Dert yok, Sohbet var.... :)

ben de tunayı yatırıp dolaptaki şarapları açıp içeyim bari
Kuzeni ve bir kaç arkadaşı çağırayım diyorum bizim kurumun restoran kısmında yılbaşı için tepsi veriyorsun hindi pilav yapılıyor bu sene ben de yaptırayım misafir alayım diyorum

bir kaç arkadaş derkeen, komşular falan dahil mi?

off ya yılbaşında ben ne yapsam ki tunayla ikimiz yanlız yanlız

Çıkın dışarıya yiyin yemeğinizi eğlenşn biraz yada arkadaşlarınızı çağır sende yanlız kalmassın :34:

kuzum birlikte kutlayalım, bizim evin orda bi mekan var geçen sene f. ürek bacımız gelmişti.:29:

şaka bi yana eşim yokken berbat bir yılbaşı olacak, çok sağlam içerim ben bu sene.:14::14: ağacımı süsledim, cama ışıklarımı da taktım, ama evde kimse yok:14::14:

:48::48::48: kıyamamm yaaa :38:

yılbaşında program yapmak..

evli olarak kutlayacağımız ilk yılbaşı gecesi.. pehhh..

bizimki nöbetçi..

annemlerle beraber teyzemlerde kutlarız artık..

Eşin ne iş yapıyor kedicikk

günaydin herkese...

nasilsiniz??

Günaydın gizemcimmmm :3:

benim de yahuuuuu

ama benim sanırım yasminden :43:

ben de yasmin kullanıyorum ama hissettiğim bir yan etkisi olmadı, gerçi migrenim varmışmış.. yani çok şiddetli bi başğarısı olmuştu korkumdan mr çektirmiştim ama bir şey çıkmadı.. bir daha da olmadı o ağrı. hapın etkisi diye düşünüyorum..

evet özellikle bilkentli komşular dahilmiş canım:34:

tam tahmin ettiğiim gibiii, yeni yıla nasıl girerse öyle mi geçicek şimdi?

günaydin herkese...

nasilsiniz??

günaydın gizem, nasıl güzeldir şimdi oralar kar, yılbaşı süsleri vs... ankaraya yağmadı gitti bi adam gibi kar, ayıp oldu. bugün hava 14 derece, aralığa yakışmıyor

benim de yahuuuuu

ama benim sanırım yasminden :43:

Ah o yasmin!!! Koruyuculuk ve kilo aldırmama durumuna lafım yok ama yıllar süren baş ağrılarımın tek sebebiymiş kendisi.
1 yıl kadar önce bıraktım ve o ay içinde anladım bunu. Kadının kimyasını bozuyor bu hormon ilaçları.

tam tahmin ettiğiim gibiii, yeni yıla nasıl girerse öyle mi geçicek şimdi?

günaydın gizem, nasıl güzeldir şimdi oralar kar, yılbaşı süsleri vs... ankaraya yağmadı gitti bi adam gibi kar, ayıp oldu. bugün hava 14 derece, aralığa yakışmıyor

evet, aksamlari piril piril.. tam odamin caprazindaki müstakil ev, her santimetrekaresine lamba koymus... rengarenk..

ama benim tüm günüm okulda, pek tadini cikaramiyorum.. pazar heryer kapali, ctesi de cok sacma gecti.. ilk basta güzeldi ama simdi düsününce cok zaman kaybetmisim gibi geliyor..

neyse olan oldu..

Back
X