Başkasına akıl vermek daha kolay bundan snra daha güçlü daha kararlı olmanız lazım herşeyi atlacaksınız herşeyi unutacaksınız yaşınız kaç bilmiyorum ama ilerde çok mutlu olcagnz günlerde olcak tekrar aşık olup tekrar sevip tekrar mutlu olcaksınız ınanın kendinize ve biran önce ayrılıp kurtulun arkadaş çevresi yapın geçmişinize takılı kalmayın gerçekten kadın isterse herşeyi yapar bunla ilgili Kitaplar okyun gerçekten işe yarayacak aşk olmam sevmem demeyin ne dersenız başınıza gelir unutmayın sizden daha değerli hiçbir şey yok şu ölümlü dunyada mutlu olmak için fırsatın var sağlıgın yerinde ise ailende yanındaysa sendn güçlü kmse yoktur emin olunneden başkalarına akıl verirken bu hataya ben düştüm diyorum ve bu beni çok incitiyor
Artık bnce bunları atlabilmenz için spora başlayın terapiye başlayın üzmeyin kendınızi siz savaştınız olmadı artık kendınzı için uğraşın keşkeleri bırakıp yarın yeni bir gün bugün geri gelmeyecek geçmişten ders ckarp ilerleyın uğraş bulun tatile ckn gezin kafanızı dagıtın emin olun atlacaksınızkeşkeler için artık çok geç malesefne yaşadıklarımı unutabiliyorum nede kafamı toparlayabiliyorum , artık herkese herşeye şüpheyle bakar oldum , kimse böyle bir yaşantıyı haketmez kimsede ben evlenip mutsuz olayım , üstünede sorumsuz bir kocanın borçlarını ödeyip hayatıma kaldığım yerden devam edeyim demez , allah düşmanımın bile başına vermesin benim yaşadıklarımı , ama inanın bana burda anlattığım kadar basit yaşamadım ben 7 yılı
Kuzum öyle deme,insan bazen goremez. Düzelicek zannetmis olabilir. Zaten bu kadarini da bilmiyormus ki kadın.7 ay evli kalsanız derim ki olabilir ,siz 7 sene neyi beklediniz ?
Kusura bakmayın ama yaşadığınız şeyde sizinde suçunuz var
çok teşekür ederim inşallah herkes mutlu olsunBaşkasına akıl vermek daha kolay bundan snra daha güçlü daha kararlı olmanız lazım herşeyi atlacaksınız herşeyi unutacaksınız yaşınız kaç bilmiyorum ama ilerde çok mutlu olcagnz günlerde olcak tekrar aşık olup tekrar sevip tekrar mutlu olcaksınız ınanın kendinize ve biran önce ayrılıp kurtulun arkadaş çevresi yapın geçmişinize takılı kalmayın gerçekten kadın isterse herşeyi yapar bunla ilgili Kitaplar okyun gerçekten işe yarayacak aşk olmam sevmem demeyin ne dersenız başınıza gelir unutmayın sizden daha değerli hiçbir şey yok şu ölümlü dunyada mutlu olmak için fırsatın var sağlıgın yerinde ise ailende yanındaysa sendn güçlü kmse yoktur emin olun
çok teşekkür ederim amin inşallah allah herkesi mutlu etsinKonuya cok üzüldüm buna benzer birsey yakınımin başına geldi. Degil 500 bin 600 800 bin tabi duyduklarimiz. Babasi ödedi. Babasının isyerine kadar geldiler
Adamin 2 evi falan gitti oglanin arabasi. Kadinda çalışıyor cocuklari yok suan ne durumdalar borclar bitti mi bilmiyorum kadin hala calisiyor instagramdan görüyorum ama kumardi bunlarin durumu iddaa.. tabi tefeciler de vardi isin icinde galiba
Yani cok zor gercekten
Baba ev aldı ama evi satar diye,karisinin üstüne yaptı. Napsin adam haklı yani o konuda kızmayın esinizin ailesine size bu evde oturun derlerdi ama kaynananin üzerine yaparlardi o evi benim bahsettigim ornekte öyle mesela
Ama gorumceye soylicek sözüm yok saka gibi kolyenize mi tenezzul etmis bu durumda ınanılır gibi değil bunlar ne kadar fena insanlar..
