Dertlemek istediinizde ilk kotuunuz kii kimdir

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konusuna göre değişiyo kardeşim,ablam, eşim genelde dertleştiğim kişiller zemuszemus

bir derdim olsa anlatabilecegim hic kimsem yok.sadece Allah var.ona siginiyorum.

paylasamayacagim kendi icimde dert ettigim seyler oldugunda maalesef anlatabilecegim hic kimsem yok

kendi kendime anlatir kendi kendimi dinlerim

taiki biricik sevgiliiiiiiimmmmmmmmmmboshayallersmile

benim babacığımdır ilk anlattığım. o herzaman dinlemiş yol göstermiştir bana.
iyiki var...

dertleşmek istediğimde genelde soluğu arkadaşlarımınn yanında alırımmolumunekankayizsmile

derdime bağlı:):)ona göre kişileer değişir:):) ama genel olarak arkadaşlarıma dert anlatmam,nişanlımla ilgili olanları kimseye anlatmam,ailemle olanlarıda kimseye anlatmam:):)

en yakın arkadaşıma anlatırım ben şuan sevgilimden ayrıldım ve direk ona anlatıyorm!

derdim sevgilimse en yakın arkadaşıma amaa onun haricinde herşeyi ona anlatırım

Babamla konuşurum veya arkadaşımla babam her zaman en doğrusunu göstermiştir. her konuda

akıl alacaksam babama
caresız benı uzen bıseyse askıma
işle ılgılı bıseyse yada hayatta herhangı bısı aıleme anlatınca onu uzecegım bıseyse can dostuma
gercı onun derdı benden cok buara bısı anlatmaıyorum

sorun ne olursa olsun önce sevgilimle konuşurum.(bekarım) sorunum onla ilgili olsa bile açık açık anlatırım ve çözüm bulmaya çalışmamız gerektiğini söylerim

bende kimseye anlatamıyorum zaten kimse benim hiç derdim tasam yok sanıyo ne çocuklarıma ne aileme ne eşimin ailesine ne arkadaşlarıma ne komşularıma kimseye ama kimseye anlatamıyorum hep gülümser bir vaziyette dolaşıyorum ama içim kan ağlıyor çok büyük sorunlarımız var eşimle bir tek buradaki konulara yorumlar yazarken kendi içimide döküyorum işte buda rahatlatıyor beni bu aradada pc başında çok vakit harcıyorum tabi işlerimi bitirip hemen oturuyorum çok sosyalken asosyal oldum canım burda insanlar hiç olmadıkları kadar özgür oluyor başka başka hayatlara şahit olup yardıma ihtiyacı olanlara yardım ediyorsun bu gerçekten güzel ama daha hiç arkadaşım yok burda ilerde olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…