• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

ya bizim bölümde 50 erkek vardi.. bak oran düsükmüs.. ben bu yüzden 4 yil boyunca bi boyfriend bulamamisim :1:

sonra tuttum, fabrikadan buldum :)

uuu beybiii

koca bölümde tek kız

kız başına 150 erkek düşüyo

vuuuu

(sevgi anlaşmak değildir, mühendis de sevilir :D)

sevin beni...

bunlar daha sayabildiklerim,kafam yerinde değil abla..

yaşadığımız şeylerde onu bu denli kıskanç olaya itiyor olabilir ama bu da benim seçimim değil!!!!

eşimle bir diyaloğumu paylaşayım.

sende bu kadar etkileyici olan ne? niye seni arıyorlar niye senden vazgeçmek istemiyorlar..

dedim aşkolsun ya kim arıyor.. sonuçta liseden dersaneden üniden adliye stajından baronun staj eğitiminden seminerlerden tanıdığım bir sürü insan var.. ben asosyal biri değildim..(senden sonra asosyal oldum diyemedim sadece asosyal değildim diyebildim) ayrıca avukatlar aranılabilen insanlardır.. evlenmiş bile olsam eşimin bundan rahatsız olacağı gelmiyor akıllarına.. ve sen arayan kız arkadaşlarımı değil sadece erkekleri algılıyorsun.. sanki sadece erkekler beni arıyormuş gibi dedim.. (savcılığa şikayette bulunmamı gerektirecek kadar sıkıntılı bir şey yaşadım bu arada bence asıl mesele o)
yok dedi, senin muhabbetini seviyo bu adamlar ve ben buna uyuz oluyorum dedi..

evli bir kadının dikkat etmesi gereken şeylere dikkat ediyorum.. benden şüphe duymana üzülürüm dedim..

senden şüphe duymuyorum. sen zaten bütün hayatını bana göre düzenledin. hakkını yiyemem ama uyuz oluyorum çok kıskanıyorum elimde değil dedi.
sende böyle bir şey var, seninle iletişimi koparmak istememelerini anlıyorum o yüzden daha çok kıskanıyorum dedi..

bu konuya kısmen çözüm bulduk.. hayatımdaki tek doğru düzgün ilişki eşimle yaşadığımdı zaten.. onunla tanışmamdan itibaren o etrafımdaki erkeklerin çoğu kayboluverdiler. ben de bir eleme yaptım.. evli olmak bir statü zaten evlilikle beraber erkekler de duruyor :1:

bi universitede ilk hafta boyunca dersler sirasinda (cünkü koca bölümde tek kizdim) bir de bu ajdar ciktiginda okulu terk eylemeyi düsünmüstüm...

Ajdar daha çok düşündürmüştür seni eminim. Man kafa yaa. Kafa biçimi bile ofsayt. :27:

eşimle bir diyaloğumu paylaşayım.

sende bu kadar etkileyici olan ne? niye seni arıyorlar niye senden vazgeçmek istemiyorlar..

dedim aşkolsun ya kim arıyor.. sonuçta liseden dersaneden üniden adliye stajından baronun staj eğitiminden seminerlerden tanıdığım bir sürü insan var.. ben asosyal biri değildim..(senden sonra asosyal oldum diyemedim sadece asosyal değildim diyebildim) ayrıca avukatlar aranılabilen insanlardır.. evlenmiş bile olsam eşimin bundan rahatsız olacağı gelmiyor akıllarına.. ve sen arayan kız arkadaşlarımı değil sadece erkekleri algılıyorsun.. sanki sadece erkekler beni arıyormuş gibi dedim.. (savcılığa şikayette bulunmamı gerektirecek kadar sıkıntılı bir şey yaşadım bu arada bence asıl mesele o)
yok dedi, senin muhabbetini seviyo bu adamlar ve ben buna uyuz oluyorum dedi..

evli bir kadının dikkat etmesi gereken şeylere dikkat ediyorum.. benden şüphe duymana üzülürüm dedim..

senden şüphe duymuyorum. sen zaten bütün hayatını bana göre düzenledin. hakkını yiyemem ama uyuz oluyorum çok kıskanıyorum elimde değil dedi.
sende böyle bir şey var, seninle iletişimi koparmak istememelerini anlıyorum o yüzden daha çok kıskanıyorum dedi..

bu konuya kısmen çözüm bulduk.. hayatımdaki tek doğru düzgün ilişki eşimle yaşadığımdı zaten.. onunla tanışmamdan itibaren o etrafımdaki erkeklerin çoğu kayboluverdiler. ben de bir eleme yaptım.. evli olmak bir statü zaten evlilikle beraber erkekler de duruyor :1:

yazını okuyunca aklıma geldi..

eşim üniversitede iken kızarkadaşı tarafından aldatılmış hemde en yakın arkadaşı ile...

belki de bu kadar güvensizliği bu yüzden..

ay bilmiyorum,ama ben şekil değiştirdim onun yüzünden anlaması lazım artık!!!

"Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş
Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş
Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş
Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş

Ortak olmak her sevince, her derde, kedere
Ve yürümek ömür boyu, beraberce, el ele
Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş
Bir gün gelip, ayrılsak bile seninle arkadaş"

ağsuuuuudeeeee bu şarkı sana gelsin,seni sefiorum arkadaşım :54: :16: :16:
[/B]

bdv'ye bir göz atsanız diyorum.
etimek tatlısı durumu var...

ben yemk yiycem sora da 13.30 civarı çıkıcam.. yazamazsam şimdiden söyliyim dedim..

görüşürüz..

