amaaan aynı be kuzum ... tüm arkadaslarım evlendi coluk cocukla uğrasıyor bense bisürü talihsiz ilişkiden sonra yapayalnız, kmseye güvenmeyen biri oldum cıktm..herkes cok mutlu nehir ya ben mutsuzumhiç ummadığm arkadaslrm bile nişanlı evli.s yani derdim evlilik değil ama yanlş anlama bi çoğundan güzelm oturaklı biriyim yerine göre, ama işte herkese güvenrsem böyle olur yalnz kalırım.acaba hatalarımda dolayı Rabbm beni sınıyor yada cezalandryor mu
Canımmm öyle düşünme elbette bir hayır vardır, bak senin tarif ettiğin gibi biriyim bende, ama en çok üzülende benim sanırım çok iyi niyetli olmak yada çok ince düşünmek insana kazandırmıyor. Allaha dua edip akışına bıraksak belki düzelecek herşey ama biz sorgulayarak anıda yaşayamıyoruz. Hem çevren evlendi diye kendini geç kalmış sayma kendini, 24 yaşında değil miydin tatlım ?
evet cnm da konu yaş yada evlilk değil..herkes cok mutlu acaba haketmyomuyum demeye basladımevlensem bile gecmşteki hatalarım gelcek gözğmn önüne ömür boyu..nasıl mutlu olucam benn
gecmişinde düşüneceğin ne varki snn canım ??Onu bende düşünüyorum canım ya, insan olumsuz şeyler yaşadıkça sürekli aynı olacak hissine kapılıyor. Sen gibi bende geçmişimi çok sorguluyorum, evlensem bile aklıma gelecek gibi yani bu karşıma çıkacak insanlada alakalı tabiki
Canımmm günaydın :) dün aniden çıkmak zorunda kaldım. Aslında öyle çok büyük hatalar değil Allahıma şükür ama ben yinede hazmedemiyorum. Nasıl dersen ? Ya hayatımda gereksiz bir kaç kişi oldu bak 5 yıllık ilişkim bile artık saçma geliyor yani iyi günler yaşamadım eskilerle kıyaslayamam ama ben hep hayatımda sadece evleneceğim kişi olsun isteyen biriydim, ama olmadı bunları hazmedemiyorum bende. Ailem öyle bana çok karışan birisi değil, yani olayları bilmiyorlar, bilseler onlarda kızarlar elbet. Mesela artık annemden gizli gizli görüşmek istemiyorum erkek arkadaşımla. Eğer nasip değilse onunla evlenmek, Allahım hayırlısı ile evleneceğim kişi çıkıncaya kadar artık karşıma kimseyi çıkarma diyorum. Birde ben hep büyük konuşmuştm, yada yanlış dua etmişim sanırım ki bunları yaşadığımı düşünüyorum. Ve şimdi artık herşeyden korkuyorum... Güvenim yok insanlara, ne kadar değer verdiysem kız-erkek karşılığını alamadım. Bende böyle sevmeyi sevilmeyi sosyal olmayı seven biriyim ama nedendir bilmem herkes benden kaçıyor. Yani ben arayınca herkes arkadaşım ama ben aramayınca beni arayan kimse yok. Ve bu sonra aile içinde yaşadığım maddi manevi sıkıntılar artık yıllardır birikerek bende özgüven kaybı, takıntılık yarattı. Şimdide aşamıyorumgecmişinde düşüneceğin ne varki snn canım ??bide aile yapın nasıl,bnmkiler mutasıp baya.o yuzden de bi garip hissedyorum kendimi..
