özür dilediğinizde kv ne dedi peki?
Amaan takma bukadar.
Birikintidir seninki. Hepimiz oyleyiz birseylere sikilip olmayacak bir anda fazla tepki veriyoruz.
Annende olsa aynisi olabilirdi. Kvalidende annen sayilir. Oda hosgorulu olsun
. Ayni evin icinde hergun bal cicek olmuyor.
Hiic sikilma. Ozrunude dilemissin. Arasira olur boyle de gec,. Niye kendini uzuyorsun sen daha onemlisin....
Bazen hepimiz küçücük şeylere sacma sapan tepkiler verebiliyoruz.
Ama Kayınvalidenizden özür dilemeniz çok doğru bir davranış.
bence (haddime düşmez,evli de değilim nişanlıyım(değilde olabilirim tabi) ama kv çok severim o da beni sever ondan karışayım dedim) eşinize açık bazen annesiyle sorunlar yaşamanızın gayet doğal olduğu,sorunu siz ona anlattığınızda haklı olduğunuzda arkanızda durması gereceğini,bu tutumu yüzünden annesi ile aranızın daha çok açılacağını söylemelisiniz.tatlı tatlı tabi.Bir de suçlayıcı olarak değilde kırılmış,sanki bunu beklemezmiş gibi eşinizin adalete güvenerek gibi derseniz daha etkili olur.Kayınvalideniz alttan almış sizi tabi sizde büyüklük göstermişsiniz gidip özür dilemişsiniz.O an aranızda problem büyümemiş,çözebiliyorsunuz yani sorunları da
görümcemde kayınvalidesiyle sorun yaşamıştı.Sonra bana dedi ki önceleri bana hareketleri batıyordu ben de eşime söylüyordum,şikayet ediyordum o da arada kaldığı için zor durumda kalıyordu.bir süre sonra ben ona bir şey dememeye başladım laf çarpsa bile ağzımı açmadım ondan sonra eşim savunma zorunda olmadığı için kendisi her şeyi görür oldu,artık ters bir şey dediklerinde ben ağzımı açmadan o cevap verir oldu demişti.belki de böyle bir şeye ihtiyacı vardır eşinizinde.Sonucta kimse kendi annesine laf söyletmez hatta sırf laf söylediği için bile savunmaya geçer.Bir laf vardır dayımı sevmem onu sevmeyeni hiç sevmem diye belki öyle bir şeydir eşinizinkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?