Dertlemek istediinizde ilk kotuunuz kii kimdir

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dert ettiğim konuya bağlı..
Annemle,sevgilimle,kuzenimle ve çok yakın aile dostumuz ile paylaşırım dertlerimi.

hiç kimseyle.....sadece kendimle konusurm..düşünürüm...kararımı veririm...

bekarken annemle ve yakin komsumuzla paylasirdim...artik evliyim ve paylasacak hic kimsem yok ( cunku anlatirsam annemi uzmekten korkuyorum cogu zaman bi kagida yazar icimi dokerdim...artik o da sacma geliyor....bazen birine anlatmaya cok ihtiyac duyuyorum ama bu konuda beni anlayacak bir arkadasa sahip deilim malesef...annemden baskasina da guvenemiyorum..kisacasi derdimi anlatacak hickimse yok...

bu arada kk yi ve sizlerin destegini unutmamak lazim arkadaslar...derdimi anlatacak hickimse yok dedim ama sizler varsiniz...iyi ki varsiniz arkadaslar...

en yakın arkadaşımla onunla konuşunca çok rahatlıyorum

esimle paylasıyorum genelde.bazende kardesımle.esımle ılgılı olunca bazen kardesımle ve sagolun KKAtoplulugu sız olmasanız naparım ben...

eşimle paylaşırım herşeyimi..sağlık sorunlarımıda kişisel problemlerimi de işle ilgili durumlarımıda ailevi konuları da..o da benle tabi..onla bi problemim olmuo ama bazen onla ilgili tek başıma bi işin içinden çıkamadığımda iyi ya da kötü bişey olsun kayınvalidemle konuşuru napalım ne edelim diye..sağolsun çok yardımcı olur psikolog gibidir çok iyimser yaklaşır konulara...

ben evlenene kadar en yakın arkadaşımla paylaşırdım şimdide eşimle paylaşıyorum kimsek yok burda gurbette olmasaydım eşimden sonra ablamlar olurdu
ama eşim gerçekten benim en iyi dostum herşeyimi paylaşırım canım benim oda her konuda bana destek olur sağolsun

annciğime anlatmıyorum artık
benden daha fazla o üzülür mafoldumben
ööyle içime atıyorum

Önce eşimle paylaşıyorum. Sonra annem, ona da anlatılmayacak bir şeyse kız arkadaşım ama bazen annemle arkadaşımdan önce KK'ya anlatıyorumhihoyyyt

Anlatamıyorum dediğimde bile beni anlayan karınca kardeşim DERMANNNNNNNNN la paylaşırım.Hatalıda olsam yanlışta yapsam evet belki kızar belki birazda azarlar ama yinede hep yanımda hep yanımda olurrr böyle bir dosta sahip olmak ne diyecek diye düşünmeden kendinle konuşur gibi herşeyini anlatacak birinin olması hayatında müthiş bir şeyyyyyyyy

evlenmeden önce kız arkadaşlarımla paylaşırdım
evlenince ablalarımla paylaşıyorum
onlardan akıl alıyorum
döküyorum içimi bende.

benim canım sıkkınsa yada bi konu hakkında kara veremediysem ablam ve annemi çağırır kahve yapar ve üçümüz konuşuruz fikirlerini alırım onların ben.. ilk koştuğum kişi onlardırrr GÜVENDıĞıM TEK KıŞıLERDıRR

sevgilime olmazsada size:) oda olmazsa kendi kendime basa cikmaya calisiyorum

duruma göre değişir genelde eşimle konuşurum ama sorun onunla ilgiliyse annemle veya ablamla paylaşırım bunlar en iyi sır tutan gruptur

yakın arkadaşımla paylaşırım çoğu zaman.anneme anlatılıcak bi şeyse annemde bilir.
ilerde evlenirsem ilk eşimle paylaşmayı isterim tabi.

sevgilim zemuszemus her şeyimi anlatırım o da beni olumlu veya olumsuz yargılamadan dinler sağolsun her şeyimi bir o bilir zaten arkadaşım da yok bir de günlüğümle paylaşırım yazdıkça rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…