Dertlemek istediinizde ilk kotuunuz kii kimdir

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herşeyimi eşimle paylaşırım o da benimle paylaşır.Saklımız gizlimiz yoktur.Neden bir arkadaş eşim ve annemden başka kimseye güvenmem ne konu olursa olsun

eskiden annemdi şimdi eşim ama aması var iştemafoldumben

ben herşeyimi eşimle paylaşırım en büyük sırdaşım odur.

hiç kimseyle paylaşmam içime atarım çok sıkıldığım tak ettiği zamanlarda erkek arkasımla paylasırım ne kadar yanlıs olsada...

eşim ve kızkardeşim...annem ve babamla paylaşamıyorum artık çoğu şeyi...büyütüyorlar üzülüyorlar...a.s

kesinlikle ablamla herşeyimi paylaşırım.en iyi teselli ve çözümler ondan gelir çünkü...

kendı kendme annatrım kaydirigubbakcemile3

ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankonuya göre değişir... ama ne zaman moralim bozulsa veya bir şeyi kafama taksam biricik teyzemi ararım konu ne olursa olsun beni rahatlatır..her konuda dert ortağım sırdaşım arkadaşım olur kendileri.

eşimm elbette
ama kadınsal erkeklerin anlayamayacağı türden bir şeyse
kk daki bütün dostlarımla konuşurum

sevdigim, oda yoksa konusamiyosak. kimse.

Kız kardeşim dir bu .
Evet çevremde sevdiğim dost diyebileceğim insalar var. ama ne zaman başım sıkışsa yada sorunum olsa tek adres kızkardeşimdir. çünkü kimse onun kadar ben olamaz:))

durumlarının musaıt olmalarına gore annem ve esım.. opuyorumnanaktan o anda hangısını bos bulursam hangısı daha musaıt ve salım kafayla benı hangısı daha ıyı dınleyecekse ona gıderım.. zemuszemus

sadece kendımle konusur kendım halletmeye calısırım cunku su hayatta sunu anladım annen baban kım olursa olsun yasadıgın seye bırebır tanık olmadan yasamadan senı anlamıyor herkes empatı kuramıyor kendı ıcımdekı sorunlarımsa kımseyle paylasmam ama basık sorunları paylasırım

soyle tıler vardır ya canım sende kafana takacak sey arıyosun tarzında yada anlattıgında hııııı ya oylemı dendıınde fıtık olurum anlatmam daha ıyı sıkıntım kucumsenecegıne havada kalacagına kalsın ıcımde

Genelde sevgilimle paylaşırım,dostumla...Ama önceleri herkes bilirdi önüme gelene anlatırdım derdimi lmaz:

5 senelik ilişkim var..Ama derdim oldumu önce anneme koşarım bensevgilim ikinci sırada..sonrada dostlarım

arkadaşlarıma anlatırım ama çözüm buluncak bişetse eşime vekızımla ogluma anlatırım

annem babam vefat etti benim ailemden de tamamen kopuk yasiyorum o yuzden benim ailemde anam babamda esim oldu herzman önceligim odur o benim bi bi bi bi bidenem bidenem valla opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…