Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirdir sen biseyemi kizdin kiz?
@sevo hayırdır koydun postayı kocişe/aşkitoya, sorun mu var
asudenin gözünü seveyim...![]()
Kızlar bi sıkıntı yoksöz gelimi canı cehenneme dedim. Ama erkek milletine çok yüz veremeye gelmez diyenlerdenim. Benim hayatımın merkezi önceden eşimdi şimdi oğlum.eee el oğlu nede olsa
Bu arada böyle yazdım diye aklınıza bi soru işareti takılmasın şu ana kadar bir yanlışını görmedim allah için emmeeee bellide olmaz.
aman canım anne oldum artık oğluşum bana yeter diye kocayı gözden çıkarma
yoksa bu çocuk denen olay aşkı da mı bitiriyo:44:
Kızlar bi sıkıntı yoksöz gelimi canı cehenneme dedim. Ama erkek milletine çok yüz veremeye gelmez diyenlerdenim. Benim hayatımın merkezi önceden eşimdi şimdi oğlum.eee el oğlu nede olsa
Bu arada böyle yazdım diye aklınıza bi soru işareti takılmasın şu ana kadar bir yanlışını görmedim allah için emmeeee bellide olmaz.
Aşkı bitiriyor mu bilmiyorum canım ama cinsellik sıfır oluyor![]()
Aşkı bitiriyor mu bilmiyorum canım ama cinsellik sıfır oluyor![]()
Öyle canım bende altı ay olmamıştı
Tabi herkes farklıdır canım![]()
Öyle canım bende altı ay olmamıştı
Tabi herkes farklıdır canım![]()
hmmm yorum yapamadım buna....
biz sadece 40'ı çıkarmıştık....
sezeryan mı? normal mi?
benimki sezeryandı...
Vallahamıııı:26:
Biz 40 gün anca durduk :S
Hayırr sweeet asla herkesin yeri illaki ayrı ama öncelik değişiyor illaki. Eşinle ilk'lerini yaşamak farklı Çocuğunla ilkleri yaşamak farklı. İllaki bütün ilgi çocuğa olmuyor ama çoğuda onda oluyor. Mesela eşim 9 da gelir genelde o saatte kada oğlum o uyur sonra eşim.yatarım bacaklarına izlerim filmimi sohbet ederiz dertleşiriz, aylık toplantımızı yaparız, birbirimizden şikayetlerimiz varsa dile getiririz. amannn böyle anlaşıp gidiyoruz işte![]()
banane yaa,
ben kıskanırım kocamı arkadaş.
hep bebeği sevcek hep onunla ilgilenmek isticek.
ben nolucamyemek yap sweet koştur çalış et bilmem ne...
yok böyle iyi o zaman, tek bebeği benim
gerçekten hazır olmak lazım sanırım, ben ilgimi de sevgimi de şu anda eşimden başkasına verebilecek psikolojide değilim.
onun da vermesini istemem.
çünkü yaşayamadığımız çok şey var. uzaklıklar, özlemler...
sana bişey diyeyim mi canım?
büyük konuşma, Allah'a şirk de koşma (dinli imanlı üye mode on)
ben kızıma hamile olduğumu öğrendim, 1 senelik evliydim daha, yaşım 25.
eşim kıbrıs'taydı. geldi, dedim ki "ben hamileyim" (test falan yaptırmamıştım, sadece 2 gün geçmişti ama ben emindim)
ilk tepki "saçmalama, olmaz öyle şey"
ben dumur
(gerçi benim adamın tepkileri acayiptir. gelinliğimle ilk gördüğünde de prensesler gibi olmuşsun diyeceğini sanmıştım oysa o bana "zatürre geçireceksin kış günü" demişti)
neyse dağıtmayalım konuyu, ertesi gün test yaptırdım; positif.
"tutturdu alınacak bu çocuk, daha çok erken, evliliğimizi yaşamadık vs vs vs vs vs"
kıyametler kopuyor evde, kıyametler.
hiç unutmam, kurufasulye yiyorduk, "alınacak diyorum" diye bir vurmuştu tabağı masaya; tabağın tuz buz olduğuna mı yanarsın, halıların salça olduğuna mı???
ertesi gün gidicez, aldırıcaz.
beyefendi gitmedi işe. tam evden çıkıcaz eltim aradı ".... beni ***'e götürebilirmi? kuzenimi kaybettim" diye.
"tmm" dedim, kimsenin haberi yok ama bebekten.
gittik eltimi aldık, cenaze evine bıraktık, dönüş yolundayız, hastaneye gidiyoruz.
bir minibüs üstümüze doğru kırdı, benim elimde sigara, "ahhh" dedim, refleks olarak, elim karnımda.
baktı bana "çok mu istiyorsun bu bebeği" dedi, dedim "dalga mı geçiyorsun, tabii ki de istiyorum. ilk bebeğimiz, şimdi gelmek istediyse vardır bir sebebi"
"peki" dedi, attım sigarayı elimden, çekti kenara arabayı sarıldık,
ağlaaa ağlaaaa ağlaaaa
sonra ne mi oldu?
ı sıpa döndü bana "babamdan ne zaman boşanacaksın" dedi, ben tartışmalarımızı duydu sanırken meğer derdi babasından beni boşatıp kendisinin almasıymış...
evde mi kalacakmış, ne kadar bencilmişim....
ve sonra 2.çocuğu yapamadık. kız büyüsün dedik, ben tekrar işe döndüm ve sonra da hastalığım.
o yüzden herşeyin zamanı vardır canım, her şeyin zamanı vardır, hayırı da...