Dert yok, Sohbet var.... :)

kuzum sen bana o diyeti bir göndersene ama sonra kiloları geri almayalım benim göndereceğim diyet koruyucu gibi bir şey yavaş yavaş kilo veriyorsun ama geri almıyorsun

sabah gönderim olur mu kuzu...abartıp kitabını da aldım çünkü ben...kitabı okuyunca zayıflarım belkim diye...
ordan da bakar yazarım...

nasıl çıkamazsın yaaa...çok kolay tek sıkıntısı ilk hafta...
onu da ctesi başlayıp çarşambaya kadar atlatacam evde ben...
çok sıkı kilo verdim ben dukanla...
ama bu seyahatler var yaaa...herşey dahil oteller yedi bitirdi beniii...

O zaman sen bana anlat onu tmm mı, ben ağladım dün akşam bu kilo meselesi yüzünden biliyo musun, elbise giymemi istedi giymedim diye kızdı :1: ben de sinirden ağladım....

Anlat bana yapıcam hocam, çekirgen omlaya razıyım...

ben de laz değilim canım...ama işime geldiğinde bu bahaneye sığınmayı seviyorum...
aramızda:7:

Açılış konuşmasını yapan İTÜ Rektörü Prof.Dr. Muhammed Şahin, konuşması sırasında bilgisayarını bir türlü açamadı. Bir süre uğraşan Prof.Dr. Şahin, "Teknik üniversitede teknik sorunlar olabilir" dedi.

Görevlilerin de yardımıyla bilgisayarını çalıştırabilen Prof.Dr. Şahin'in, "Bende de biraz Lazlık var"

ben de buna benzer durumlarda lazlık işte diyorum:)) ben de karadenizliyim ama laz değilim..

anaammm teraziler basmış, en sevdiğim kadın burçlarından biri :21:

ikizler yok mu kızlar ya, şu topicte bir ikizler dost edinmek isterim kendime, halimden anlayan, derdime derman :8:

canim, seni kirdiysam özür dilerim... ben hala yanlis anlasildigimi düsünüyorum... amacim ne seni yargilamak, ne de baskalarinin seni yargilayacagini söylemek degildi... sadece icinde bulundugum duruma disaridan bakmani istedim...

her kadin ilgi görmek isteyebilir- ister... evli ya da bekar.... benim acikcasi düsündügüm tek sey senin namusunla ilgili fikirlerden cok kizinin velayetiydi...

kirdiysam tekrar özür dilerim...

Yok canım senin için demedim kırılacak bir şey yok bunu çevremdeki arkadaşımlara bile söyleyemem kim bilir hakkımda ne düşünecekler boşanmış olsam umrumda değil ama garip bir şey kızıyorum ona ama sabah resmen otoparkta onu görmek için oyalandım kendime kızıyorum ne duruma düştüm diye ama başka çare yok bir şekilde görüşmek istemediğimi söyleyeceğim

ben dranas in kendi durumunu disaridan izlemesini istemistim. baska kadinlar ne yazardi degil, sen o kadina - ki bu durumda kendisi- ne yazardin.... ama tam ifade edemedim sanirim....

canim, seni kirdiysam özür dilerim... ben hala yanlis anlasildigimi düsünüyorum... amacim ne seni yargilamak, ne de baskalarinin seni yargilayacagini söylemek degildi... sadece icinde bulundugum duruma disaridan bakmani istedim...

her kadin ilgi görmek isteyebilir- ister... evli ya da bekar.... benim acikcasi düsündügüm tek sey senin namusunla ilgili fikirlerden cok kizinin velayetiydi...

kirdiysam tekrar özür dilerim...

kızlar gizemciği yanlış anladınız.
dranasım özellikle senin o yazdğın yorumu okumamış varsayıyorum, inan çok ayıp ediyorsun kendine.

gizemin yazdığı aynı soruyu ben soracaktım ama gizem sorduğu için tekrarlamak istemedim.
şunu demek istedi gizem.

eğer bu konuyu başka bir üye açmış olsa idi, sen ki aklı başında, görmüş geçirmiş bir kadınsın, o konuya ne yorum yapardın??
demek istediği sadece bu idi...

valla bu arada otoritelerin içine beni de soktuğunuzdan dolayı çok sevindim, tşkler...
adı geçen diğer kişi için (anladınız siz onu) aynı hisleri besleyemiyorum, çünkü o mütemadiyen insanları azarlayan tonda konuşuyor, hoş değil.!

