Dert yok, Sohbet var.... :)

Ya kızlar bişi sorucam hadi akıl verin Asuuu okuyorsan sendende bekliyorum yorum..

Şimdi bende 2 adet dövme var fakat bir tane daha istiyorum. Popimin az yukarısı sol tarafıma:26:
Ama ne yaptıracağımı bilmiyorum aklımda olanlar çilek, kiraz (seksi durması için )
diğerleri ise güvercin veya kelebek?? sizce.

Ya kızlar bişi sorucam hadi akıl verin Asuuu okuyorsan sendende bekliyorum yorum..

Şimdi bende 2 adet dövme var fakat bir tane daha istiyorum. Popimin az yukarısı sol tarafıma:26:
Ama ne yaptıracağımı bilmiyorum aklımda olanlar çilek, kiraz (seksi durması için )

ahahahah cilek ve kiraaz seksi mi duruyormuş :D ahahah seviş :D

Dudak dövmeside olur hemde popoda anlamlıda :23:

kurumda bu mesleği icra ederseniz tüm memurlara ücretsiz danışmanlık yapar herkesin dilekçesini yazar yani insanları kıramazsınız..

koptum sizden de açıklıyım dedim.. bugün hiç çalışasım yok.. banane yaa beklesin işler çalışmıycam bananee bananee..

Evettt efektli yapıldığında 1 numara duracağına eminim. Sence durmazmı?

bence durmaz :36:

Zannetmiyorum ya en nihayetinde meyve :S

benim yiyesim gelir o totoyu :9:

kurumda bu mesleği icra ederseniz tüm memurlara ücretsiz danışmanlık yapar herkesin dilekçesini yazar yani insanları kıramazsınız..

koptum sizden de açıklıyım dedim.. bugün hiç çalışasım yok.. banane yaa beklesin işler çalışmıycam bananee bananee..

oyyyyy yardım kedisiymişşşşşş de amanda amannn :16: çalışma kedicim,çalışma :7:

Popodamııı eşim beni bi daha eve almaz yeriniz varsa yaptırıyım :52::52:

Tam olarak nereye yaptırcan,popo diyince oraya yaptırcan anladımda öyle dedim bende ..

Çok güzel melek modelleri filan var oda olabilirrr

Günaydınnnnn kedicik:3:çalışma boşver :34:

@sevocan
sevo bebeğim, sen ismimi zikredersin de ben yazmaz mıyım?
öncelikle 2 gündür beni oldukça şaşırttığını belirtmeliyim.. hayatının merkezine kociş ve oğluşunu koyan bir kadın için fazla seksapel geldin bana..
kocişinin yanında "bağlamanın teli olayım kuzey" diyebilen,
popişinin az yukarsına sex çağrıştıracak dövme yapma cesaretini gösteren (neticede bikini ile denize vs girerken diğer erkekler de görecek, yalnız kocan değil) bir kadına ben saygı duyarım..
üzerine fazlaca da birşey söyleyemem..
vişneyi çileği bilmem ama kuyruk sokumumun tam üstünden başlayan kelebekli kanatlı dövmeler seksi oluyor bence..

dövmeyi sevmem.. sevene lafım yok ama fikir veremiycim sevoş..

Sağol kedişş

tabi ki de saksı:9::52:

Sweett:20::20:

bence durmaz :36:

benim yiyesim gelir o totoyu :9:

Te allaam yaaa :D :D

oyyyyy yardım kedisiymişşşşşş de amanda amannn :16: çalışma kedicim,çalışma :7:

Tam olarak nereye yaptırcan,popo diyince oraya yaptırcan anladımda öyle dedim bende ..

Çok güzel melek modelleri filan var oda olabilirrr

totomun az yukarısı ama sol taraf.

Günaydınnnnn kedicik:3:çalışma boşver :34:

çak kedimuuu :13:

:13:

dövme piercing sevmem ne bileyim..
bir de dövme yaptırmaya başlayınca devamı geliyormuş..

ben saçıma 1 kere gölge yaptırdım o da boyamadan kendi saçımın üzerine.. rengiyle bile oynayamıyorum..
öyle radikal değişiklikleri sevmem hayatımda.. alışkanlıklarını seven bir insanım..

dövmeden de bir kere yaptırdın mı vazgeçmesi zor.. bana göre diil..

ahahahha kopardın beni aşkito :D kazen vurabilir diyorum :D ban ı yersem zincilenirim :D

günaydın alamanya gülü :D metroynan mı trenlen mi :D milletin Istanbullarda cektiği cileyi düşün bebeyim bişiciin kalmaz :1:

ahahahahha nuriş kardeşler :D akşam yemek cok özeldi haralda(herhalde diye yazılır haralda diye okunur asudem modu) :1:

enerjiksin :D

otobüs+tren+otobüs..

aslinda her biri 10 dk sürüyor ama indi bindi ve de bekleme süreleri var...

Trafige takilmama ayricana güzel..

dağlara taşlara :1:

günaydın miniğimmm...kahve ve tost öle mi??afiyet olsun o vakit :54:

ivet, alistim artik kahveye o da simdilik sadece sabahlari ve 3/4 süt + 1/4 kahve seklinde olacak :))

günaydın kızlar,
sesim gitti. konuşamıyorum. çok şükür ki yazabiliyorumm:52:

gecmis olsun canim, bize parnaklarin yeter :))

Back
X