekten
senin kayınpeder de oldukça hamaratmış hani

canım haklısın....zaten duysalım ee bir de yaş aldı başını gidiyor....dediğin gibi değmeyen,sevmediğim insanın lafını,sözünü davranışını da umursamam..

Üşüyosun diye :)

Burası da çok soğuk ama çaktımıyorum bak Hayat güzel, börtü böcek kıvamındayım :)

afferim benim sevgi pıtırcıkıma orada da epey kar varmış yahu

Cumartesi cok az yağdı. Kuru soğuk var şimdi. Hani şu Ankara ayazı dediğimi olay :) Toto donduruyo

Bu arada senin bugünki asabiyetinle avatar resmin cok uyumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…