NOT : 1 ADET OĞLAK BULUNMAKTA ARANIZDA

Son düzenleme:
anaammm teraziler basmış, en sevdiğim kadın burçlarından biri :21:

ikizler yok mu kızlar ya, şu topicte bir ikizler dost edinmek isterim kendime, halimden anlayan, derdime derman :8:

teraziler herkesin halinden anlar kuzu :51: Gel anlat adnan babana derdini "maeşallah, inşeallah" hahahhahaha

dranas seni parçalarım

bak önümüz kurban bayramı hazır, parçalarım, butlarını kendime saklar, gerisini fakir fukaraya dağıtırım..

ne biçim kelime öyle o?

pardon ama sen ne yaptın da öyle damgalanacaksın? o kelimeyi kendinle ilgili yorum yaptığın bir mesajda yazmanı bile kendine yaptığın bir hakaret sayar, zul addederim..

Ne biliyim öyle hissettim ne de olsa ona karşı itiraf edemeğim bir hissim var ve suçluluk hissediyorum
Bir de şu adamın niyetini çözebilsem

kızlar gizemciği yanlış anladınız.
dranasım özellikle senin o yazdğın yorumu okumamış varsayıyorum, inan çok ayıp ediyorsun kendine.

gizemin yazdığı aynı soruyu ben soracaktım ama gizem sorduğu için tekrarlamak istemedim.
şunu demek istedi gizem.

eğer bu konuyu başka bir üye açmış olsa idi, sen ki aklı başında, görmüş geçirmiş bir kadınsın, o konuya ne yorum yapardın??
demek istediği sadece bu idi...

valla bu arada otoritelerin içine beni de soktuğunuzdan dolayı çok sevindim, tşkler...
adı geçen diğer kişi için (anladınız siz onu) aynı hisleri besleyemiyorum, çünkü o mütemadiyen insanları azarlayan tonda konuşuyor, hoş değil.!

NOT : 1 ADET OĞLAK BULUNMAKTA ARANIZDA

İmza atan smiley istiyorum :D

Ne biliyim öyle hissettim ne de olsa ona karşı itiraf edemeğim bir hissim var ve suçluluk hissediyorum

canım şu an boşluktasın bi karar aşamasındasın yol ayrımındasın kafan karışık daha sayayım mı?..

kendine haksızllık etme bence ihtiyacın olan tek şey biraz zaman her şey yoluna girer hayatta sağlık olsun yeterki...

Sen kocanı aldatmadın,
Sen evini terketmedin,
Sen cocuğunu babasına yıkıp haftasonu annesi de olmadın...

Salak bir bilkentli girdi hayatına ve heyecanlandın... Kafan dağıldı... Oyalanacak malzeme cıktı. Ama yavaş yavaş, sakin sakin. Kontrol sende olsun. Sen istersen girsin hayatına. Kafanı karıştırmasın tmm mı cnm :13:

Yok canım senin için demedim kırılacak bir şey yok bunu çevremdeki arkadaşımlara bile söyleyemem kim bilir hakkımda ne düşünecekler boşanmış olsam umrumda değil ama garip bir şey kızıyorum ona ama sabah resmen otoparkta onu görmek için oyalandım kendime kızıyorum ne duruma düştüm diye ama başka çare yok bir şekilde görüşmek istemediğimi söyleyeceğim

canım tekrar ediyorum, hissettiklerin çok doğal.
boşanma kararını neden verdiğini çok iyi biliyoruz bizler.
belki o son olay olmasa, sen sırf prensesin hatrına biraz daha görmezden gelebilecektin bazı şeyleri.
o yüzden şu anda hissettiklerin çok normal.
her kadının egosu okşanmak ister, beğenildiğini bilmek ister, ilgilenilmesi kafasını karıştırır.
senin olayında sadece bir zamanlama hatası var.
timing yanlış yani...

Back
X