DERTLEŞMEK İSTEDİM :(

Çok geçmiş olsun (
Sorumsuz eşle çok zor.
Bugünlerde gececek. Şükredin ki bir evlat Sahibi olmamışsınız.

Hikayenin tamamini simdi okudum oysa ne kadar benziyormus hikayelerimiz alllah yardimcimiz olsun

Siz eşinizin ne kadar geliri olduğunu bilmiyor muydunuz? Nereden ödüyordu o kahvaltıları? Birgün parası olup bir ay olmaması sizi şüpheye düşürmemiş. Sanırım eşiniz esnaf ve sizde iyi kazanıyor sanıyordunuz ama bir ay parası olmayan insan sizi hep kahvaltıya götürürken hiç sesiniz çıkmamış. Haciz kağıdı gelene kadar çoktan anlaşılabilecek bir durum. Herkesin başına gelebilir ayrıca. Ama bu haciz kumardan falan değilse belki toparlardı eşiniz işlerini. Durum kötü olunca terkeden eş durumuna düşürmüşler sizi bu yüzden.

ticaret yapıyordu , kendi şirketi vardı , kahvaltı 30 tl yani okadar parası oluyordu kaldıki onun lafını yapmıyor bende veriyordum yada gitmiyordum kendimde çalıştığım için onun parasına muhtaç diyildim bana hep sen benim işimi sorgulama bende seninkini ve hep ev almak istiyorduk sözde onun için çabalıyordu vs... öyle toplu 300,500 tl lik ev alışı vs.. yapmıyordum zaten, günlük alışveriş yapardım oda ancak 20 yada 30 tl lik hafatanın 3 günü zaten evde olmazdık yani belli maaşı olan bir işte çalışıyor olsaydı evet haklısınız ama bu tarz işlerde her ay belli bir para biraz zor

Allah belasını versin !!! Başka birşey diyemeyeceğim. Sen de bırak artık onları arkada.. Önüne bak... Kurtulmuşsun pislikten halen elini bulaştırma...

Allah belasını versin !!! Başka birşey diyemeyeceğim. Sen de bırak artık onları arkada.. Önüne bak... Kurtulmuşsun pislikten halen elini bulaştırma...
Hayatımın en büyük hatası ve mevlam ahımı onda bırakmayacak buna hiç şüphem yok inanın çok zoruma gidiyor bunları yaşamayı haketmedim tamam kader diyorum yaşanması gerekiyormuş diyorum ama bir insanda azda olsa vicdan allah korkusu olmazmı ya

Ne kötü şeyler yaşamışsınız, kız kardeşi de abisi boşanıyor eşya derdine düşmüş
İyi ki çocuğunuz yok, boşanın ve bir daha bunların yüzünü görmek zorunda kalmayın.

Oo sahane bitirmişsiniz. Evet deyin sizin paranız bana yetmez. Inanın boşanırken insanlar ne kadar seviyesizlese biliyolar anlatamam.
Çocuğunuz yok boşanma kararı vermişsiniz. 7 yılınız gitmiş bundan sonra sizden 1 sn bile çalmasına izin vermeyin

Başınıza gelenler çok çok üzücü kader kısmetmiş giden para olsun Allah sağlığınızla, sevdiklerinizle sınamasın. Barışmayı sakın düşünmeyin hele de tefecilere bulaşmışsa kurtulması imkansızdır. yapacağınız her şeyi canı gönülden yapmışsınız vicdanınız rahat

teşekkür ederim evet bitirdim ve nefret bile az kalır ona hissettiğim duygular yanında

teşekkür ederim allah düşmanıma bile yaşatmasın benim yaşadıklarımı , hayır asla barışmamayı düşünmüyorum

Ne kötü şeyler yaşamışsınız, kız kardeşi de abisi boşanıyor eşya derdine düşmüş
İyi ki çocuğunuz yok, boşanın ve bir daha bunların yüzünü görmek zorunda kalmayın.
herşeyden önce insan olmak vicdanlı olmak gerekiyor ama onlarda bu yok malesef , hepsine maddi manevi destek oldum yanlarında oldum hakkım haram olsun hepsine

hee birde o hırsızlık yapan görümceye haber yolla ,
umarım ölünü o kolyelerle süsler gömerler de ,

Olsa zaten bunları yapamaz. Bırak arkada bırak pisliklerinde boğulsunlar. Bunlara kötü söz bile iltifat gibi gelir halen seni huzursuz ettiklerini, mutsuz olduğunu düşünüp mutlu olurlar... Sen kendi hayatında mutlu ve güçlü omaya çalış..

çok teşekkür ederim herkes mutlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…