kizlar nerden baslasam bilmiyorum ama bi an icime cok pismanlik geldi ve en son olayda cok pismanlik duydum ilk almanyaya geldigimde kayinvalidedin yanina geldigim icin ben eve gelen oldugum icin sanki benim ev degilmis gibi bi durum oldu hafiften laf sokmalar felan tabi ben onceleri sabrettim sonra karsilik vermeye basladim esim aslinda sahane biridir ama asla annesine toz kondurmaz o haklida olsa haksizda olsa annesi hep haklidir cevap veremezsin bisey diyemezsin hep buyuzden kavga etmisizdir su gune kadar kendi adimiza hic tartisma olmamistir ve bende budurumu hazmedemedigim icin icten ice dis bilemisim kayinvalideye malesef bunu bugun anladim ben napiyorum dedim bu ben degilim asla kendimden buyuge boyle davrancak biyapim yok ama esimin devamli onu tutmasi belkide beni buna itti bu hareketlere basladim oyle gozle gorunur bi tavrim yok ama her yaptigi bana batar hale gelmis ben farkinda olmadan
bu aksam yaklasik 1saat kizimi uyutmaya calistim uyumadi koydum besigine abdest alip gelcem dedim benim kizda mizmizlandi biraz sesini duyuyorum ama kayinvalide gitmis besiginden almis odasina goturmus abdesti aldim ciktim baktim besiginde yok bi hisimla girdim odasina niye aliyosun uymazsa sabaha kadar ben ugrasiyorum dedim bi hisimla aldim kizimi besigine koydum oda 2dakikada uyudu ama ben okadar pisman oldumki niye boyle yaptim diye kadinin ne sucu var cocuk agliyo diye almis gittim ozur diledim kusura bakma bi saattir ugrasiyorum uyumadi ona sinirlendim ondan oyle davrandim diye hala cok kotuyum ben neden boyle tahammulsuz oldum ozelliklede kayinvalideye karsi tek aklima gelen esimin davranislari geliyo aklima ama oda ne yaparsa yapsin ben yinede sabretmeliydim boyle olmamaliydim cok kotuyum kizlar sizinle dertlesmek istedim
bu aksam yaklasik 1saat kizimi uyutmaya calistim uyumadi koydum besigine abdest alip gelcem dedim benim kizda mizmizlandi biraz sesini duyuyorum ama kayinvalide gitmis besiginden almis odasina goturmus abdesti aldim ciktim baktim besiginde yok bi hisimla girdim odasina niye aliyosun uymazsa sabaha kadar ben ugrasiyorum dedim bi hisimla aldim kizimi besigine koydum oda 2dakikada uyudu ama ben okadar pisman oldumki niye boyle yaptim diye kadinin ne sucu var cocuk agliyo diye almis gittim ozur diledim kusura bakma bi saattir ugrasiyorum uyumadi ona sinirlendim ondan oyle davrandim diye hala cok kotuyum ben neden boyle tahammulsuz oldum ozelliklede kayinvalideye karsi tek aklima gelen esimin davranislari geliyo aklima ama oda ne yaparsa yapsin ben yinede sabretmeliydim boyle olmamaliydim cok kotuyum kizlar sizinle dertlesmek istedim