Dertler derya olmuş

Cocukken erkek gibiydim. Bisiklete binerdim agaca tirmanirdim kosardim ziplardim habire.Babaannem bisikletin selesi zarar verir bekaretine derdi ama hic bi sorun yasamadim.kanda geldi. Dusmeyle bozulmuyor kanli canli ornegiyim

herkesten kan gelecek diye birşey yok..esnek olan var doğumda yırtılan var...

erkek arkadaşınıza bunu anlatıp aklına durduk yere şüphe sokmayın..
kızlık zarı öyle düşmeyle şunla bunlar yırtılmaz.. ilişkiyle bile hemen olmayabiliyor.
kendinizi akışına bırakın size güvenmeme
si çok büyük sorun değil mi??
kanama olmasa bile ses etmeyecek biri değilse zaten u işte sorun var demektir..

Hayır öyle batma filan olmadı sadece düşmeyle küçük bi sürtünme oldu o kadar ama acıda hissetmedim
o zaman hiç bir şey olması mümkün değil, doğaya aykırı. sürtünme nedeniyle deri yüzeyi aşınmıştır ondan azıcık kan görmüşsünüzdür.

Böyle birşeye bir erkeğin inanması %1000 belki bence söylemeyin ,doktora gittiğinizde doktor dışında kimse şikayetinizi sormadigi için içeriğini bilemez, farzetki birisi gördü adet düzensizliği ,kist diye geciştirebilirsiniz... Emin ol bu konu dışardan goren birisi için en son dusunecekleri konu bile değildir.Evlenene kadar için icini yiyip kafanda acabalarla yaşayacağına gerçeği ögrenirsin en azından

sakın öle bişey deme düşmeyle bişey olmaz rahat ol

Güvenmez diyemem ben onu kaybetmekten korktuğum için emin olamıyorum.okumuş kendini geliştirmiş biri. Üniversiteden bu yana ilişjimiz var yani inanmaması için bir neden yokta ben kuruntuluyum biraz

Ya doktora git demedim ama bildiğim kadarıyla mahkeme kararı olmadıkça doktorlar bu muayeneyi yapmıyor. Yanlış mı biliyorum onu da bilmiyorum.

Haklısınz içimi kemireceğine doktora görünmek en mantıklısı. Tşk ederim ilginiz için

Ya doktora git demedim ama bildiğim kadarıyla mahkeme kararı olmadıkça doktorlar bu muayeneyi yapmıyor. Yanlış mı biliyorum onu da bilmiyorum.
Hukuk bitirdim ama böyle bir uygulamadan haberim yok bilmiyorum.

Doktora git
Daha emin bile değilken kimseye söyleme tabi

Ben ilk gecede baya zorlandım. Sadece düşmeyle böyle bi şeyin gerçekleşmesinin imkansız olduğunu söyleyebilirim en azından. Doktora gitmen şart emin olmak istiyorsan. Gidemem de diyorsan böyle kafanda deli sorularla dertler derya olur tabi. .

1 - Dusmeyle ne alaka..mantikli olun dusmeyle hic birsey olmaz zara..
2- sen kendinden eminsin o adam da seninle hayatini birlestirmek istiyosa senide seviyosa esek gibi guvencek inanacak
Ne demek inanmazsa...e o zaman hadi kizlik zarin esnekse kanama olmazsa birakacak mi seni..yada suclayacak mi

Ay nasıl da sacma sey. Bekaret önemliyse bile zaten bakiresiniz siz. Baskasiyla olmadnz ya.

Ki konu bastan ayaga sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…