Dertlesmek istedim..

e3a1

24 nisanda 55.9kilo
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
1.669
36
68
- Yurtdışı
kizlar nerden baslasam bilmiyorum ama bi an icime cok pismanlik geldi ve en son olayda cok pismanlik duydum ilk almanyaya geldigimde kayinvalidedin yanina geldigim icin ben eve gelen oldugum icin sanki benim ev degilmis gibi bi durum oldu hafiften laf sokmalar felan tabi ben onceleri sabrettim sonra karsilik vermeye basladim esim aslinda sahane biridir ama asla annesine toz kondurmaz o haklida olsa haksizda olsa annesi hep haklidir cevap veremezsin bisey diyemezsin hep buyuzden kavga etmisizdir su gune kadar kendi adimiza hic tartisma olmamistir ve bende budurumu hazmedemedigim icin icten ice dis bilemisim kayinvalideye malesef bunu bugun anladim ben napiyorum dedim bu ben degilim asla kendimden buyuge boyle davrancak biyapim yok ama esimin devamli onu tutmasi belkide beni buna itti bu hareketlere basladim oyle gozle gorunur bi tavrim yok ama her yaptigi bana batar hale gelmis ben farkinda olmadan
bu aksam yaklasik 1saat kizimi uyutmaya calistim uyumadi koydum besigine abdest alip gelcem dedim benim kizda mizmizlandi biraz sesini duyuyorum ama kayinvalide gitmis besiginden almis odasina goturmus abdesti aldim ciktim baktim besiginde yok bi hisimla girdim odasina niye aliyosun uymazsa sabaha kadar ben ugrasiyorum dedim bi hisimla aldim kizimi besigine koydum oda 2dakikada uyudu ama ben okadar pisman oldumki niye boyle yaptim diye kadinin ne sucu var cocuk agliyo diye almis gittim ozur diledim kusura bakma bi saattir ugrasiyorum uyumadi ona sinirlendim ondan oyle davrandim diye hala cok kotuyum ben neden boyle tahammulsuz oldum ozelliklede kayinvalideye karsi tek aklima gelen esimin davranislari geliyo aklima ama oda ne yaparsa yapsin ben yinede sabretmeliydim boyle olmamaliydim cok kotuyum kizlar sizinle dertlesmek istedim

Amaan takma bukadar.

Birikintidir seninki. Hepimiz oyleyiz birseylere sikilip olmayacak bir anda fazla tepki veriyoruz.

Annende olsa aynisi olabilirdi. Kvalidende annen sayilir. Oda hosgorulu olsun

. Ayni evin icinde hergun bal cicek olmuyor.

Hiic sikilma. Ozrunude dilemissin. Arasira olur boyle de gec,. Niye kendini uzuyorsun sen daha onemlisin....

Amaan takma bukadar.

Birikintidir seninki. Hepimiz oyleyiz birseylere sikilip olmayacak bir anda fazla tepki veriyoruz.

Annende olsa aynisi olabilirdi. Kvalidende annen sayilir. Oda hosgorulu olsun

. Ayni evin icinde hergun bal cicek olmuyor.

Hiic sikilma. Ozrunude dilemissin. Arasira olur boyle de gec,. Niye kendini uzuyorsun sen daha onemlisin....

oyle ama elimde degil ben boyle biri degildim neden bukadar tahammulsuz oldum bazen insan kendini taniyamazya bende kendimi taniyomiyorum belki ailemden uzak olmak felandami etken oldu diyorum hic arkadasimda yoktu 2hafta oncesine kadar gordugum sadec esim ve annesi olyodu disari beraber cik eve beraber gel hersey bunaltti saniyorum beni

Bazen hepimiz küçücük şeylere sacma sapan tepkiler verebiliyoruz.
Ama Kayınvalidenizden özür dilemeniz çok doğru bir davranış.

bence (haddime düşmez,evli de değilim nişanlıyım(değilde olabilirim tabi) ama kv çok severim o da beni sever ondan karışayım dedim) eşinize açık bazen annesiyle sorunlar yaşamanızın gayet doğal olduğu,sorunu siz ona anlattığınızda haklı olduğunuzda arkanızda durması gereceğini,bu tutumu yüzünden annesi ile aranızın daha çok açılacağını söylemelisiniz.tatlı tatlı tabi.Bir de suçlayıcı olarak değilde kırılmış,sanki bunu beklemezmiş gibi eşinizin adalete güvenerek gibi derseniz daha etkili olur.Kayınvalideniz alttan almış sizi tabi sizde büyüklük göstermişsiniz gidip özür dilemişsiniz.O an aranızda problem büyümemiş,çözebiliyorsunuz yani sorunları da

mumkun degil canim cok konustuk biz esim annesi konusunda asla taviz vermez o anneside tam hurmet ve saygi istiyo ne yaparsa [yanlis dahi olsa]kabul etmemi istiyo malesef

görümcemde kayınvalidesiyle sorun yaşamıştı.Sonra bana dedi ki önceleri bana hareketleri batıyordu ben de eşime söylüyordum,şikayet ediyordum o da arada kaldığı için zor durumda kalıyordu.bir süre sonra ben ona bir şey dememeye başladım laf çarpsa bile ağzımı açmadım ondan sonra eşim savunma zorunda olmadığı için kendisi her şeyi görür oldu,artık ters bir şey dediklerinde ben ağzımı açmadan o cevap verir oldu demişti.belki de böyle bir şeye ihtiyacı vardır eşinizinde.Sonucta kimse kendi annesine laf söyletmez hatta sırf laf söylediği için bile savunmaya geçer.Bir laf vardır dayımı sevmem onu sevmeyeni hiç sevmem diye belki öyle bir şeydir eşinizinkide

olabilir belkide ablamlada konusuyorum bosver umursama konusma diyo bak ozaman hersey daha guzel olcak bazen tamam diyorum iste bazen kendimi tutamayip anlik patlamalar yapiyorum malesefki helede senin gibisini gormedim diyince kan sanki beynime firliyo ben neyimki benim gibisini gormedin diye

Sadece esinizin annesinin tarafinda olmasimi sizi kayinvalidenize karsi dolduran yoksa kayinvalideniz de zaten sizinle ugrasiyor yada kötü davraniyor mu?
Cünkü olumsuz davranisiniz icin özür dilediginizde gayet makul ve yapici konusmus. Sanki aslinda kayinvalidenizle büyük bir sorununuz yok da, esinizin annesinin tarafinda olmasina kiziyormussunuz gibi geldi.
Eger tek sebep esinizin annesinin tarafinda olmasi ise bunu kendinize dert yapmamaya calisin cünkü sizinde evladiniz var sizde kayinvalide olacaksiniz, bir evlat kola yetistirilmiyor.
Eger kayinvalideniz cekilmez bir insan degilse bazi seyleri görmezden geliin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…