Yani ne denir bilmiyorum gecmis olsun umarim bundan sonraki hayatınız cok cok guzel olur. Rabbim yüzünüzü güldürsün..kurtuldugunuza sukredin
çok teşşekkür ederim , yaşanılanları silmek gerçekten çok zor fakat illaki geçecekArtık bnce bunları atlabilmenz için spora başlayın terapiye başlayın üzmeyin kendınızi siz savaştınız olmadı artık kendınzı için uğraşın keşkeleri bırakıp yarın yeni bir gün bugün geri gelmeyecek geçmişten ders ckarp ilerleyın uğraş bulun tatile ckn gezin kafanızı dagıtın emin olun atlacaksınız
O sıkıntının içine birde evlat sahibi mi olmak istiyorsunuz bence evvela evliliğinizi yoluna koyun..Ayrıca Görümcenizde tam görümce görmeyim seni ömrümce cümlesinin özet hali ben sizin yerinizde olsam bi güzel yolardım onu halimize üzülmesi gerekirken eşyalarımı alır ha Böylesi Düşman başına ..Merhaba bayanlar 7 yıllık boşa geçen bir evlilik , aslında neye nerden başlayacağımı bilmiyorum karmaşık yazar konudan konuya atlarsam şimdiden affınıza sığınıyorum , 2 yıl sevgilik döneminden sonra evlendik evlenmeden önce eşimden tek istediğim huzur birde kapıma asla alacaklı gelmesin dedim ben çalışıp ayakları üzerinde durabilen biriyim düğün , ev , eşya vs.. birlikte yaptık , ilk 6 ay evliliğimiz sorunsuz geçti bir sabah postacı evime haciz kağıdı getirdi haliyle evliliğimdeki ilk olay böyle başladı eşimin kendine ait bir işyeri var ve işte merak etme sorun olmaz vs.. geçiştirmeye çalıştı aradan çok geçmeden kapıma adamlar geldi haliyle dayanamayıp ailesine anlattım durumu ailesi bizene dedi ki maddi anlamda çok iyi durumdalar daha sonra eşime nekadar borç vs.. konuştum ve tüm altınlarımı verdim o istemeden yeterki bitsin dedim bu arada çevremdeki kişilerdende borç paralar almış tabi bunu duyunca deliye döndüm gidip kredi çektim ve o borçlarıda kapattım bu arada eşimin ailesi kirada oturmayın evlerden birinde oturun dedi ama onuda vermedi vs... ben ailemle bunları asla paylaşmadım eşim gezmeyi çok seven biriydi ve hafta sonları asla evde durmak istemezdi en azından bir kahvaltıya gitmezse deli olurdu ama 1 gün parası olsa 1 ay olmazdı haliye tartışmaların sonu gelmezdi bir gün benim telefondan birini aramış numarayı da silmiş bir zaman sonra adamın biri arayıp benden alacağını istedi sonra ailesinin adresini istedi ben ailesini aradım bayağı tartışmalar vs.. işte bana senin evinin kirasnı ödüyoruz , ğulumuza para veriyoruz vs... tabi bende film koptu ve eşimle müthiş bir kavga ettim evden gitti 1 gün sonra beni arayıp ölüm kalım meselesi nolur otuzbin tl dedi yok dedim işyerme geldi rezillikler vs... dayanamayıp verdim birkaçgün eve gitmedim oarada öğrendimki işin içinde tefeciler , müşteriler vs... borcun ucu bucağı yok en yakın arkadaşları dahi bulucaz mahvedicez vs... ben ailemle mecburen paylaştım ve ayrılmaya karar verdim annem hastanelik oldu vs... sonra kişisl eşyalarımı almak için eve gittiğimde görümcem evimimde kendine uygun ne varsa herşeyi çalmış deliye döndüm ama hesabını henüz sormadım ki soracağım 7 yıl hem ailesine , hem sorumsuzluğuna , hem sonu gelmeyen borçlarına tahammül ettim , bunca derdin arasında 1 evlat sahibi olurum belki dedim oda olmadı ailesi 2,3 kez geldi yapma etme vs... yalvardı ,şimdide arkamdan para için evliliğini bitirdi , bunca variyetin içinde gözü doymadı vs.. okadar üzgünüm , okadar gururum kırılmış hissediyorumki kendimi çok aciz görüyorum ben bu diyildim((