Ahahaha koptum! Adamı nasıl korkutmuşsan en az zarar verecek olanı seçip cevap olarak sunmuş sana.

o diyalogun devamını da yazayım da pisliğim gün yüzüne çıksın

a: ağzını doldurup, canım karıcım seni niye aldatayım diyemedin mi?
p: sen 3 tane alternatif sundun, ben de birini seçtim
a: erkek değil misiniz, hepiniz aynısınız.. tüüü yazıklar olsun, neyimi beğenmiyosun da aldatacaksın
p: ya of niye yapayım ya, beynimi bulandırdın öyle dedim bir an..
a: ay allahım, ben sana ne ettim de beni bu adama düşürdün.. gencecik yaşımda dul kalacağım
p: hadi canım git bi sigara iç, cam aç hava al, ne bileyim yap bişeler

(aradan 10 dk geçer)

a: ben var ya, seni işinden ederim.. kurumu ayağa kaldırırım.. mahkemede zina suçundan yargılatırım.. ahlaksızlık diye not düşerler siciline de iş miş bulamazsın, alkolik, kumarbaz, hapçı, mapçı olursun ben de seni bulur "ahahahaha potuk bey nooooldduuuu" derim.. hem allahımız mazlumun ahını yerde komaz ki.. belanı verir senin.. ohh.. versin tabi.. bizim türkan ablanın kocası vardı, karısını aldattı, prostat kanseri oldu.. olur tabi.. dünya adalet yeri.. ohh.. beter olun..
p: aaaa yeter asude dırdırdır
a: o zaman aldatmam seni canımın içi güzel karıcığım de
p: o zaman aldatmam seni canımın içi güzel karıcığım
a: o zaman deme, gerisini söyle
p: zıkkımın kökü
a: taam, kumandayı ver, dizi vardı atvde

İllumaniti Kehanetleri hakkında ne düşünüyosunuz ??? borsanın batmasına dakikalar kaldı.:33:
Bir bankacı olarak senin yorumun önemli asuuu

İllumaniti Kehanetleri hakkında ne düşünüyosunuz ??? borsanın batmasına dakikalar kaldı.:33:
Bir bankacı olarak senin yorumun önemli asuuu

kızım topicte belli başlı mevzular var..

norenin eşiyle sorunu..

patafix ve csinin beni kıskanması..

elmayramın bana kucak açması..

dranasın hocası gidiyo mesela..

sen niye şimdi yeni bir mevzu açma telaşesine düştün :D

ben yemk yiycem sora da 13.30 civarı çıkıcam.. yazamazsam şimdiden söyliyim dedim..

görüşürüz..

afiyet olsun canım, kolay gelsin...

a: erkek değil misiniz, hepiniz aynısınız.. tüüü yazıklar olsun, neyimi beğenmiyosun da aldatacaksın
a: ay allahım, ben sana ne ettim de beni bu adama düşürdün.. gencecik yaşımda dul kalacağım

(aradan 10 dk geçer)

a: ben var ya, seni işinden ederim.. kurumu ayağa kaldırırım.. mahkemede zina suçundan yargılatırım.. ahlaksızlık diye not düşerler siciline de iş miş bulamazsın, alkolik, kumarbaz, hapçı, mapçı olursun ben de seni bulur "ahahahaha potuk bey nooooldduuuu" derim.. hem allahımız mazlumun ahını yerde komaz ki.. belanı verir senin.. ohh.. versin tabi.. bizim türkan ablanın kocası vardı, karısını aldattı, prostat kanseri oldu.. olur tabi.. dünya adalet yeri.. ohh.. beter olun..

ben burda kriz geçirdim yeminimle, bir de poruk diyrsun adamcağıza, adam cennetlik yahu, bildiğin cennetlik

bdv'ye bakarken acemicadı diye biri varya piyano hocası her gün günaydın mesajı atıyormuş
eylülde açılmış bir konu hoca hala mesaj gönderiyormuş:37:

o zaten ayrı dert..ama dünkü olaya sadece kıskançlığı idi..

seni cok iyi anliyorum canim....diyorum ya ben artik makyaj bile yapamiyorum....benimki bi ara parfüm sikmama, küpe takmama bile bozuluyordu ki ben zaten öyle büyük abartili küpe takmam....vs. vs.

yazını okuyunca aklıma geldi..

eşim üniversitede iken kızarkadaşı tarafından aldatılmış hemde en yakın arkadaşı ile...

belki de bu kadar güvensizliği bu yüzden..

ay bilmiyorum,ama ben şekil değiştirdim onun yüzünden anlaması lazım artık!!!

benim esimde eski sevgilis tarafindan aldatilmis bunu her ne kadar kendi itiraf edemesede....

esin ne kadar da alismis sana, nasil da dogal karsiliyor tepkilerini :))

csi in dadidigi gibi potuk falan degilmis yaaa..

(aradan 10 dk geçer)

seni cok iyi anliyorum canim....diyorum ya ben artik makyaj bile yapamiyorum....benimki bi ara parfüm sikmama, küpe takmama bile bozuluyordu ki ben zaten öyle büyük abartili küpe takmam....vs. vs.

benim esimde eski sevgilis tarafindan aldatilmis bunu her ne kadar kendi itiraf edemesede....

artık kendisi bilir canım...

Back
X