Dertlemek istediinizde ilk kotuunuz kii kimdir

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sorunlarimi esimle paylasiyorum eger beni rahatsiz eden birsey olursa direk ona söylüyorum bu beni daha cok rahatlatiyor eger sorunum onunlaysa veya moralim ona bozuksa sirf ikimiz bir cözüm bula biliriz baska hic kimse degil .. !

Anneme anlatmiyorum cünki üzülmesini istemiyorum her ufak tefek olaylari kafasina takicani bildim icin .. Ve bazende ablami ariyorum,eger direk esimle konusmak istemedim zaman ve cok sinirli oldum zaman ablami ariyorum o beni sakinlestiriyor daha sonra esimle paylasiyorum ... !!

ılk anneme giderim anlayışlıdır mantıklıdır, eğer ona anlatamayacağım birşeyse sevgilime lakin konu sevgilimse iki kişiye güveniyorum hayatta ikisi de dostum onlara anlatırım

Moraliniz bozuk oldugunda, dertlesmek istediginizde ilk akliniza gelen kisi kim olur?

1. Esiniz
2. Anneniz
3. Babaniz
4. Kardesiniz
5. Arkadasiniz
6. Bir akrabaniz

ilk kisi esim olur cunku yasadigim yerde yanimda sadece esim var ama ablalarim da ilk kisiler olabilir yanimda olsalar. anneme sorunlarimi anlatmamaya calisirim genelde onu uzmemek icin. anlatirsam da anlattigim son kisilerden biri olur

ilk kardeşim olur benden 10 yaş küçük olmasında ragmen çok olgun bir kız o.. eğer onu aşan bişeyse aretime giderim olmadı annem hepsi de benim için çok değerli opuyorumnanaktan

kızkardeşim, halam,annem,eşim,babam. ama öncelik kızkardeşimin :lepi:

Annem ve ablama anlatırım ilkkk herşeyimii..evlenincede eşime söylerim sanırım..

kesinlikle annem beni en iyi annecim anlar zemuszemus

benim paylaşımlarım neyi kime anlatıp paylaşacağım kişiler farklıdır...
öncelikle annem herşeyi paylaşırım ama çok üzüleceği şeyleri hele yanımda yokken asla paylaşmam
benden çok üzülür belki ilerleyen zamanlarda anlatırım duruma göre değişir...
kardeşim benden 3 yaş küçük olan erkek kardeşimle paylaşırım bazı şeyleri...
ortaokuldan beri dostum olan kişi ile paylaşırım...

sadece eşimle konuşurum. en iyi bildiğiniz arkadaşınız bile bir gün gelir o paylaştığınız sırrı size karşı kullanabilir. hayatta anneme babama bile bu konuda güvenemem tek güvendiğim kişi eşimdir.

kankam arkadaşım bacım dediğim kişiyle......

sevgilimle paylaşıyorum. onun bakış açısı başka benimki başka böylece olaylara başka boyuttanda bakabiliyorum.

Bende kızkardesım hilale ,bide kardesım kadar yakın olan arkadasım sevdama anlatırım :)

eltimle annemle arkadaşım zeynoylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…