Dertleşmek istiyorum :(

geçmiş olsun canımmm valla bende bu okulu bitirmeyi düşününce kalbim sıkışıyo sanki bitmicek gibime geliyooooo (((

Aynen kuzum ya nerden seçtim bu bölümü anlamıyorum, sende dil mezunu olmalısın 4 yıllık demi senin ?

yok canım benim turizm işletmeciliği 4 yıllık şu anda 2.sınıfım ama 4 yılda bitemicek ( içimden gelmiyo geçen sene bırakıp döndüm ama ailem çok üzüldü o yüzden geri döndüm onlar üzülmesin diye devam etmeye çalışıyorum Allah ikimizede yardım etsiinn

donmek kolayda 4 cocugum var ama kizim evli ucu bekar babsiyla kaliyorlar babasida evlendi ben giderdim coktanda bu esimide seviyorum iki derede kaldim bu cocuklar huzur vermiyor babsini kiskaniyormu ne anlamdim giti

Sıkacağız dişimizi artık canım benimde 2.sınıf olmam gerekti ama daha 1.sınıf dersleri ile uğraşıyorum. Allah yardımcımız olsun gerçekten. Okullarımızı bitirip hayırlı bir iş nasip etsin, sana sevdiceğin ile evlenmek nasip etsin, banada hayırlı bir eş nasip etsin inşallahhhh :)))

donmek kolayda 4 cocugum var ama kizim evli ucu bekar babsiyla kaliyorlar babasida evlendi ben giderdim coktanda bu esimide seviyorum iki derede kaldim bu cocuklar huzur vermiyor babsini kiskaniyormu ne anlamdim giti

eşinizle konuşmayı denediniz mi

aminnn canımmm benim yaa her gece duam bu Allah gönlümüze göre versinnn :)) mesajını bekliyorum bu arada

keske durumum olsaydi ben turkiyede ev duzdum evlenince herseyimi cocuklarima verdim gitsemde nasil olacak yeni bastan ev tutacan caliscan cocuklarda babalariyla kaliyor ben ne yapacami bilmiyorumki boyle devam ederse baska sansim yok gibi boyle cekmektense orta huzurlu olurum diye dusunuyorum birde donersem herkes arkamdan guler ben birakip geldim demezler adam yoliyvermis derler orayida dusunuyorum

başkaları için yaşamıyoruz biz o yüzden başkalarının ne dediğini düşünmektense mutluluğunuza bakın. eğer kendinize güveniyosanız dönün daha güzel bi hayat yaratın kendinize

akışınabıraktım bu yazdıklarım senin için bak iyi oku, üzülme herşeye :)
Bugünümüzü çalan iki hırsız var; geçmişe ilişkin pişmanlıklarımız ve geleceğe ilişkin kaygılarımız.

Bu iki hırsız bugünümüzü alıp götürür. Yaşamaya kıyamayıp geleceğe attığımız yaşantılarımız (bugün'lerimiz), gün gelir, yaşanmadan geçmişte kalır.

İçinde bulunduğumuz anı yeterince yaşamadığımız zaman, geleceği hakkıyla yaşama şansımız azalır.

Çünkü: Her şeyi biriktirebilirsiniz, ama zamanı biriktiremezsiniz, kendinizi de biriktiremezsiniz.

Öyleyse, yaşanmadan ertelenmiş günleri ileride yaşama ihtimalimiz yoktur.

Bugün ne varsa yarın tarih olacaktır; tarih olmadan onların kıymetini bilmekte keyif vardır.
Geçmiş bu an artık yoktur; gelecek ise henüz yoktur.
Eğer sürekli yas içindeyseniz geçmiş sizi kontrol ediyor demektir; sürekli korkuyorsanız gelecek sizi kontrol ediyor demektir.
O halde ANI YAŞAYALIM... :)

ben iyiyim kızlar. nehir sevindim senin adına canım :) sen niye keyifsizdin canım hayırdır?

mrb kızlar..kaç gündür keyfim yoktu adam akllı gremedim siteye.napıyosunz
Evet canım kaç gündür yoksun merak ettim, neden yok keyfin ne oldu ? Anlat bize. Senin için birşey yazmıştım gördün mü ?

ben iyiyim kızlar. nehir sevindim senin adına canım :) sen niye keyifsizdin canım hayırdır?

Beklediğim kişiden mesaj gelmiyor bnmde onun dışında iyiyim kızlar, yaşadığım yerden uzak olmak arkadaşımla kalmak, deniz kenarında yürümek bana iyi geldi, Allahıma şükürler olsun.

Beni o kadar kırmasına üzmesine rağmen onu seviyorum gittiği günden beri ondan bir haber alamadım 5 ay oldu ne bir telefon ne de bir mesaj hep aklımda işime bile konsantre olamıyorum ne yedigimden bir şey anlıyorum ne de ictigimden artik yaptığım hiçbir şeyin anlami yok ona sesimi nasıl duyura bilirim bilmiyorum:14

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…