Dertlemek istediinizde ilk kotuunuz kii kimdir

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi ki sevgilim...
o benim herşeyim:asigim:

ben ne sorunum olursa olsun nişanlımla konuşurum.8 yıldır birlikteyiz ve artık birbirimizi çok iyi tanıyoruz benim hangi cevapları duymak istediğimi bildiği için beni çok iyi motive ediyor tabi bende onu.

canım anacığım dert ortağımdır hemen herşeyimi annemle paylaşırım

benim annem her şeyi kendine dert eder benim biraz üzgün olduğu görse onu içinde büyütür büyütür hasta eder kendini o yüzden anlatmayı geçtim olabildiğince saklamaya çalışırım annemden o üzülmesin die

tabikide canım ablalarıma ...5 tane koç gibi ablam var...iyiki varlar canlarım benim...

İşyerindeki yakın arkadaşıma anlatırım öncelikle...
Eşimin de bilmesi gereken birşeyse sonra da ona anlatırım..
Ama önceliğim arkadaşım...

Karıncaaamm benim canımmmm...Neler yazmış benim için...
Sende o müthişliklerden bi tanesisin kardeşimm...benim gönlümdede sen öylesin...
Dost bazen acı söyler evet ...Çünkü dostlar hiçbi çıkar gütmeden yaklaşırlar ve her zaman iyiliğini isterler.Yanlışları,eksikleri ,kusurları söylemekten hiç çekinmezler.Memnun olacağın şekilde değilde doğruyu göstermek için konuşurlar...İşte bizde bu yüzden böyleyiz... dosttan öte kardeş gibiyiz.
Derdim olduğunda benimde hemen anlatabildiğim tek kişi SEN sin bitanem...Çünkü sende öylesin biliyorummm.

Son düzenleme:
hiç biri günlüğüme yazarım

öyle birisi yok maelesefmafoldumben

8 senedir çok sevdiğim bidostum var . . hep ona anlatırım

hiç kimseyle...eskiden içimde ne var ne yoksa anlatırdım derdimi sıkıntımı paylaşırdım muhakkak ama anladım ki içimde tutmak daha iyiymiş bazen çok fazla bunalırsam o zaman boş bi kağıda herşeyi yazarım sonra da yırtar atarım maksat rahatlamak yerimseniben

Keşke dertleşebilecek birileri olsa sırf o yüzden hep yanlış insanlarla paylaşmak zorunda kalıyor sonrada pişman oluyorum.

ılk olarak annemle dertleşirim ama yeri geliyor ayrıntılı olarak anlatamadığım kısımları oluyor o zamanlarda kuzenimle veya samimi arkadaşlarımla dertleşiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…