DERTLEŞMEK İSTEDİM :(

sehla58

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
383
388
18
47
Merhaba bayanlar 7 yıllık boşa geçen bir evlilik , aslında neye nerden başlayacağımı bilmiyorum karmaşık yazar konudan konuya atlarsam şimdiden affınıza sığınıyorum , 2 yıl sevgilik döneminden sonra evlendik evlenmeden önce eşimden tek istediğim huzur birde kapıma asla alacaklı gelmesin dedim ben çalışıp ayakları üzerinde durabilen biriyim düğün , ev , eşya vs.. birlikte yaptık , ilk 6 ay evliliğimiz sorunsuz geçti bir sabah postacı evime haciz kağıdı getirdi haliyle evliliğimdeki ilk olay böyle başladı eşimin kendine ait bir işyeri var ve işte merak etme sorun olmaz vs.. geçiştirmeye çalıştı aradan çok geçmeden kapıma adamlar geldi haliyle dayanamayıp ailesine anlattım durumu ailesi bizene dedi ki maddi anlamda çok iyi durumdalar daha sonra eşime nekadar borç vs.. konuştum ve tüm altınlarımı verdim o istemeden yeterki bitsin dedim bu arada çevremdeki kişilerdende borç paralar almış tabi bunu duyunca deliye döndüm gidip kredi çektim ve o borçlarıda kapattım bu arada eşimin ailesi kirada oturmayın evlerden birinde oturun dedi ama onuda vermedi vs... ben ailemle bunları asla paylaşmadım eşim gezmeyi çok seven biriydi ve hafta sonları asla evde durmak istemezdi en azından bir kahvaltıya gitmezse deli olurdu ama 1 gün parası olsa 1 ay olmazdı haliye tartışmaların sonu gelmezdi bir gün benim telefondan birini aramış numarayı da silmiş bir zaman sonra adamın biri arayıp benden alacağını istedi sonra ailesinin adresini istedi ben ailesini aradım bayağı tartışmalar vs.. işte bana senin evinin kirasnı ödüyoruz , ğulumuza para veriyoruz vs... tabi bende film koptu ve eşimle müthiş bir kavga ettim evden gitti 1 gün sonra beni arayıp ölüm kalım meselesi nolur otuzbin tl dedi yok dedim işyerme geldi rezillikler vs... dayanamayıp verdim birkaçgün eve gitmedim oarada öğrendimki işin içinde tefeciler , müşteriler vs... borcun ucu bucağı yok en yakın arkadaşları dahi bulucaz mahvedicez vs... ben ailemle mecburen paylaştım ve ayrılmaya karar verdim annem hastanelik oldu vs... sonra kişisl eşyalarımı almak için eve gittiğimde görümcem evimimde kendine uygun ne varsa herşeyi çalmış deliye döndüm ama hesabını henüz sormadım ki soracağım 7 yıl hem ailesine , hem sorumsuzluğuna , hem sonu gelmeyen borçlarına tahammül ettim , bunca derdin arasında 1 evlat sahibi olurum belki dedim oda olmadı ailesi 2,3 kez geldi yapma etme vs... yalvardı ,şimdide arkamdan para için evliliğini bitirdi , bunca variyetin içinde gözü doymadı vs.. okadar üzgünüm , okadar gururum kırılmış hissediyorumki kendimi çok aciz görüyorum ben bu diyildim ((

Aciz olacak olan sen değilsin herşeyini vermişsın o kadar borcun içinde birde kahvaltıya gtmesi eşiniz akıllanmaz geç bile kalmışssnz boşanmak için dönmeyince itfiralr çok olur bence siz güçlü durun tazminat davası açın para için btrmişsnz ya o lafları umursamayın ilerde çok pişman olcak yine borç yapınca bu sefer kim ödeyecek dur bakalım böyle evlilik yürümez zaten cocuk içinde hakkınzda hayrlısı böyleymiş bence olmaması daha iyi boşanma davasını açarken herşeyi isteyin çekınmeyin kim ne derse desin duymayın görmeyin herkes sizin ne çektiginizi bilmez ağzı olan knuşur zaten avukata gidip tanışım herşeyi belgeleyın

Çok geçmiş olsun yaşadıklarınız gerçekten üzücü. Evliliğiniz boyunca yaptığınız bütün hataları gözden geçirip gereken dersi alın ve yolunuza devam edin. Geçmişi geri döndürmek imkansız ama geleceğinizi yeniden şekillendirmek elinizde. Giden para olsun ,evrenin kaynağı sonsuz tekrar kazanırsınız.

