Dert yok, Sohbet var.... :)

kadincagiz senden ilgi beklemis alaka beklemis sen hemen dr demissin yaaaa.... hem bak 3 gün üst üste tatli da yemeliymis, arefeden gidip baklava acmak sart oldu haberin ola :37: :37:

ne kadar kötü gelinim ben
bak şimdi sen diyince farkettim
hatta beyninde iltihap olduğu için temizliğini de yapmalıydım dimi?
o kadar da yazdım dün diğer topikte iyi gelin nasıl olunur diye ama
yok bende nato mermer nato kafa
benden iyi gelin, mükemmel eş olmaz
hamurum bozuk:47:

bir resim daha ekledim canım. "yıldönümü" diye

tutlumludaki saçın çok hoş bence yıldönümünü sevmedim cıksss...
saçlarını uazatalım bebim turplu su icadıyla...
bahçelideki lokman hekimin saç bakım yağı da dökülmeyi önlüyor pırıl pırıl oluyor saçlar...
ayy ama sen Ankarada değildin di miii...
ayyyyy...çok fena oldu beeeee.....

bu arada benim kayınvalideciğimin son bombasını siz topik SAKİNLERİ ile paylaşmaktan çok büyük feyz alacağım.
(bildiğiniz gibi kendileri hastalık hastasıdırlar. devlet/üniverste/özel hastanelerin kayınvalide üzerinden büyük paralar kazandığına buna ek olarak devletimizin büyük zarara uğradığına eminim)

az önce kendileri beni aradılar. gripler üstünüze afiyet. dr demiş ki "yeni grip beyinde iltihap yapıyor sizde de olabilir" (dr beyin ultrasonic gözleri var herhalde anında gördü içini)
sonra da eklemiş "sizde gizli şeker olduğunu düşünüyorum bu sebepten bayramın son 3 günü bol bol bal, reçel, hamur işi, çikolata yiyin, perşembe günü yükleme yapıcam."
(benim annem şeker nedeniyle daha yeni hastaneden çıktı ya hatun kişi bu konuyla ilgili bir atraksiyon yapmasa şaşardım)

dedim ki
"dr mu dedi bunu?
3 gün ne kadar şeker ve türevi varsa yemeni/içmeni? ve sonra tahlil yapacağını?
bu nasıl bir doktor ki normal insan evladına bile 3 gün bu kadar yüklersen şekerin yüksek çıkacağını bilmiyor?
ayrıca bu nasıl bir doktor ki gizli şekeri olduğunu düşündüğü hastaya 3 gün boyunca şeker yüklüyor? komaya girersen kim verecek hesabını?"
"hiç"dedim "kasma,
ben seni cts götürürüm adam gibi bir hastaneye, yaptırırız yüklemeyi"

"hık, mık, ne gerek var, dünya para, vs vs" geveledi
"yok" dedim "senden değerli mi???"

yalanı çıkacak cts ortaya:37:

bu arada gizli şeker bende var...
çok tatlı yemek yasak...
hatta şekerim düştü bayılıyorum noktasına geldiğimde bile yasak...
zeytin ekmek ye yavaş yavaş yükselsin diyor doktorum tabiki o noktaya hiç gelememk daha mühim ya...
kayınvaliden eppiciini sıkmış, doktorun gözlerinin ultrasonografik yönüne değinemeyecem bünyem kaldırmaz...
şeker yüklemesi de aç karnına yapılır ayrıcana...püffffffffffffff...

ne kadar kötü gelinim ben
bak şimdi sen diyince farkettim
hatta beyninde iltihap olduğu için temizliğini de yapmalıydım dimi?
o kadar da yazdım dün diğer topikte iyi gelin nasıl olunur diye ama
yok bende nato mermer nato kafa
benden iyi gelin, mükemmel eş olmaz
hamurum bozuk:47:

hatani anladim... dün yazdiklarini harfiyen uygula bakalim :35: :35: :35:

bahçelideki lokman hekimin saç bakım yağı da dökülmeyi önlüyor pırıl pırıl oluyor saçlar...

