aminnnn...haftasonu yapamadığım temizliği güya bu akşam yapacaktım ama o da yattı tabi,öffffff nerden atsam kendimi acaba :84:
her zamanki halim
ya ben bu mesele yüzünden evliliğimin ilk ayları ütü masasını kırmış insanım... bende çok severim misafiri Allah biliyo ama bazen yeter diyosun yani ben dedim ilk aylarda 2 akşamda bi misafirim vardı
ben çağırmadım tabisiiii
her zamanki halim
ya ben bu mesele yüzünden evliliğimin ilk ayları ütü masasını kırmış insanım... bende çok severim misafiri Allah biliyo ama bazen yeter diyosun yani ben dedim ilk aylarda 2 akşamda bi misafirim vardı
bize çok misafir gelmez....ama hep abuk subuk zamanda gelir nedense...
ben çalışan arkadaşlarımın,hatta çalışmayanların da müsait olup olmadığını sormadan gitmem kimseye..
QUOTE=BenFeriha;22348043]benimde daaağğğ gibi ütüm var akşama beni bekleyendüşüncesiz insanlar çok... kim geliyo sana bu arada k.v.ler falan mı?
QUOTE=BenFeriha;22348043]benimde daaağğğ gibi ütüm var akşama beni bekleyendüşüncesiz insanlar çok... kim geliyo sana bu arada k.v.ler falan mı?
Sen caırmadın ben caırmadım kim caırdıkv mi
oy oy oyben misafir sevmem, yani severim de gereksiz misafirleri sevmiyorum olaylar kontrolümün dışında geliştiğinde zıvanadan cıkarım
kv ile hep iççeyiz zaten....onların sopundan birileri
kv ile hep iççeyiz zaten....onların sopundan birileri
feriha bende ütü yapıciymm bu akşam aynı kaderi paylaşıyoruz.evim temiz dün yemekli misafir ağırladım.hemen bi duş alırım yemek yer ütüye geçerim.
maşallah sende kayınvalideciğine gitmeye pek bir heveslisin kuzum
örnek gelin Feriha
Bi sigara içeyim dedim suratım uyuştu... Ankaranın ayazı dondurdu beni :117:
içme sen allah allah,mecbur musun
Topiğimin ajda pekkanı ilan ediyorum bugün seni :) Gergin ajda
ufff evet gerginim galiba....yalnız günboyu ara ara söyledin daha yeni kabul ediyorum
iyi akşamlaaaarrrrrrrrr
bende çıkıyorum ii akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?