Eşinin borcunu ödeyip mutlu olan ve o borcu bitiren ya da borç bitince tekrar borca girmeyen görmedim. Kusura bakmayın ama sizi bankamatik gibi kullanmaya alıştıktan sonra neden bıraksın sizi. Ailesi de oğulları kendisine musallat olmasın diye yalvarmış. Ayrıca görümceyi hırsızlıkla suçlama durumunuz, deliliniz varsa durmayın şikayet edin

eve gitmeden önce eşimi aradım eve gelicem sen evde olma dedim tamam zaten kızkardeşim toparladı birçok şeyi dedi , eve gittim belki inanması zor ama en basiti kolyelerimi dahi almış sonra eşimi arayıp saydırdım ben öldümmü mirasmı bıraktım vs... kapattım telefonu aradan 15 dk geçti aradı beni dedi tamam uzatma olayı kaçparaysa kaybolan eşyaların parasını vereyim tabi bn daha çok delirdim bu defada 3 parça şeyin peşinemi düşmüşüm kızkardeşi demiş

ben bukadar borç batağında olduğunu bilmiyordum inanın bana boşanma diyildi korkum ilkkez ailemin karşısına inanıp güvendiğim birini çıkarttım ve onları incitmek istemedim zaten hayatları hep dert sorunla geçmiş bir sorunda ben olmak istemedim ve malesef 7 yıl maddi manevi kaybettim

neden başkalarına akıl verirken bu hataya ben düştüm diyorum ve bu beni çok incitiyor

teşekkür ederim

allahtan çocuk olmamış şükret
allah kurtarmış sakın geri dönme

Aaa hırsız ama resmen. Bence herkese anlatın. Ya bir İnsan hem hırsız olup hem de nasıl üste çıkabilir aklım almıyor ciddi söylüyorum binadan bir şeyler taşırken kamera kaydı vs varsa git ihbar et bu rezil insanları

gerçekten üzülerek okudum hepsini, insan sevince değer verince her şey bir şekilde düzelir zannediyor ama bazı insanlar böyle maalesef, anlattıklarınız tam kayın babam. rahmetlik kaynanama yaşattıklarının aynısı hacizler borçlar hepsi birebir aynı.. Kötü olan hep siz olursunuz bu dünya böyle çünkü kimse benim çocuğumda bu kadar şey yaptı suçlu demez tüm suçu size bulurlar. Asla kendinizi aciz görmeyin, bence siz evliliğini ayakta tutmak için sonuna kadar savaşmış bir insansınız. Evlilik kurumu kolay kurulmuyor siz bunun farkında olup elinizden geleni yapmışsınız artık kendinizi düşünmeniz lazım.. Rabbim size sabır versin inşallah kendinizi tez zamanda toparlarsınız.. Bence psikolojik yardım alın bu süreç sizi daha da yıpratır gibi görünüyor çünkü erkenden almanızda fayda var..

sen evlenmeden önce başına gelecekleri biliyormuşsun aslında.. Allah yardımcın olsun..ama işin zor..

Neden bu kadar sorumluluk yüklendiniz ki?
Siz onun velisi degildiniz.
Siz fedakarlık olarak yapınca görevinizmiş gibi olmuş.

Yani ev vermediler demişsiniz, sonra da kirayi odediklerini soylemisler. Hem kira verip hen de şişe ev mi vereceklerdi anlamadım o kısmı...

Bir de mesela borçlu gelmesin diyip bu kadar taviz vermek, yani işyeri basılmış, üstüne para vermeniz bilemiyorum cook garip. Yani yapmam dediklerinizi hep yapmışsınız.boşanma davanizdan da dönebilirsiniz

çok teşekkür ederim vicdanen çok rahatım gerçekten mücadele ettim ama artık yoruldum , ailesi geri dön yuvanı yıkma düzelir , bizde çok verdik vs... diyip sonradan nasıl bunları söyleyebiliyor aklım almıyor , allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkartsın

evet kirada oturmayın artık size ev verelelim dediler sonrada ben bu durumları anlatınca evide satar diyip vazgetiler , karşınızda canını kurtarmanız için yalvaran biri var ve geçtim eşiniz olmasını bir insanın canı siz yapmazmıydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…