Yapi olarak kiskanc oldugunu henuz yeni idrak ediyorum esim bana teklif ettiginde bana küsmüstu ben ise teklif alacagi mekana varana kadar ayarladim yuzune yine vurdm tabiki isitip isitip onume getirme diyor birde tabiki getiricem dedimo zamanda.insanlar hep istiyor ki sen ver en ufak bir seyde ise ben sunu yaptim bunu yaptimlarla karsina geliyorlar.tesekkur ederim.Konunu hatirladim.
Koy mesafeni rahat ol, evlilik kiyasi daha kötü
Ona cok deger verdigini hissedip simarmis, simdi birde elti sayilirsiniz ki kiskanclik ve kiyas kacinilmaz
Ben onun gibi olmadigim icin yoruldugumu dusunuyordum halbuki :) hic oyle hirslarim olmadi hic evime alacagim seyi gunlerce dusunmedim hatta 1 gunde aldm ciktim esyalarimi.ama siz oyle gorduyseniz durup dusunecegim :)Bu anlattıklarıniz gerçekten yorucu neler kafaya takılıyor enteresan sizde onun gibi olmuşsunuz üzüm üzüme baka baka kararır hesabi çabuk yaslanirsiniz hadi hayırlı olsun
Yaaa nickine koptum oncelikleKafalarınız uyuşmuyor. Onun hakkında çok fazla şey bildiğin için seninle görüşmekten çekiniyor ilişkisi bozulacak diye bence. Sen de eskisi gibi samimi davranmaya çalıştıkça seni tersliyor savunmaya geçiyor. Koy mesafeni çok sık görüşme senin de canın sıkılmaz onun da.
Evet mesela benimde zamaninda ilgi alanim degisirken misal yeni bir hayat kuracakken beni anlamayip kusmustu ama bugun tüm yasantisina ortak olmak koyuyor haliyle.cunku ben o yuzgu taktigimda hayrli olsun bile demeyip mekani terketmis gormezden gelmisti bugun beni nikah sahitligi fotograf cekimi vs.ye goturmek istiyo :))))Her derdi yüzüne vurmuşsunuz zaten, içinize atmamışsınız.
İnsanlar hayatta farklı yönlere gidebilir, ilgi alanları, zevkleri değişir.
Ben kızın yaptıklarında çok büyütülecek bir şey görmedim ama artık arkadaşlığından eski zevki almıyorsanız yavaş yavaş uzaklaşırsınız.
Ya surekli kendini her seyin uzmani zannetmesine cidden sinir olup parlayaniliyorm.ben her seyi biliyorum demedim hic karsimdaki cocuk olsa ihtimal veririm.bunun haricinde he heeee deyip geciyorum zatengörüşme
enerjini çeken negatif insanlarla mümkün mertebe mesafe koyacaksın
ya da mecburen görüşmek zorunda isen onun anlatmasına müsade etme soru sorma
tepki verme vs vs içinde patlasın hepsi
Yakin zamanda bir daha olursa her seyi bilemezsin diye de tepki verecegim bunun disinda dediginiz gibi davraniyorum o gun bulustuk evimle ilgili bir sey alacagim bana mudahale ederek gereksiz pahali olani gosterio ve elimdekinin adi oldugunu soyluyo bende ne olacak sanki bunun kalitelisi kafasindayim en sonunda sen kendine al acikcasi ben o parayi vermem dedim sustu.hayir bu kiz harc parasini kendisi biriktirir oderdi ne ara boyle ozenti oldu marka takintilari basladi kendini ovmeler basladi bilmiyorum..anaclik yapacagim diye isin seyini cikartiyor bazen.inanin her seye yorumu var :))) anlatirkn bile yoruldum mesela :)))Görüşmeyi azaltın. Akrabanizla evleniyorsa ne olmuş? Özel şeylerden bahsetmeyin karsilasirsaniz da. Bir şey anlatıyorsa da hmm güzelmiş deyip geçin. Ne olacak. Takmaya değmez. Yine tuhaf bir tavır olursa yüzüne vurun ki zaten öyle yapıyormuşsunuz. Hasılı eskisi gibi samimi olmaya gerek yok.
