Dertlerden bunaldim hiç bi yere sığamıyorum

çabalamayı bırakma güçlü dur olmadı bizle dertleşirsin gelip :) insan isterse her şeyi yapar iş aramaya devam et maaşının bi kısmını ailenin borçları için şöyle faydalı bi birikim hesabında biriktirirsen çok iyi olur bence. sıkıntının hepsini çözemesen de rahatlatırsın en azından onları. hatta zamanla hepsi olur insan güçlü varlıktır hiçbişey onu aşamaz :) yeterki kendi gücünün farkına var, ve lütfen tedavini de ol bak ne güzel tedavisi varmış. benim annemin de 5 yıl çocuğu olmamış tabi o zamanlar kv falan geri kafalı hacıya hocaya götürmüşler annemi hep. 5 yılın sonunda annem doktora gitmiş artık dayanamayıp. artık sorun neydi bilmiyorum ama bi senelik tedavi sonrasında ben doğmuşum :)

tedavini erteleme, hayatı erteleme, insanları mutlu etmeyi ve mutlu olmayı erteleme, kocanla gezmeyi ya da evde bi film izleyip keyifli zamanlar geçirmeyi de erteleme, hayatın ellerinden kaçıp gitmesine izin verme geçen her dk ömrümüzden gidiyor bi an önce kendini topla o yüzden, arada da bizle dertleş :) arada bi yalnız da kal tabi, bu insanın ihtiyac duyduğu bişey bence.. En Büyük KK
Zaten ne olsa yazdım buraya burasi benim ağlama duvarim :)
Bu arada ne kadar pozitif enerji veren bi insansin önerilerin için teşekkür ederim inşallah annen gibi benimde böyle güzel düşünceleri olan bi kızım olur.umarim yazdiklarinin hepsini bir bir yapar hayatima çeki düzen veririm çok sağol

Zaten ne olsa yazdım buraya burasi benim ağlama duvarim :)
Bu arada ne kadar pozitif enerji veren bi insansin önerilerin için teşekkür ederim inşallah annen gibi benimde böyle güzel düşünceleri olan bi kızım olur.umarim yazdiklarinin hepsini bir bir yapar hayatima çeki düzen veririm çok sağol

ne demek biz kadınlar birbirimize destek olmazsak halimiz ne olur :) umarım en kısa zamanda bunları bunları yaptım daha iyiyim diye açtığın konuları da okuruz :)

Doğru söylüyorsun ...hayat beni birakti hiç bişey istediğim gibi geldi olmadı bende hayati birakmaya basladim ama yanlış biliyorum
Aynen canım.tabi gönül isterki kendimize hayat arkadaşı diye sectigimiz kişi böyle içimize kapanınca farkedip canlandırma yöntemleri denesin ama özellikle kadında bu iş yine kendisine düşüyor. Ama çok kadın var tanıdığım eşi hadi çıkalım bir sinemeya gidelim yada dışarıda dolaşıp bireyler içelim diyince.ne işimiz var otur evde diyen kocası olan. Sende durum böyle değilmiş bu yüzden cokta karamsar değil durumun. Annesi ile olan durumda ise bence artık kafaya takma. Kendisine göre onun evlatlık vazifesi olarak gördüğü bir durum. Sen seninle beraber ken olduğu hale odaklan sadece. Ailene gelince rabbimin bir imtahanı dır. Geçer inşallah tez vakitte. Sende annenin yanında ol.zaten oluyorsun dur. Gündüz çıkart dolastır. Biraz derdini anlatsın biraz da gülüp eglenin. Oda kendine gelir sende iyi hissedersin

