Beni o kadar kırmasına üzmesine rağmen onu seviyorum gittiği günden beri ondan bir haber alamadım 5 ay oldu ne bir telefon ne de bir mesaj hep aklımda işime bile konsantre olamıyorum ne yedigimden bir şey anlıyorum ne de ictigimden artik yaptığım hiçbir şeyin anlami yok ona sesimi nasıl duyura bilirim bilmiyorum:14
kızlar napıyosunuz nerelerdesin merak ediyorum sizii
Canım ben izmirdeyim hala arkadaşımın yanında yarın döneceğim haftasonu size ayrıntılı anlatacaklarım varrrr :) çok mutluyum bugünnn, sen nasılsın tolcan :)
Kızlarrrrr nerlerdesinizzzzzz ya unutulduk mu yoksa :)
burdayım canım :) ama akışınabıraktım dan ses soluk yokailemin yanına geldiğim için pek giremiyorum
Tamam canım sorun değil iyisin demi inşallah :) evet ondan ses yok merak ediyorum ben umarım bir sorunu yoktur
Tatil öyle oluyor ama ilk haftalar bende sıkıldım sonra bir hafta izmirdeydim işte, şimdi geldim evdeyim temizlik yapıyorum ama pazartesinden sonra full planlarım var gezeceğim Allahın izniyle sonra okul açılıyor benim iyiyim şükür ya :) kendimi garip bir boşlukta hissediyorum böyle hiç kimseye hiç bişeye ait değil gibi ama yinede düşünmüyorum şimdilik kafam rahat :)iyiyim canım ya sadece çok sıkılıyorum tek sorun busen nasılsın napıyosun
Tatil öyle oluyor ama ilk haftalar bende sıkıldım sonra bir hafta izmirdeydim işte, şimdi geldim evdeyim temizlik yapıyorum ama pazartesinden sonra full planlarım var gezeceğim Allahın izniyle sonra okul açılıyor benim iyiyim şükür ya :) kendimi garip bir boşlukta hissediyorum böyle hiç kimseye hiç bişeye ait değil gibi ama yinede düşünmüyorum şimdilik kafam rahat :)
ben bu aralar fenayım ya herşeyi çok düşünüyorum beynim fena dolu
Ne gibi şeyler canım özelse özelden mesaj at elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim biliyorsun her zaman dinlerim.
önemli şeyler değilki tatlım ya okul, erkek arkadaştan uzaklık falan. yani daha o kadar çok varki okulun bitmesine gözümde çok büyütüyorum keşke geçen sene bıraktığımda geri dönmeseydim diyorum bazen
Anlıyorum canım eğer okulu bitirmek bu kadar zor geliyorsa, önlisans kpss ye girsene oradanda bir memur olursun yani eğer illa ünv mezunu olmak istiyorum demiyorsan...
İşten dolayı siteyi çok rahat kullanamıyorum whatsapp olanlar ordan yazabilirler bana herkese ilgisi icin tesekkurler 0534 570 07 17
Canım biraz geç cevap verdim kusura bakma bu aralar pek giremiyorum nete. Lise mezunu olarak gireceksin sanırım. Ama ben şey duymuştum. Eğer iki yılını tamamlarsan iki yıllık bir diploma alıp önlisans mezunu oluyorsun diye duymuştum tabi dersin kalmayacak falan. Onu bir araştır derim.düşünüyorum zaten canım eğer orası olursa zaten devam etmem okula başvuruları bekliyorum. peki ben şimdi 2. sınıftayım ya lise mezunu olarak mı girebilirim yoksa önlisans mezunu olarak mı bi fikrin var mı
Canım biraz geç cevap verdim kusura bakma bu aralar pek giremiyorum nete. Lise mezunu olarak gireceksin sanırım. Ama ben şey duymuştum. Eğer iki yılını tamamlarsan iki yıllık bir diploma alıp önlisans mezunu oluyorsun diye duymuştum tabi dersin kalmayacak falan. Onu bir araştır derim.
ayy ben de varımm dertleşelimmgerci benim dertlere bi başlasak sen daha da bi dertlenebilirsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?