valla ben özünde yalnızlığı ve özgür takılmayı seven biri oldugumdan eşim iş için fiks menü haftanın 2 gunu evde olmayınca hiç üzülmüyorum, arada ben aılemın yanına falan gıdıyorum o zamanlar da ona koymuyor ayrı olunca özlüyoruz bırbırımızı, hem kendımıze özel zaman ayırmıs oluyoruz, farklı ınsanlarla da vakıt gecırme sansımız olmus oluyor aıle yada arkadas cevremızle...
ev halıne gelırsek esım pek konuskan bır adam degıldır, geneldede ıs nedenıyle yorgun olur ve yemekten sonra kanepesıne cekılır tv tablet telefon varsa maç falan takılır. ben pek oturamam dolanırım sureklı, laf atarım satasırım esıme , maç varsa bende dıger odaya gıder dızı vs ızlerım yada kıtap okurum fılm ızlerım falan, maç olmadıgı zamanlarda bırlıkte ızlerız ne ızlersek..
her gun mıc mıc olmuyoruz, oyle uzun uzadıya muhabbetlerımızde olmuyor cunku gunluk hayatımız monoton uzakta ıken daha cok konusuyoruz hatta cunku gormuyoruz bırbırımızı....
aile mevzusunda da hergun arar konusurum, özel bır durumda anında yanlarındayımdır ama sureklı gıtmem 1 saat mesafedeler ama ortalama 2 ayda bır gıderım, bayram seyran muhakkak esımle gıderız zaten... arada da onlar gelır ama herkesın evı duzenı farklı 2 gunden sonra onlarda gelse-bende gıtsem herkes evını ozler

yanı sızın durumunuz cogu kısının yasadıgı bır sey bencıllık yaptıgınızı dusunmuyorum...