allah razı olsun , zaman en iyi ilaç olacak inşallahİnanın yaşanılanlara çok üzüldüm. Rabbim ferahlık versin inşallah. İmtihan diye düşünün bugüne kadar olan olmuş çare yok, ama daha fazla size maddi manevi zarar vermesini engelleyin, direkt silin atın. Bir kere karar vereceksin gerisi gelecek. Sakın üzülme niye ben diye, senin de bunları görmen gerekiyormuş. Bir de psikolog arkadaşlar işin ehilleri daha iyi bilir ama kendileri aç gözlü, paragöz insanlar olduğu için sizi aynı şeyle suçlayacaklar. Ailesi Bi zahmet oğullarının arkasını toplasın artık. Üzülmeyin sakın kurtuldum diye şükredin biraz zaman bakın görün hergün daga Bi hafifliceksiniz.
bunun kelimelerle bir anlatım şekli varmı bilmiyorum , çok saçma bir neden gibide gelebilir tabiki sevdiğim için evlendim ama onun dışında gerçekten çok başka bir hayatım vardı , çok fazla örf adetlerine bağlı bir aile çok zor okumayı başaran , çok zor çalışmayı başaran hatta inanmayacaksınız üniv.okuyan tek kızım , ama bunlarnda ötesinde çok hasta bir annem var ve onu üzmek incitmek istemedim , ben olayların bukadar vahim olduğunu yemin ederim bilmiyordum nezamanki tamam bitti dedim o susan herkes bir bir döküldü , bunlar bir bahanemi hem evet hem diyil hakettimmi evet ettim 7 yıl sonra bitti dediğimde şuan sıkıntı yaşamıyormuyum 10 katını yaşıyorum neden bukadar uzattım neydi beni bukadar körelten onca şeye başkaldırmışken neden daha önce korktum inanın bilmiyorm , hakketim bunları yaşamayı kesinlikle7 ay evli kalsanız derim ki olabilir ,siz 7 sene neyi beklediniz ?
Kusura bakmayın ama yaşadığınız şeyde sizinde suçunuz var
Kimse bunları hakketmiyor sizde ,geçmiş olsun ,bunun kelimelerle bir anlatım şekli varmı bilmiyorum , çok saçma bir neden gibide gelebilir tabiki sevdiğim için evlendim ama onun dışında gerçekten çok başka bir hayatım vardı , çok fazla örf adetlerine bağlı bir aile çok zor okumayı başaran , çok zor çalışmayı başaran hatta inanmayacaksınız üniv.okuyan tek kızım , ama bunlarnda ötesinde çok hasta bir annem var ve onu üzmek incitmek istemedim , ben olayların bukadar vahim olduğunu yemin ederim bilmiyordum nezamanki tamam bitti dedim o susan herkes bir bir döküldü , bunlar bir bahanemi hem evet hem diyil hakettimmi evet ettim 7 yıl sonra bitti dediğimde şuan sıkıntı yaşamıyormuyum 10 katını yaşıyorum neden bukadar uzattım neydi beni bukadar körelten onca şeye başkaldırmışken neden daha önce korktum inanın bilmiyorm , hakketim bunları yaşamayı kesinlikle
Teşekkür ederim inşallah herkes mutlu olurÇok üzüldüm, bazı konular kalbimi çok derin yerden incitiyor bu da öyle oldu .
