Dertler derya olmuş

öyle birşey dersen adam arkasına bakmadan kaçar bu kız yapmış uyduruyor diye
nereden belli bozulduğu
atlamayla düşmeyle birşey olmaz
İşte emin olamıyorum dediğim gibi çok az bişey varla yok arası pembemsi bi kanama oldu

Yav sen kötü birşey yapmamışsınki !!
Düşmüşsün yani yapacak birşey yok ! bunu sevgilinize konu diye bile açmayın bence,
Adamın aklında birşey yokken bişeyler koymak için uğraşıyorsunuz,

Yaşınız kaç?

Nasıl bir düşme bu? Yüksek bir yerden atlayıp, balerinler gibi 2 bacağı farklı yönlerde açıp mı yere indiniz?
24 yaşındayım. 14 yaşlarındaydım sanırım bi metre yükseklikten düştüm popo üstü düştüm ama küçük bir sürtünme hissettim ama kesinlikle batma vs olmadı.

Yaşınız kaç?

Nasıl bir düşme bu? Yüksek bir yerden atlayıp, balerinler gibi 2 bacağı farklı yönlerde açıp mı yere indiniz?
Herhangi bir acıda hissetmedim sadece varla yok arası bi kanama

Evet kötü bişey yapmadm ama evlendikten sonra bi kanama olmazsa bunu nasil açıklarım inanır mı bana. Doktorda daha önce ilişki yaşamadığım belli olmaz mı bilmiyorum inanın. Annemi kaybettim bu konuyu konuşcak ablamda yok kime anlatcam bilmiyorum çok kötü durumdayım

Herhangi bir acıda hissetmedim sadece varla yok arası bi kanama
Arkadaşım hiiiiç ihtimal vermiyorum. Çok yersiz korkun.

Ama belli seni bu dert edineceksin. Sonra da acaba diye kendini kasarak cinsel sorunlu bayan olursun. Git in ilçeye, gözük beş dakka doktora, hem evlenicem, doğum kontrol hakkında bilgi almak istiyorum dersin, hem de 2 dk da muayne olursun. İçin rahat olur. Bunu adam için yap diyen de yok bu arada. Sadece sen kendin rahatla diye.

Benimde küçükken başıma geldi o dediğin, ablamında biz çok sık karate yapardık ablamla ve oramıza buramıza vururduk bilinçsizce, bir kere ablam bacak arama ciddi vurmuş kan gelmişti ama kızlık zarı bozulmadı yani evliyim ve sorun yaşamadım. Keza ablamda öyle, kaç yerden düştü, bikaç kez kan geldi.

Kız çocuklarının başına gelir bunlar bence kasma, bişey olması çok zor. Bazen erkek zorlasa bile zar yırtılmıyor. Öyle bir hamleyle yırtılan birşey değil.

Boşu boşuna evham yapıyorsun.

Once bi doktora git.Eger zarar gormusse anlat durumu.Inanirsa senindir inanmazsa hic senin olmamistir.Kesin bisey olmadan bu konuya girme.Dusmeyle yirtilan bisey oldugunu sanmiyorum.

Cok tesekkur ederim rahatladım kaç gündür içim içimi yiyo

Pardon ama erkek arkadasin da bakir mi bu arada?
Dusmeyle kizlik zarina bir sey olmaz.

(Yukardaki cumle benim sahsi dusuncem. Namus kavrami kadinlarin uzerinden kalkmali artik )

bu sebep olsun veya olmasın evlilikden önce bir jinekoloğa görünmekte fayda var. herkese önermeli bunu.
siz de bir gidin kontrolden geçin. doktora bu şüphenizden bahsederseniz, o belki muayeneye gerek kalmadan size bir cevap verir bile.

Düşmekle bozulsaydı ohhoo...

millet ilişkiye girdikten sonra bile kan görmüyor sizde maşallah damar çatlamış onun kanı gelmiştir içinizi rahat tutun bişi olmamıştır düşmeyle içine bir şey girmemişse

millet ilişkiye girdikten sonra bile kan görmüyor sizde maşallah damar çatlamış onun kanı gelmiştir içinizi rahat tutun bişi olmamıştır düşmeyle içine bir şey girmemişse
Teşekkür ederim hepinize tek tek. İçim rahatladı

Aslında bu tarz konulara cevap yazmam ama :) Öncelikle her sağlıklı kadının jinekoloğa gitmesi gerekir periyodik olarak bunun bakire olup olmamakla alakası yok. Ki zaten evlenmeden önce de doktora gidip doğum kontrol hakkında bilgi alacaksınız değil mi? O zaman zaten kontrolünüz yapılır.

Şu an böyle bir şey söylemeniz tuhaf olur, çünkü sanki bir şeyler yapmışsın da kılıf uyduruyormuşsun gibi olur. Bakire olsanız da kan gelmeyebilir bunun da bilincinde olduğunuzu varsayıyorum. Şimdiden mutluluklar..

İlla her ilişkide kan gelecek diyede birşeyde yok ki tatlım ,oluruna bırak yani,
Yani şimdi sen masumsun ve kan gelmedi diye ,seni gerdek gecesinin ortasında hadi git sana inanmıyorum mu dicek,
Bu adam böyle bir yapıyamı sahip ozamn işin var ,sen kendinden eminsin zaten ,
Güvenmiyorsa sana her konuda evlenmesin zaten sende evlenme ,

Canm bende yere düsmüstüm kanamamda oldu ama hicbi sıkıntı olmadı bende böyle korkuyordum korkulacak hicbirsey yoq rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…