İşte emin olamıyorum dediğim gibi çok az bişey varla yok arası pembemsi bi kanama olduöyle birşey dersen adam arkasına bakmadan kaçar bu kız yapmış uyduruyor diye
nereden belli bozulduğu
atlamayla düşmeyle birşey olmaz
24 yaşındayım. 14 yaşlarındaydım sanırım bi metre yükseklikten düştüm popo üstü düştüm ama küçük bir sürtünme hissettim ama kesinlikle batma vs olmadı.Yaşınız kaç?
Nasıl bir düşme bu? Yüksek bir yerden atlayıp, balerinler gibi 2 bacağı farklı yönlerde açıp mı yere indiniz?
Herhangi bir acıda hissetmedim sadece varla yok arası bi kanamaYaşınız kaç?
Nasıl bir düşme bu? Yüksek bir yerden atlayıp, balerinler gibi 2 bacağı farklı yönlerde açıp mı yere indiniz?
Evet kötü bişey yapmadm ama evlendikten sonra bi kanama olmazsa bunu nasil açıklarım inanır mı bana. Doktorda daha önce ilişki yaşamadığım belli olmaz mı bilmiyorum inanın. Annemi kaybettim bu konuyu konuşcak ablamda yok kime anlatcam bilmiyorum çok kötü durumdayımYav sen kötü birşey yapmamışsınki !!
Düşmüşsün yani yapacak birşey yok ! bunu sevgilinize konu diye bile açmayın bence,
Adamın aklında birşey yokken bişeyler koymak için uğraşıyorsunuz,
Arkadaşım hiiiiç ihtimal vermiyorum. Çok yersiz korkun.Herhangi bir acıda hissetmedim sadece varla yok arası bi kanama
Yani nasıl bozulur bilmiyorum ki ama kanama meydana geldi. Aslında kan kırmızısı bişey değildi değişik bişey pembemsi bişeydi. Çok özür dilerim bunları yazdığım için ama paylaşcak kimsem yok birilerine anlatmalıydm artık
Once bi doktora git.Eger zarar gormusse anlat durumu.Inanirsa senindir inanmazsa hic senin olmamistir.Kesin bisey olmadan bu konuya girme.Dusmeyle yirtilan bisey oldugunu sanmiyorum.Arkadaşlar erkek arkadaşım geçen hafta evlenme teklif etti bana. Onunla evlenmeyi çok istiyorum ama bi korkum var. Ben küçükken sert bi şekilde yere düştüm azda olsa kanamam oldu. Korkup bunu kimseye söyleyemedim. Bu güne kadar kimseyle cinsel anlamda bişey yaşamadım ilkim hep eşim olsun istedim. Erkek arkadaşım içinde bakirelik önemli bir konu. Çünkü o da kimseyle böyle bir şey yaşamamış ve evlenceği insanında sadece kendisine ait olmasını istiyor haklı olarak. Ona küçükken başımdan böyle bi kaza geçti demek istiyorum ama ya bana inanmazsa ya yalan söylediğimi düşünürse onu kaybedersemsizce ne yapmalıyım lütfen bana akıl verin
Cok tesekkur ederim rahatladım kaç gündür içim içimi yiyoBenimde küçükken başıma geldi o dediğin, ablamında biz çok sık karate yapardık ablamla ve oramıza buramıza vururduk bilinçsizce, bir kere ablam bacak arama ciddi vurmuş kan gelmişti ama kızlık zarı bozulmadı yani evliyim ve sorun yaşamadım. Keza ablamda öyle, kaç yerden düştü, bikaç kez kan geldi.
Kız çocuklarının başına gelir bunlar bence kasma, bişey olması çok zor. Bazen erkek zorlasa bile zar yırtılmıyor. Öyle bir hamleyle yırtılan birşey değil.
Boşu boşuna evham yapıyorsun.
Pardon ama erkek arkadasin da bakir mi bu arada?Arkadaşlar erkek arkadaşım geçen hafta evlenme teklif etti bana. Onunla evlenmeyi çok istiyorum ama bi korkum var. Ben küçükken sert bi şekilde yere düştüm azda olsa kanamam oldu. Korkup bunu kimseye söyleyemedim. Bu güne kadar kimseyle cinsel anlamda bişey yaşamadım ilkim hep eşim olsun istedim. Erkek arkadaşım içinde bakirelik önemli bir konu. Çünkü o da kimseyle böyle bir şey yaşamamış ve evlenceği insanında sadece kendisine ait olmasını istiyor haklı olarak. Ona küçükken başımdan böyle bi kaza geçti demek istiyorum ama ya bana inanmazsa ya yalan söylediğimi düşünürse onu kaybedersemsizce ne yapmalıyım lütfen bana akıl verin
Teşekkür ederim hepinize tek tek. İçim rahatladımillet ilişkiye girdikten sonra bile kan görmüyor sizde maşallah damar çatlamış onun kanı gelmiştir içinizi rahat tutun bişi olmamıştır düşmeyle içine bir şey girmemişse
Evet kötü bişey yapmadm ama evlendikten sonra bi kanama olmazsa bunu nasil açıklarım inanır mı bana. Doktorda daha önce ilişki yaşamadığım belli olmaz mı bilmiyorum inanın. Annemi kaybettim bu konuyu konuşcak ablamda yok kime anlatcam bilmiyorum çok kötü durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?