gercekten ise yariyor mu? hos ben de ankarada degilim ama bi yolunu bulurus belki...

benim saclarim hem kendileri intihar ediyorlar hem de ben onlari zorla köprüden attiriyorum... yani cift yönlü zarara ugruyor...
tek tek sac tellerimi koparmak gibi cok müthis bir huyum vardir da

hatani anladim... dün yazdiklarini harfiyen uygula bakalim :35: :35: :35:

gercekten ise yariyor mu? hos ben de ankarada degilim ama bi yolunu bulurus belki...

benim saclarim hem kendileri intihar ediyorlar hem de ben onlari zorla köprüden attiriyorum... yani cift yönlü zarara ugruyor...
tek tek sac tellerimi koparmak gibi cok müthis bir huyum vardir da

bende ikisi de çok ciddi işe yaradı...
turplu su mucize gibi gerçekten...yok böyle bir uzaman hızı...yağ da çok canlandırdı saçlarımı...
ben kıvırcınkım ama sürekli fönlüdür saçım kullanamıyorum kıvırcık çok yoruluyorum...o yüzden bakım yapmam şart saçıma...
şimdi şirinceden aldığım kantaron yağına başlayacam bakalım...onu da merak ediyorum...

yahu insan yalan atar da zeki insan bunu açık etmeden yapar...

3.günü bol bol şekerli şeyler yiyip sonra yükleme heee,allah iyiliğini verisn kayınvalidecinin hiç güleceğim yoktu :9: :9: :9:

ay aç karnına bu kadar güleceğimi hiç tahmin etmezdim sevgili kadrolu topic SAKİNi csi :1:

ya allahımız bu kaynanalardan razı olsun.. bu "özel üretim"ler olmasa nasıl kopacağız böyle :1:

ayy bir de top 3' e kafadan giren bir anektodu vardır onun.
hemencecik hazır kahkaha modunuzdayken ekliyivereyim.

beraber yaşadığımız dönem.
o ortopedist senin beriki nöroşürolog benim geziyor (benim adam boyun fıtığından evde yattıydı bir ara eksik kalmamalı aman)
neyse geldim işten, hatun kişi evde bittabi, uzatmış kıymetli ayacıklarını oturuyor.
"eee" dedim "ne dedi dr?"

"ayyy sorma kızım" dedi
"alll .... all.... ay dilim dönmüyor all bilmemne olabilirsin dedi" dedi.
dedim "alzheimer mı?"
"hıh" dedi "o dediğinden"

"vah vah vah" dedim
dedi "niye kötü bişey mi ölcem mi?"
"yooo "dedim
"alzheimer dediği bildiğin bunama.
bunun yeni afilli ismi
yakında evde yangın çıkarırsın, her birimizi hırsız ve namussuz olmakla suçlarsın vah bize vahlar bize" dedim
"ayy" dedi "yok ben kesin yanlış anladım"

not: yukarı eltime çıkıp bunu anlattığımda gözünden yaş geldi. dr'a mı gitmiş bugün" dedi. "evet" dedim. "hmmm" dedi
"noluyo be" dedim
"eee biz bugün teyzedeydik" dedi:52::52::52::52:

o ortopedist senin beriki nöroşürolog benim geziyor (benim adam boyun fıtığından evde yattıydı bir ara eksik kalmamalı aman)
neyse geldim işten, hatun kişi evde bittabi, uzatmış kıymetli ayacıklarını oturuyor.

"ayyy sorma kızım" dedi
dedim "alzheimer mı?"

"vah vah vah" dedim
"yooo "dedim
bunun yeni afilli ismi
yakında evde yangın çıkarırsın, her birimizi hırsız ve namussuz olmakla suçlarsın vah bize vahlar bize" dedim

not: yukarı eltime çıkıp bunu anlattığımda gözünden yaş geldi. dr'a mı gitmiş bugün" dedi. "evet" dedim. "hmmm" dedi
"noluyo be" dedim

top 3...çok mitevazi...
seninki hakkaten fena kuzum yaaa..iyi sabır var sende...maşallah...

