Doktora gitcek imkanım yok küçük bir ilçede yaşıyorum. Bu durumu kimdeye anlatamıyorum çok utanıyorum ama deli gibi korkuyorum dadüşmeyle kızlık zarına birşey olması çok zor
içiniz rahat etsin istiyorsanız bir doktora görünün
Doktora gitcek imkanım yok küçük bir ilçede yaşıyorum. Bu durumu kimdeye anlatamıyorum çok utanıyorum ama deli gibi korkuyorum da
Yani nasıl bozulur bilmiyorum ki ama kanama meydana geldi. Aslında kan kırmızısı bişey değildi değişik bişey pembemsi bişeydi. Çok özür dilerim bunları yazdığım için ama paylaşcak kimsem yok birilerine anlatmalıydm artıkBence de söyleme düştüm kızlık zarım yırtılmış olabilir falan deme böyle şeyler, denmez, deme...
Kızlık zarının bozulduğuna gerçekten inanıyormusun?
yaşadığınız ilçede görünmek istemiyorsanız şehir merkezindeki doktora gidin. böyle düşünüp kendinizi yiyip bitirmektense bir yol bulup gitmeniz daha kolay değil miDoktora gitcek imkanım yok küçük bir ilçede yaşıyorum. Bu durumu kimdeye anlatamıyorum çok utanıyorum ama deli gibi korkuyorum da
Haklısınz ama çok korkuyorm. Ya bişey olmuşsa. Bunu nasil anlatırım yapmadığım bişey yüzünden suçlanırsam diye korkuyorumyaşadığınız ilçede görünmek istemiyorsanız şehir merkezindeki doktora gidin. böyle düşünüp kendinizi yiyip bitirmektense bir yol bulup gitmeniz daha kolay değil mi
kendiniz anlayamazsınız ki. ama bunun olması çok çok düşük bir ihtimal. yani açık konuşucam düştüğünüzde vajinanıza 5 cm boyunda birşey batmış olmalı ki kızlık zarınız bozulmuş olsun.Haklısınz ama çok korkuyorm. Ya bişey olmuşsa. Bunu nasil anlatırım yapmadığım bişey yüzünden suçlanırsam diye korkuyorum
Evet sert bi şekilde düştüm ama herhangi bi acı hissetmedim. Yarım saat sonra filan çok az miktarda pembemsi bi kanama oldusevgiline hele de şuan hiç söyleme bence.
nasıl düştün, sert olarak o kısmımı çarptın?
ilçe doktoruna gitsen nolcak ilçeye söylemeyecek ya.
şehir merkezine gidemez misin?
Hayır öyle batma filan olmadı sadece düşmeyle küçük bi sürtünme oldu o kadar ama acıda hissetmedimkendiniz anlayamazsınız ki. ama bunun olması çok çok düşük bir ihtimal. yani açık konuşucam düştüğünüzde vajinanıza 5 cm boyunda birşey batmış olmalı ki kızlık zarınız bozulmuş olsun.
ben bir şey oldugunu zannetmiyorum ama seni de yanıltmak istemiyorum. doktora gitsen iyi olur, ve doktor kimseye söylemezEvet sert bi şekilde düştüm ama herhangi bi acı hissetmedim. Yarım saat sonra filan çok az miktarda pembemsi bi kanama oldu
Teşekkür ederim dua edin bana lütfenben bir şey oldugunu zannetmiyorum ama seni de yanıltmak istemiyorum. doktora gitsen iyi olur, ve doktor kimseye söylemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?