- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Cuma günü çocuk sevmeye gelecekler mis . Nasıl davranayim?Annenize de anlatamazsanız daha kime anlatasınız derdinizi.
Bence annenizin eşine çemkirin bir daha, sen kim oluyorsun da konuşuyorsun gibi. Yerini bilsin.
Onun inadina esinden yana ol,kiyamam askima yurumesin ben az yerim ama o yorulmasin falan diye konus.sinirden kudursun..ona neymis laf soylemekCuma günü çocuk sevmeye gelecekler mis . Nasıl davranayim?
Sağolun. Eşim. Güvenlik görevlisi sertifikası almak istiyor silahsız güvenlik olması icin hangi eğitim kurumu fark eder miüvey babaya laf mı düşer, ne münasebet.
inşallah kolay atlatırsınız.
rapor konusunda da işe ve işverene bağlı bence. yapacağı iş oturarak yapılmıyorsa işveren kabul etmeyebilir.
Ama annemlerle çok sık görüşüyoruz soruyorlar biz de kopasica cenemizi tutamiyoz :) neyse artik anlatmayacamben anlatmıyorum çünkü annem olanları hem fazla büyütüyor hem de herkese yayıyor teyzemlere yengemlere anneannemlere vs
Mesafeli davranın surat falan yapmayın amaCuma günü çocuk sevmeye gelecekler mis . Nasıl davranayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?