Aynen canım.tabi gönül isterki kendimize hayat arkadaşı diye sectigimiz kişi böyle içimize kapanınca farkedip canlandırma yöntemleri denesin ama özellikle kadında bu iş yine kendisine düşüyor. Ama çok kadın var tanıdığım eşi hadi çıkalım bir sinemeya gidelim yada dışarıda dolaşıp bireyler içelim diyince.ne işimiz var otur evde diyen kocası olan. Sende durum böyle değilmiş bu yüzden cokta karamsar değil durumun. Annesi ile olan durumda ise bence artık kafaya takma. Kendisine göre onun evlatlık vazifesi olarak gördüğü bir durum. Sen seninle beraber ken olduğu hale odaklan sadece. Ailene gelince rabbimin bir imtahanı dır. Geçer inşallah tez vakitte. Sende annenin yanında ol.zaten oluyorsun dur. Gündüz çıkart dolastır. Biraz derdini anlatsın biraz da gülüp eglenin. Oda kendine gelir sende iyi hissedersin
Eşim çok çok belli etmeyince bazi seyleri anlamiyor. O haline alışkınim aslında dediğin gibi o konuda benim harekete geçmem lazım.
Annesi olan konulari ne kadar kafaya taksamda değişen bişey olmuyor. Evlenmeden önce farkli bi ilişkileri .vardi şimdi farkli bunda annesinin rolü de büyük tabi.
Anneme elimden geldiğince güç vermeye çalışıyorum zor bi dönemden geçiyoruz imtihan dedigin gibi atlatmak için cabaliyoruz.bundan sonra daha da fazla ilgilenmeye çalışacağım inşallah. Çok Sağol önerilerin için

Bence senin biraz zamana kendini dinlemeye ihtiyacın var birde şu çocuk meselesi benim fikrim evliliğin tam oturmadan yapma derim şansın açık olsun kardeşim :KK56:

Gerek evliliğimde yaşadığım gerekse kendi ailemin yaşadığı sıkıntılar arasinda sıkışıp kalıyorum bazen.
Evliliğimde eşimle yaşanan problemler,bebegimin olmamasi,k.v v.s kendimce sıkıntılarim var.bunun yanısıra ailem bi sınavdan geçiyor maddi anlamda sıkıntı ve borçlar mevcut çok şükür idare ediyorlar ama zor bir durum bizim açımızdan. Annemlere gitsem orada tam anlamiyla huzurlu olamıyorum annem evle ilgilenemiyor (hem vakti yok hemde istegi)eskiden yere çöp düşürmeyen kadin şimdi yapamıyor gidince elim işten çıkmıyor annem yap demiyor ama yardimim dokunsun diye yapiyorum.
Evde de zaman zaman eşimle yaşadığim sıkıntılar,çocuksuz ev boşluğu hepsi beni bıktırdı.evdeyken eşim maç izliyor bende içeride dizi kendime baktığım zaman yalnizken daha mutluyum bu durum anormal mi sizce .mesela eskiden olsa boş olan en ufak zamani ailemle gecirmek isterdim ama bugun eşim şehir dışında olduğu halde gitmek istemedim.
Ayni durum eşim içinde geçerli eskiden gelsin yemek yiyelim sohnet edelim diye dört gözle beklerdim şimdi şehir dışına çıkınca seviniyorum.zaman zaman size de oluyor mu insanlardan uzaklaşma isteği dertleri görmezden duymazdan gelme isteği hata mi yaptığım bencillik mi bunu sorguluyorum paylaşmak istedim
annenizin psikolojisi bozulmuş. o durumda böyle şeyler olabiliyor ama ne yazık ki o durum kalıcı olabilir. bir an önce annenizin psikolojik destek alması lazım. biz ikna edemedik annemi sıkıntı devam ediyo. hareket etmedikçe şişmanlayıp sağlığını da bozabilir. aşılması çok güç bir durum allah sabır versin yardım etsin...

Ben seni çok iyi anlıyorum bacım. Ailem uzakta, eşim kendi havasında dört senedir çocuk olduğu yok, hergün annem arayıp çocuğum olmuyor diye üzülüyor kadını ben teselli ediyorum :D Sanki onun bebesi olmuyor :D
Benim eşim hep dışarda ama bende alıştım galiba artık. Ara ara delleniyorum da yine de baya iyi idare ediyorum bence. Kendi kendime olmaya takılmaya alıştım çünkü. Boşver ya, böyle daha iyi. Bir insan yalnızlığını sevip alışabiliyorsa her şeyde güçlü durmayı başarabilir bence.

