tabiki cnm bu snn en doğal hakkın..ha tabiki Allah ne yazdıysa o olur sonuçta snn eşin olacak kişi ana rahmşne düştüğün gün yazılıyor..yani hayırlısını istemek ve hayırlısı icin cabalamak lazım..bide cnm sen kıyaslama yapma ikisi arasında... yani o daha olgun onunla daha mutlu olurum deme belli olmaz.. belki de 2 sinden de olgun 2 sinden de anlayışlı düzgün mantıklı efendi bir 3. kişi var ve o senin kısmetin?? bu ihtimali de düşün..
inşallaaaah cnm beniiiimm :) iyi geceler öpüyorum seni görşmek üzere.aynen bende hep yanındaym birbirimze destek olucaz sanal die de düşünmüyorum hemşuanda o olduğu için insan istem dışı yapıyor kıyaslama ama haklısın bende sen gibi düşünüyorum belkide hayal ettiğim kişilikte birisi bilemem o yüzden herşeyi bizden iyi bilen Rabbime dua edeceğim :) canım sende kendine iyi bak dualarım seninle bizle yanındayız ne kadar sanal gibi olsada olsun elimizden geleni yaparız, geçmiş geçti artık sen önüne bak içini böyle rahatlat :)inş burda daha kaynana dedikodusu yapacağızben yatıyorum kuzum öpüyorum seni iyi gecelerrr, gülmeyi unutma :)
merhaba kızlar, ben de geldim topiğe. ben 34 yaşında bekarım. tüm hikayemi anlatmayacağım elbette ama 2,5 yıl ciddi anlamda beraber olduğum sevgilimden ayrılalı 3 ay oldu. arkadaşım dediği bir kız için bizi böldü parçaladı attı arkasına bakmadı. bazen üzülüyorum neden böyle oldu diye bazen affedemiyorum onu ve çok kızıyorum. bir şey söylese de kinimi nefretimi kussam diyorum. bazense özlüyorum. bugün olduğu gibi. 2,5 yıl o kadar yaşananlar emekler o kadar paylaşılan şeyler o kadar sevgi aşk hiç oldu gitti. sadece iş nedeniyle görüşüyoruz artık kendisiyle. bir zamanlar herşeyin canının parçası olan insana bey diye hitap etmek onun bana prenses006 hanım demesi o kadar yabancılaşmak insanın ağırına da gitmiyor değil. neyse bugün böyle duygusal bir günümdeyim işte. içimi dökmek istedim.
Kızlar nerlerdesinizz, gece oldu ben yanlız kaldım başladım yine olumsuz şeyler düşünmeye kendimi suçlamaya
Canım açık mısın iyi erkek arkadaşımla yine konuştuk aynı konuları bir sonuca varamadık gerçi gece gece... Pazartesi tekrar konuşacağızsen kendini niye suçluyosun canım ya sen hiç bişey yapmadın ki
Canım açık mısın iyi erkek arkadaşımla yine konuştuk aynı konuları bir sonuca varamadık gerçi gece gece... Pazartesi tekrar konuşacağız
bu ilişki bitti bitecek ama o hala beni sevdiğini söylüyor bende hazmedemiyorum o beni severken ben ona karşı neden böyle oldum diyeaslında sebebim çok ama yinede ne bileyim birini terketmek istemiyorum.
Nehir ben sana söylüyorum kuzum ya o da sana çok şey yapmış madem çok seviyodu yapmasaydı sen onu terk etmiyosunki mutsuz olduğun bi ilişkiyi bitiriyosun. Terketmek acımasız bişey ama bu öyle değil hiç kimsede senden değerli değil değmicek bişey için kendini yıpratma
Valla canım ne diyimki istediğin gibi davran diyebiliyorum sadece. Benimde moralim çok bozuk tek taş yüzüğümü kaybettim nerde ne zaman çıkarttığımı hatırlamıyorum evin içinde deli oldum ama yok hiç bi yerde(
Hadi ya çok üzüldüm canım, aradıkça bulunmazda dışarı çıktın mı bugün, elini yıkarken falan çıkartıp bir kenara koyduysan orda unutmşsundur, benim arkadaşım öyle keybetmişti(
Camın önüne koymuşum canım ya bütün evi kaldırdım ordan şans eseri bişey alıcakken gördüm :))
İyi hadi sevindim kuzum çıkarma öyle insan unutuyor, böyle panik yapıp aradın mı hiç görünmüyor da insanın gözüne :) eee daha daha ne var ne yok iyisindir inşallah :)
Malum öğrenci evi bulaşık makinası olmayınca onları yıkarken mecbur çıkartıyorum :) valla bugün iyiyim ya keyif yapıyorum 2 haftadır cumartesi gecelerinde sorun yok :) sen nasılsın canım
kızlaaaaaaar burda mısınııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz :44:
Ben burdayım canımmmmmm yeni gördüm :))))
Şükür canım hani çok iyi değilim ama Allah yinede bugünlerimizi aratmasınn :) Sen nasılsın ?ayy sevindim canımm ..napıyosun nasılsıınnnn ne var ne yok
Şükür canım hani çok iyi değilim ama Allah yinede bugünlerimizi aratmasınn :) Sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?