Dertler derya olmuş

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Arkadaşlar erkek arkadaşım geçen hafta evlenme teklif etti bana. Onunla evlenmeyi çok istiyorum ama bi korkum var. Ben küçükken sert bi şekilde yere düştüm azda olsa kanamam oldu. Korkup bunu kimseye söyleyemedim. Bu güne kadar kimseyle cinsel anlamda bişey yaşamadım ilkim hep eşim olsun istedim. Erkek arkadaşım içinde bakirelik önemli bir konu. Çünkü o da kimseyle böyle bir şey yaşamamış ve evlenceği insanında sadece kendisine ait olmasını istiyor haklı olarak. Ona küçükken başımdan böyle bi kaza geçti demek istiyorum ama ya bana inanmazsa ya yalan söylediğimi düşünürse onu kaybedersem sizce ne yapmalıyım lütfen bana akıl verin

düşmeyle kızlık zarına birşey olması çok zor
içiniz rahat etsin istiyorsanız bir doktora görünün
Doktora gitcek imkanım yok küçük bir ilçede yaşıyorum. Bu durumu kimdeye anlatamıyorum çok utanıyorum ama deli gibi korkuyorum da

Bence de söyleme düştüm kızlık zarım yırtılmış olabilir falan deme böyle şeyler, denmez, deme...

Kızlık zarının bozulduğuna gerçekten inanıyormusun?

Doktora git bir ihtimal yirtilmis da olabilir. Bunu Gerdek gecesinde ogrenecegine doktora sor

Bence de söyleme düştüm kızlık zarım yırtılmış olabilir falan deme böyle şeyler, denmez, deme...

Kızlık zarının bozulduğuna gerçekten inanıyormusun?
Yani nasıl bozulur bilmiyorum ki ama kanama meydana geldi. Aslında kan kırmızısı bişey değildi değişik bişey pembemsi bişeydi. Çok özür dilerim bunları yazdığım için ama paylaşcak kimsem yok birilerine anlatmalıydm artık

Doktora gitcek imkanım yok küçük bir ilçede yaşıyorum. Bu durumu kimdeye anlatamıyorum çok utanıyorum ama deli gibi korkuyorum da
yaşadığınız ilçede görünmek istemiyorsanız şehir merkezindeki doktora gidin. böyle düşünüp kendinizi yiyip bitirmektense bir yol bulup gitmeniz daha kolay değil mi

Doktorlar bu tarz bilgileri kimseyle paylaşmıyor ki kişinin kendisi dışında.
İçini kemirecekse git kontrole.
Ama ben düşmekle bozulacağını sanmıyorum.

sevgiline hele de şuan hiç söyleme bence.
nasıl düştün, sert olarak o kısmımı çarptın?
ilçe doktoruna gitsen nolcak ilçeye söylemeyecek ya.
şehir merkezine gidemez misin?

yaşadığınız ilçede görünmek istemiyorsanız şehir merkezindeki doktora gidin. böyle düşünüp kendinizi yiyip bitirmektense bir yol bulup gitmeniz daha kolay değil mi
Haklısınz ama çok korkuyorm. Ya bişey olmuşsa. Bunu nasil anlatırım yapmadığım bişey yüzünden suçlanırsam diye korkuyorum

Haklısınz ama çok korkuyorm. Ya bişey olmuşsa. Bunu nasil anlatırım yapmadığım bişey yüzünden suçlanırsam diye korkuyorum
kendiniz anlayamazsınız ki. ama bunun olması çok çok düşük bir ihtimal. yani açık konuşucam düştüğünüzde vajinanıza 5 cm boyunda birşey batmış olmalı ki kızlık zarınız bozulmuş olsun.

sevgiline hele de şuan hiç söyleme bence.
nasıl düştün, sert olarak o kısmımı çarptın?
ilçe doktoruna gitsen nolcak ilçeye söylemeyecek ya.
şehir merkezine gidemez misin?
Evet sert bi şekilde düştüm ama herhangi bi acı hissetmedim. Yarım saat sonra filan çok az miktarda pembemsi bi kanama oldu

Hayır öyle batma filan olmadı sadece düşmeyle küçük bi sürtünme oldu o kadar ama acıda hissetmedim

Evet sert bi şekilde düştüm ama herhangi bi acı hissetmedim. Yarım saat sonra filan çok az miktarda pembemsi bi kanama oldu
ben bir şey oldugunu zannetmiyorum ama seni de yanıltmak istemiyorum. doktora gitsen iyi olur, ve doktor kimseye söylemez

öyle birşey dersen adam arkasına bakmadan kaçar bu kız yapmış uyduruyor diye
nereden belli bozulduğu
atlamayla düşmeyle birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…