Dertleşmek istiyorum :(

Siz onu aranız mı hiç mi ulaşamıyorsunuz ? Konuyu daha ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olabilirim bu arada hoşgeldiniz :)

Canım ben izmirdeyim hala arkadaşımın yanında yarın döneceğim haftasonu size ayrıntılı anlatacaklarım varrrr :) çok mutluyum bugünnn, sen nasılsın tolcan :)

ohhh ne güzel :) ben iyiyim perşembe günü ailemin yanına dönüyorum tatil başlıyo :)

İşten dolayı siteyi çok rahat kullanamıyorum whatsapp olanlar ordan yazabilirler bana herkese ilgisi icin tesekkurler 0534 570 07 17

Son düzenleme:
iyiyim canım ya sadece çok sıkılıyorum tek sorun bu sen nasılsın napıyosun
Tatil öyle oluyor ama ilk haftalar bende sıkıldım sonra bir hafta izmirdeydim işte, şimdi geldim evdeyim temizlik yapıyorum ama pazartesinden sonra full planlarım var gezeceğim Allahın izniyle sonra okul açılıyor benim iyiyim şükür ya :) kendimi garip bir boşlukta hissediyorum böyle hiç kimseye hiç bişeye ait değil gibi ama yinede düşünmüyorum şimdilik kafam rahat :)

ben bu aralar fenayım ya herşeyi çok düşünüyorum beynim fena dolu

Ne gibi şeyler canım özelse özelden mesaj at elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim biliyorsun her zaman dinlerim.

önemli şeyler değilki tatlım ya okul, erkek arkadaştan uzaklık falan. yani daha o kadar çok varki okulun bitmesine gözümde çok büyütüyorum keşke geçen sene bıraktığımda geri dönmeseydim diyorum bazen

Anlıyorum canım eğer okulu bitirmek bu kadar zor geliyorsa, önlisans kpss ye girsene oradanda bir memur olursun yani eğer illa ünv mezunu olmak istiyorum demiyorsan...

Anlıyorum canım eğer okulu bitirmek bu kadar zor geliyorsa, önlisans kpss ye girsene oradanda bir memur olursun yani eğer illa ünv mezunu olmak istiyorum demiyorsan...

düşünüyorum zaten canım eğer orası olursa zaten devam etmem okula başvuruları bekliyorum. peki ben şimdi 2. sınıftayım ya lise mezunu olarak mı girebilirim yoksa önlisans mezunu olarak mı bi fikrin var mı

İşten dolayı siteyi çok rahat kullanamıyorum whatsapp olanlar ordan yazabilirler bana herkese ilgisi icin tesekkurler 0534 570 07 17

benim erkek arkadaşımla 4 yıllık bir ilişkim var. biraz inişli çıkışlı b i ilişki ailelerimiz falan tanıştı ama söz nişan yapmadık bazı şartlar olgunlaşmadığı için. ilişkide ben sabırlı ve altan alan sevgilim ise fevri ve dik olan taraf. bir aydır işiyle ilgili bi sorun var ve bu ailesinide etkiliyor ondan dolayı kafası karışık benden de üstüne gitmememi istedi bende elimden geldiğince idare ediyorum ama bende insanım istiyorum ki derdini benlede paylaşsın veya akşamları az da olsa güler yüz göstersin.. nerdeeee adamada eshamesi yok sanki asker arkadaşıyız artık zoruma gitmeye başladı şöyle bir izlenimim oldu sanki arkadaşıyla eşiyle dostuyla sohbet ederken iyi ama bütün nazı kaprisi bana sanki bi tek bana tahammülü yok gibi hissediyorum. benden uzak gibi .. bunları konuştuğumda ise ben sana bulaşıyorum sen neden bana bulaşıyorsun üstüme geliyorsun diye bağırmaya başlıyor en sonunda da ne düşünmek istersen düşün diyor ve kestirip atıyor.. durum bundan ibaret . bir fikir verin veya benim göremediğim bir pencere varsa bana ordan bakmamada yardımcı olun rica ediyorum..

Canım biraz geç cevap verdim kusura bakma bu aralar pek giremiyorum nete. Lise mezunu olarak gireceksin sanırım. Ama ben şey duymuştum. Eğer iki yılını tamamlarsan iki yıllık bir diploma alıp önlisans mezunu oluyorsun diye duymuştum tabi dersin kalmayacak falan. Onu bir araştır derim.

tamam canım çok teşekkür ederim

Arkadaşlar bu yıl mezun oluyorum yıllık cekimidir falan derken bilinen toplantilari yaptik.çok kıskanç ve kesinlikle erkeklerle konusmamami isteyen bir sevgilim var.Ben o bana kızmasın diye erkeklerin çekimden sonra yemeğe geleceğini söylemedim.Sınıf arkadaşlarım (erkek) hatira fotoğrafı cekilmemizi istedi kabul ettim.Bir tanesi sevgilimle kavgaliydi ama benimde arkadaşımdı kiramadim.Sevgilim telefonumu karıştırırken bu fotograflari gördü ve ayrilma noktasina geldik.Ben o benden ayrılmasın diye sakladım ama o daha çok kızdı.Benim suçum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…