nedir ne değildir hemen öğreneyim araştırayım google amcayı, merci canımcım

bu arada gizli şeker bende var...
çok tatlı yemek yasak...
hatta şekerim düştü bayılıyorum noktasına geldiğimde bile yasak...
zeytin ekmek ye yavaş yavaş yükselsin diyor doktorum tabiki o noktaya hiç gelememk daha mühim ya...
kayınvaliden eppiciini sıkmış, doktorun gözlerinin ultrasonografik yönüne değinemeyecem bünyem kaldırmaz...
şeker yüklemesi de aç karnına yapılır ayrıcana...püffffffffffffff...

benim ailemde şeker genetik
anne tarafım külliyen ya şekerden ya kanserden gittiler.
hatta manyak bir beyin cerrahım vardı hani ilk gidişte seni tanımak için sorar
şuyun var mı buyun varmı falan bu soruyor bana
ailende şeker var mı? evet
ailende kanser var mı? evet
ailende kalp tansiyon varmı? evet
senin bir rahatsızlığın varmı? over ca
ameliyat oldun mu? sadece sezeryan
baktı suratıma
bu genetik yapı ile utanmadan çocuk mu doğurdun dedi:52:

benim de düşüyor şekerim ben de çubuk kraker taşırım hep çantamda

Son düzenleme:
turplu su mucize gibi gerçekten...yok böyle bir uzaman hızı...yağ da çok canlandırdı saçlarımı...
ben kıvırcınkım ama sürekli fönlüdür saçım kullanamıyorum kıvırcık çok yoruluyorum...o yüzden bakım yapmam şart saçıma...
şimdi şirinceden aldığım kantaron yağına başlayacam bakalım...onu da merak ediyorum...

turplu nasil bisi betis???

turplu su da nedir yahu????

"ayyy sorma kızım" dedi
dedim "alzheimer mı?"

"vah vah vah" dedim
"yooo "dedim
bunun yeni afilli ismi

"noluyo be" dedim

kayınvalidene bayıldım bayıldım el üstünde tutman lazım onu,komik kadın :9: :9: :9:

Bugün tarif günüm...asude yarın özet geçerken bunları unutma heee...
şimcik bir büyük siyah turbu iyice yıkayı kabuklarıyla bir tencere suya rendeleyin...kaynatın...
soğuyunca üzerine bir yumurta kırın...friksiyon yaparak saçınıza uydulayın, sıcak havluya sarın, yarım saat bekletip yıkayın...
ben şöyle yaptım, yumurta koymadım benim buncaaa saçım temizlenmez diye korktum...turbu rendeleyip kaynattım soğuttum fısfıs şişeye koydum...
saçımı önce yıkadım gözenekler açılsın diye, sonra sıktım masaj yaptım sıcak havluya sardım...bekletebildiğim kadar beklettim yıkadım....sonuç muhteşem...

şimcik bir büyük siyah turbu iyice yıkayı kabuklarıyla bir tencere suya rendeleyin...kaynatın...
soğuyunca üzerine bir yumurta kırın...friksiyon yaparak saçınıza uydulayın, sıcak havluya sarın, yarım saat bekletip yıkayın...
ben şöyle yaptım, yumurta koymadım benim buncaaa saçım temizlenmez diye korktum...turbu rendeleyip kaynattım soğuttum fısfıs şişeye koydum...
saçımı önce yıkadım gözenekler açılsın diye, sonra sıktım masaj yaptım sıcak havluya sardım...bekletebildiğim kadar beklettim yıkadım....sonuç muhteşem...

akşam mutlaka yapıcam canım.
ben de yumurta kokusuna tahammül edemeyengillerdenim (yumurta çok sevmem zaten)
her gün mü yapıcaz sayın bitki derman uzmanımız?

canım peki bunu ne sıklıkla yapmamızı öneririrsin???

ayni suyu uzun süre kullanabilir miyiz yoksa herseferinde yeniden mi yapmak gerekir??

Malesef çoğaldı saçım...neden malesef dediğimi saçımı görseniz anlarsınız...tam 3 kişilik saç var kafamda ve kalın telli...
çok ciddi bir hızda da uzadı...

Back
X