Umarım bundan sonra öyle güzel şeyler yaşarsınız ki bütün izleri kapatır.
şikayetçi olmak ne işe yarayacakki ben arıyorum açmıyordu sonra mesaj attım bunu unutacağımı ve üstünü kapatacağımı sakın unutma diyeGörümcenizden sikayetci olmayı unutmayın
Merhaba bayanlar 7 yıllık boşa geçen bir evlilik , aslında neye nerden başlayacağımı bilmiyorum karmaşık yazar konudan konuya atlarsam şimdiden affınıza sığınıyorum , 2 yıl sevgilik döneminden sonra evlendik evlenmeden önce eşimden tek istediğim huzur birde kapıma asla alacaklı gelmesin dedim ben çalışıp ayakları üzerinde durabilen biriyim düğün , ev , eşya vs.. birlikte yaptık , ilk 6 ay evliliğimiz sorunsuz geçti bir sabah postacı evime haciz kağıdı getirdi haliyle evliliğimdeki ilk olay böyle başladı eşimin kendine ait bir işyeri var ve işte merak etme sorun olmaz vs.. geçiştirmeye çalıştı aradan çok geçmeden kapıma adamlar geldi haliyle dayanamayıp ailesine anlattım durumu ailesi bizene dedi ki maddi anlamda çok iyi durumdalar daha sonra eşime nekadar borç vs.. konuştum ve tüm altınlarımı verdim o istemeden yeterki bitsin dedim bu arada çevremdeki kişilerdende borç paralar almış tabi bunu duyunca deliye döndüm gidip kredi çektim ve o borçlarıda kapattım bu arada eşimin ailesi kirada oturmayın evlerden birinde oturun dedi ama onuda vermedi vs... ben ailemle bunları asla paylaşmadım eşim gezmeyi çok seven biriydi ve hafta sonları asla evde durmak istemezdi en azından bir kahvaltıya gitmezse deli olurdu ama 1 gün parası olsa 1 ay olmazdı haliye tartışmaların sonu gelmezdi bir gün benim telefondan birini aramış numarayı da silmiş bir zaman sonra adamın biri arayıp benden alacağını istedi sonra ailesinin adresini istedi ben ailesini aradım bayağı tartışmalar vs.. işte bana senin evinin kirasnı ödüyoruz , ğulumuza para veriyoruz vs... tabi bende film koptu ve eşimle müthiş bir kavga ettim evden gitti 1 gün sonra beni arayıp ölüm kalım meselesi nolur otuzbin tl dedi yok dedim işyerme geldi rezillikler vs... dayanamayıp verdim birkaçgün eve gitmedim oarada öğrendimki işin içinde tefeciler , müşteriler vs... borcun ucu bucağı yok en yakın arkadaşları dahi bulucaz mahvedicez vs... ben ailemle mecburen paylaştım ve ayrılmaya karar verdim annem hastanelik oldu vs... sonra kişisl eşyalarımı almak için eve gittiğimde görümcem evimimde kendine uygun ne varsa herşeyi çalmış deliye döndüm ama hesabını henüz sormadım ki soracağım 7 yıl hem ailesine , hem sorumsuzluğuna , hem sonu gelmeyen borçlarına tahammül ettim , bunca derdin arasında 1 evlat sahibi olurum belki dedim oda olmadı ailesi 2,3 kez geldi yapma etme vs... yalvardı ,şimdide arkamdan para için evliliğini bitirdi , bunca variyetin içinde gözü doymadı vs.. okadar üzgünüm , okadar gururum kırılmış hissediyorumki kendimi çok aciz görüyorum ben bu diyildim((
şikayetçi olmak ne işe yarayacakki ben arıyorum açmıyordu sonra mesaj attım bunu unutacağımı ve üstünü kapatacağımı sakın unutma diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?