DERTLEŞMEK İSTEDİM :(

neden başkalarına akıl verirken bu hataya ben düştüm diyorum ve bu beni çok incitiyor
Başkasına akıl vermek daha kolay bundan snra daha güçlü daha kararlı olmanız lazım herşeyi atlacaksınız herşeyi unutacaksınız yaşınız kaç bilmiyorum ama ilerde çok mutlu olcagnz günlerde olcak tekrar aşık olup tekrar sevip tekrar mutlu olcaksınız ınanın kendinize ve biran önce ayrılıp kurtulun arkadaş çevresi yapın geçmişinize takılı kalmayın gerçekten kadın isterse herşeyi yapar bunla ilgili Kitaplar okyun gerçekten işe yarayacak aşk olmam sevmem demeyin ne dersenız başınıza gelir unutmayın sizden daha değerli hiçbir şey yok şu ölümlü dunyada mutlu olmak için fırsatın var sağlıgın yerinde ise ailende yanındaysa sendn güçlü kmse yoktur emin olun

Artık bnce bunları atlabilmenz için spora başlayın terapiye başlayın üzmeyin kendınızi siz savaştınız olmadı artık kendınzı için uğraşın keşkeleri bırakıp yarın yeni bir gün bugün geri gelmeyecek geçmişten ders ckarp ilerleyın uğraş bulun tatile ckn gezin kafanızı dagıtın emin olun atlacaksınız

7 ay evli kalsanız derim ki olabilir ,siz 7 sene neyi beklediniz ?
Kusura bakmayın ama yaşadığınız şeyde sizinde suçunuz var

Konuya cok üzüldüm buna benzer birsey yakınımin başına geldi. Degil 500 bin 600 800 bin tabi duyduklarimiz. Babasi ödedi. Babasının isyerine kadar geldiler
Adamin 2 evi falan gitti oglanin arabasi. Kadinda çalışıyor cocuklari yok suan ne durumdalar borclar bitti mi bilmiyorum kadin hala calisiyor instagramdan görüyorum ama kumardi bunlarin durumu iddaa.. tabi tefeciler de vardi isin icinde galiba
Yani cok zor gercekten
Baba ev aldı ama evi satar diye,karisinin üstüne yaptı. Napsin adam haklı yani o konuda kızmayın esinizin ailesine size bu evde oturun derlerdi ama kaynananin üzerine yaparlardi o evi benim bahsettigim ornekte öyle mesela
Ama gorumceye soylicek sözüm yok saka gibi kolyenize mi tenezzul etmis bu durumda ınanılır gibi değil bunlar ne kadar fena insanlar..
Yani ne denir bilmiyorum gecmis olsun umarim bundan sonraki hayatınız cok cok guzel olur. Rabbim yüzünüzü güldürsün..kurtuldugunuza sukredin

İnanın yaşanılanlara çok üzüldüm. Rabbim ferahlık versin inşallah. İmtihan diye düşünün bugüne kadar olan olmuş çare yok, ama daha fazla size maddi manevi zarar vermesini engelleyin, direkt silin atın. Bir kere karar vereceksin gerisi gelecek. Sakın üzülme niye ben diye, senin de bunları görmen gerekiyormuş. Bir de psikolog arkadaşlar işin ehilleri daha iyi bilir ama kendileri aç gözlü, paragöz insanlar olduğu için sizi aynı şeyle suçlayacaklar. Ailesi Bi zahmet oğullarının arkasını toplasın artık. Üzülmeyin sakın kurtuldum diye şükredin biraz zaman bakın görün hergün daga Bi hafifliceksiniz.

çok teşekür ederim inşallah herkes mutlu olsun

çok teşekkür ederim amin inşallah allah herkesi mutlu etsin

çok teşşekkür ederim , yaşanılanları silmek gerçekten çok zor fakat illaki geçecek

O sıkıntının içine birde evlat sahibi mi olmak istiyorsunuz bence evvela evliliğinizi yoluna koyun..Ayrıca Görümcenizde tam görümce görmeyim seni ömrümce cümlesinin özet hali ben sizin yerinizde olsam bi güzel yolardım onu halimize üzülmesi gerekirken eşyalarımı alır ha Böylesi Düşman başına ..

allah razı olsun , zaman en iyi ilaç olacak inşallah

7 ay evli kalsanız derim ki olabilir ,siz 7 sene neyi beklediniz ?
Kusura bakmayın ama yaşadığınız şeyde sizinde suçunuz var
bunun kelimelerle bir anlatım şekli varmı bilmiyorum , çok saçma bir neden gibide gelebilir tabiki sevdiğim için evlendim ama onun dışında gerçekten çok başka bir hayatım vardı , çok fazla örf adetlerine bağlı bir aile çok zor okumayı başaran , çok zor çalışmayı başaran hatta inanmayacaksınız üniv.okuyan tek kızım , ama bunlarnda ötesinde çok hasta bir annem var ve onu üzmek incitmek istemedim , ben olayların bukadar vahim olduğunu yemin ederim bilmiyordum nezamanki tamam bitti dedim o susan herkes bir bir döküldü , bunlar bir bahanemi hem evet hem diyil hakettimmi evet ettim 7 yıl sonra bitti dediğimde şuan sıkıntı yaşamıyormuyum 10 katını yaşıyorum neden bukadar uzattım neydi beni bukadar körelten onca şeye başkaldırmışken neden daha önce korktum inanın bilmiyorm , hakketim bunları yaşamayı kesinlikle

Kimse bunları hakketmiyor sizde ,geçmiş olsun ,
Deneyim olarak kabul edip iyileşmeyi deneyin ,dilerim çok daha güzel günleriniz olsun

Çok üzüldüm, bazı konular kalbimi çok derin yerden incitiyor bu da öyle oldu .
Umarım bundan sonra öyle güzel şeyler yaşarsınız ki bütün izleri kapatır.

İyi ki kurtulmussunuz
Ailesi iyi bulmus sizi valla hayirsiz cocuklarinin borcu ustlerine kalmasin diye. Tabi yalvarirlar gelip

Devam etseniz bu sinir stresle daha büyük hastalıklara davetiye çıkarırdınız emin olun. Elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız. İçiniz rahat olsun. Mücadelenizi vermişsiniz ama eşiniz akıllanmamış. Sorumluluk duygusu olmayan erkeklerde maalesef bu tarz olaylar yaşanıyor. Boşanmanız en mantıklısı. Çünkü düzelecek olsaydı 7 senede çoktan düzelirdi. Kendinizi de düşünün biraz

şikayetçi olmak ne işe yarayacakki ben arıyorum açmıyordu sonra mesaj attım bunu unutacağımı ve üstünü kapatacağımı sakın unutma diye

Şimdi sokaktan biri gelip evinize girip eşyanızı calsa şikayetçi olmayacakmısiniz? Olursunuz. Sonuçta öyle veya böyle hırsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…