Zaten ne olsa yazdım buraya burasi benim ağlama duvarim :)çabalamayı bırakma güçlü dur olmadı bizle dertleşirsin gelip :) insan isterse her şeyi yapar iş aramaya devam et maaşının bi kısmını ailenin borçları için şöyle faydalı bi birikim hesabında biriktirirsen çok iyi olur bence. sıkıntının hepsini çözemesen de rahatlatırsın en azından onları. hatta zamanla hepsi olur insan güçlü varlıktır hiçbişey onu aşamaz :) yeterki kendi gücünün farkına var, ve lütfen tedavini de ol bak ne güzel tedavisi varmış. benim annemin de 5 yıl çocuğu olmamış tabi o zamanlar kv falan geri kafalı hacıya hocaya götürmüşler annemi hep. 5 yılın sonunda annem doktora gitmiş artık dayanamayıp. artık sorun neydi bilmiyorum ama bi senelik tedavi sonrasında ben doğmuşum :)
tedavini erteleme, hayatı erteleme, insanları mutlu etmeyi ve mutlu olmayı erteleme, kocanla gezmeyi ya da evde bi film izleyip keyifli zamanlar geçirmeyi de erteleme, hayatın ellerinden kaçıp gitmesine izin verme geçen her dk ömrümüzden gidiyor bi an önce kendini topla o yüzden, arada da bizle dertleş :) arada bi yalnız da kal tabi, bu insanın ihtiyac duyduğu bişey bence..![]()
Bu arada ne kadar pozitif enerji veren bi insansin önerilerin için teşekkür ederim inşallah annen gibi benimde böyle güzel düşünceleri olan bi kızım olur.umarim yazdiklarinin hepsini bir bir yapar hayatima çeki düzen veririm çok sağol