Kızlar nasılsınız keyiflerrr nasıllll :)
Yok önemli değil canım, bende iyiyim şükür yani biraz daha takmamaya başladım, anımı yaşıyorum buraya girmek beni rahatlatıyor :)iyidir canım sen nasılsınn :) valla burda takılmaktan sırtım ağrıdı bi giriyorum bi çıkıyorum cevap yazamazsam kusura bakma o yüzden :)
Yok önemli değil canım, bende iyiyim şükür yani biraz daha takmamaya başladım, anımı yaşıyorum buraya girmek beni rahatlatıyor :)
Aynen canım şimdi kendi ailesi ile erkek arkadaşının ailesi tanışmış bir arkadaşla konuştum burda ben bile heycan oldum darısı bizim başımıza hayırlısı ile insan özeniyor ya :)valla en iyisini yapıyosun canım :) burası tam bi terapi ben insanların yazdıklarını okuyunca bile kendimi iyi hissediyorum sende öyle yap :)
selam kızlar ii geceler....ben hç ii değilm konu acmıştm görmüşsünüzdür.orda biri yok ben masum olduğuna inanmıyorum snn falan filan dye yargılamış beni .bikaç kşi de öyle..iice moralm bozuldu
selam kızlar ii geceler....ben hç ii değilm konu acmıştm görmüşsünüzdür.orda biri yok ben masum olduğuna inanmıyorum snn falan filan dye yargılamış beni .bikaç kşi de öyle..iice moralm bozuldu
ben de tam şimdi senin açtığını okuyodum. saygısız işte sen de keşke ona özelden anlatmasaydın bize anlatsaydınilişkiye girdin mi bilmiyorum ama öyle bile olsan geçmiş senin geçmişin be güzelim senn tövbeni etmişsin ne takıyosun hala başkalarını kafana
ben de tam şimdi senin açtığını okuyodum. saygısız işte sen de keşke ona özelden anlatmasaydın bize anlatsaydınilişkiye girdin mi bilmiyorum ama öyle bile olsan geçmiş senin geçmişin be güzelim senn tövbeni etmişsin ne takıyosun hala başkalarını kafana
evet sürmez biliyorum hatta ölsem dahamı ii die düşündüğüm anlar oldu ama Allaha inancımdan bu düşünceyi attım kafamdan. off canlarım ssağolun ya sizi seviyorum keske herkes siz gibi anlayışlı olsa beni ben olduğm icin sevse anlasa ...ama malesef öle değil .. siz beni görmedğinz halde bu desteği veriyosunuz ... sağolunaynen tolcan haklı yani, bize anlatsana. Ne yaşanırsa yaşansın önemli olan bir yerden o yanlışı görmek. Sen yanlışını çok erken görmüşsün yıpratım hayatı zehir etme kendine. herkesin doğruları kendine. Bir ömür böyle sürmez biliyorsun değil mi ?
ilişkiye girmedm tatlım...pnada ne anlattm hatırlamıyorm ki böle düşünmesini sağlayacak ne anlattm bilmyorum.ama zaten pskolojim bozuk bide insanlar böle diyince kahroluyorum kendimden resmen tiksiniyorum yani.
evet sürmez biliyorum hatta ölsem dahamı ii die düşündüğüm anlar oldu ama Allaha inancımdan bu düşünceyi attım kafamdan. off canlarım ssağolun ya sizi seviyorum keske herkes siz gibi anlayışlı olsa beni ben olduğm icin sevse anlasa ...ama malesef öle değil .. siz beni görmedğinz halde bu desteği veriyosunuz ... sağolun
ilişkiye girmedm tatlım...pnada ne anlattm hatırlamıyorm ki böle düşünmesini sağlayacak ne anlattm bilmyorum.ama zaten pskolojim bozuk bide insanlar böle diyince kahroluyorum kendimden resmen tiksiniyorum yani.
evet sürmez biliyorum hatta ölsem dahamı ii die düşündüğüm anlar oldu ama Allaha inancımdan bu düşünceyi attım kafamdan. off canlarım ssağolun ya sizi seviyorum keske herkes siz gibi anlayışlı olsa beni ben olduğm icin sevse anlasa ...ama malesef öle değil .. siz beni görmedğinz halde bu desteği veriyosunuz ... sağolun
Haklısınız kızlar..tövbemi ettm Allah kabul etsin ve noluur dua edin içime freahlık versin Allahım lütfenbenmde üzeysel şeylerdi ilişkye girmedm ama keske bunlarıda yasamasaydım dyorum hep tam ii oluyorum sonra bi bakıyorum kötüyüm ben nası bi insanım diyorum...
Düşünmemek için sürekli bişeylerle oyala kendini, canım senin yaşadıklarını herkes yaşamıştır hemen hemen ama sanırım sende ben gibisin bende bir ara sen gibi çok taktım işte millet sormaya başlamıştı senin anlatamadığın bişey mi var daha kötü bişey mi yaptın diye, aslında yapmadım ama onlar bile senin dediğin gibi çok kötü geliyordu, kötü zaten iyiliğini savunamam ama herkes hata yaparken hata kullara mahsustur. Önemli olan önüne bakmak, geçmişten dersini almışsın artık önüne bak güzelim bu yaşlar bir daha geri gelmez ahla vahla geçirme günlerini, zamanı geride alamayız o yüzden duanı eksik etmee önüne bak ve gülümse :)
işe bi başlasam kafam dağılacak canım ya. tv izlemek fln ii geliyo örgü faalan örüyorum ben bide sürekli.arada bir kpss kitabına bakcam iste oda ii gelir belki dye dşünüyorum. ahh ahh anacığımı öyle cok seviyorum ki kızlar nasıl yaptm aileme bunu ben onların hakkını nasıl öderm Allahım yardm etsn ahirette günahlarımızı örtsün bize de meleklerine de unuttursun.. sonuçta orda sonsuz bi hayat var inş orda mutlu huzurlu yasayalım ebediyyen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?