Bence senin biraz zamana kendini dinlemeye ihtiyacın var birde şu çocuk meselesi benim fikrim evliliğin tam oturmadan yapma derim şansın açık olsun kardeşim :KK56:
Evet çok ihtiyacım var ama böyle bi imkânim yok maalesef. Çocuk zaten istesemde olmuyor tedavide şimdilik beklemede.tesekkur ederim umarim açık olur şansım

annenizin psikolojisi bozulmuş. o durumda böyle şeyler olabiliyor ama ne yazık ki o durum kalıcı olabilir. bir an önce annenizin psikolojik destek alması lazım. biz ikna edemedik annemi sıkıntı devam ediyo. hareket etmedikçe şişmanlayıp sağlığını da bozabilir. aşılması çok güç bir durum allah sabır versin yardım etsin...
Evet annem zor durumda mücadele ediyor şimdilik.
Dediğin gibi son üç dört yılda çok kilo aldı. Şimdi de o kilolari vermeye çalışıyor

Ben seni çok iyi anlıyorum bacım. Ailem uzakta, eşim kendi havasında dört senedir çocuk olduğu yok, hergün annem arayıp çocuğum olmuyor diye üzülüyor kadını ben teselli ediyorum :KK70: Sanki onun bebesi olmuyor :KK70:
Benim eşim hep dışarda ama bende alıştım galiba artık. Ara ara delleniyorum da yine de baya iyi idare ediyorum bence. Kendi kendime olmaya takılmaya alıştım çünkü. Boşver ya, böyle daha iyi. Bir insan yalnızlığını sevip alışabiliyorsa her şeyde güçlü durmayı başarabilir bence.
Benim annem de bebegimin olmamasina çok üzülüyor.bazen senin gibi bende annemi telkin ediyorum.
Yalnızlığı seviyorum alıştım belki de bilmiyorum. Ama bu yalnizliga alışma durumunda annemlerle ilgilenemedigim için kendimi suçluyorum.bazen

sorun aslında çocuk olunca başlar boşuna dert ediyorsun bence :KK4:

Evet çok ihtiyacım var ama böyle bi imkânim yok maalesef. Çocuk zaten istesemde olmuyor tedavide şimdilik beklemede.tesekkur ederim umarim açık olur şansım
Herşey de bir hayır aramak lazım belki çocuk seninle eşine iyi gelmeyecektir allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

Bazen yanlızlık en iyi ilaçtır aslında..
Kafanı dinlersin kendini dinlersin..
Kist olduğu için çocuk olmuyor demişsin özel olmazsa fazla kilon varmı?

Bende kist var bebek olmamasının nedeni kist ama tedaviye başlamadım hiç evliliğimde de sorunlarim var tedavi ile ilgili korkularimda.bu sebepler hep tedaviyi erteleme nedeni oldu.
Evet ailemi eskisi gibi mutlu görememek beni inanılmaz mutsuz ediyor elimden hiç bişey gelmedi bugüne kadar beni aşan büyük bi sorun olarak gördüm zaten az buz bi sorun da deildi. Sadece manen destek oldum ve bi takım islerini yaptım.
Ama önerin beni mutlu etti umutlandirdi. İş arayışları hep boşa çıktı ama arayiş içindeyim halen yukarı da yazdim hayat beni bıraktı bende hayati istediklerimi vermedi bende cabalamayi biraktim
Peki sizce bu doğru mu? Yani çok fazla bebek isteği var sorunun kaynağı da belli ama tedaviye başlamadım diyorsunuz.o zaman bu isteğinize kavuşmayı neden bekliyor ve olmayınca üzülüyorsunuz ben buna anlam veremedim.tamam evliliğiniz sorunlu olabilir o zaman da boşanmaya karar verirsiniz.yani siz hep erteliyorsunuz kesin bir karar verip mücadele etmiyorsunuz ki?

Peki sizce bu doğru mu? Yani çok fazla bebek isteği var sorunun kaynağı da belli ama tedaviye başlamadım diyorsunuz.o zaman bu isteğinize kavuşmayı neden bekliyor ve olmayınca üzülüyorsunuz ben buna anlam veremedim.tamam evliliğiniz sorunlu olabilir o zaman da boşanmaya karar verirsiniz.yani siz hep erteliyorsunuz kesin bir karar verip mücadele etmiyorsunuz ki?
Annem de tıpkı sizin gibi düşünüyor ve eleştriyor.ben bu konuda tam bi korkak gibi davraniyorum bu işin hem psikolojik hem de fiziksel olarak beni ürkütüyor bi de eşle yaşanan sıkıntılar olunca geri adim atıyorum

Back
X