Cok yalniz kalip 2 gun once tanidigm kiz arkadasm bana bir seye ihtiyacin var mi dediginde anladim dogru insan degil..samimi dostlar saklamazlar bir seyleri mesela ama bazi seyleri gizliyor.kisileri taniyorum elestirmiyor oldugundan iyi gosteriyor sanki ben laf tasiyacakmisim gibi :) soru sormamak gormezden gelmek en iyisi artikEskisi kadar sevmiyorsunuz belli ki birbirinizi. Tahammülününüz azalmış, davranışları batmaya baslamis. Mesafe koymakta fayda var. Belki de samimi olmak icin dogru insan degildir.
İşte kendinize alacağınız eşyayı söylemeyin. Ondan yorum istemeyin yani. Kendini övmeye başlayınca da ya bozup atın ya da he he deyip geçin. Yorum yaptıkça daha havalanır çünkü.Yakin zamanda bir daha olursa her seyi bilemezsin diye de tepki verecegim bunun disinda dediginiz gibi davraniyorum o gun bulustuk evimle ilgili bir sey alacagim bana mudahale ederek gereksiz pahali olani gosterio ve elimdekinin adi oldugunu soyluyo bende ne olacak sanki bunun kalitelisi kafasindayim en sonunda sen kendine al acikcasi ben o parayi vermem dedim sustu.hayir bu kiz harc parasini kendisi biriktirir oderdi ne ara boyle ozenti oldu marka takintilari basladi kendini ovmeler basladi bilmiyorum..anaclik yapacagim diye isin seyini cikartiyor bazen.inanin her seye yorumu var :))) anlatirkn bile yoruldum mesela :)))
Sürekli mi ? Ben de evlendim en yakin arkdsim yanimda olsun istedim ama goremedim zaten bu dokunuyor.bende anlattim ama eminim bu kadar degil dedim ya 1 gunde esyami aldim ciktim yine dedim yemek takimmim yoktur 2. Tabak mi tabaktir benim icin.esimle gecirdigim vakittir onemli olan.zevkler cok farkli.inanin bugun whatsap konusmalarini actim ve geriye gittim suzgecin fotosunu cekmis atmis ya :)))) bunlar 190 tl tuttu yazmis bende haliyle yuh ne gerek var onlara demisim her yerde oyle aldim bi kere demis :))) hem atio hem yorum istemiyo anlatilmaz yasanir :)Nisanlanmis heves edip anlatmistir size.hepimiz oyle degilmiyiz yeni evlenince yeni nisanlaninca yeni cocugumuz olunca herseyi anlatma ihtiyaci duyariz.belki sizde onu ayni sekilde bayacak kadar konusmussunuzdur.bunlar dostlukta buyutulecek seyler degil.belki sizde begenmis oda yapmak istemis bu niye ozenti olsun ki.ben olsam sevinirdim demekki zevklerimiz bir derdim.bence siz o zevki eskisi gibi almiyorsunuz o yuzden yaptiklari size itici geliyor olabilir
Esime pazardan tshirt aldim ay bende mi alsam ama giymezki dedi :))))) noluyo giyince konustirma beni yasadiklari yerde g*tlerine don buldularda lacosun orjinali kaldi dedim :) yani esini esimden ustun goruyo bunuda eski anlattiklarimdan yola cikiyorum kizardim esime ve buna anlatirdim ozensiz derdim simdi bana kullaniyo:))))))İşte kendinize alacağınız eşyayı söylemeyin. Ondan yorum istemeyin yani. Kendini övmeye başlayınca da ya bozup atın ya da he he deyip geçin. Yorum yaptıkça daha havalanır çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?