Belki canım bilemeyiz hayırlısı olsun dediğin gibi gönüller bir olsun biz birbirimize burdanda yeteriz :) Nasılsınız kızlar ? Ben bugün hastaneye gittim kontrol için biraz canım sıkıldı guatr olabilir dediler. Birde bir dersim kritikti hocam iki puanlar bırakmış dersi üçüncü kez alacağım sayesinde bu okul bitip ben ne zaman işe başlayacağım diye panik yapmaya başladım:18::18::18:
geçmiş olsun canımmmvalla bende bu okulu bitirmeyi düşününce kalbim sıkışıyo sanki bitmicek gibime geliyooooo (((
Aynen kuzum ya nerden seçtim bu bölümü anlamıyorum, sende dil mezunu olmalısın 4 yıllık demi senin ?
yok canım benim turizm işletmeciliği 4 yıllık şu anda 2.sınıfım ama 4 yılda bitemicek( içimden gelmiyo geçen sene bırakıp döndüm ama ailem çok üzüldü o yüzden geri döndüm onlar üzülmesin diye devam etmeye çalışıyorum Allah ikimizede yardım etsiinn
donmek kolayda 4 cocugum var ama kizim evli ucu bekar babsiyla kaliyorlar babasida evlendi ben giderdim coktanda bu esimide seviyorum iki derede kaldim bu cocuklar huzur vermiyor babsini kiskaniyormu ne anlamdim giti
Sıkacağız dişimizi artık canım benimde 2.sınıf olmam gerekti ama daha 1.sınıf dersleri ile uğraşıyorum. Allah yardımcımız olsun gerçekten. Okullarımızı bitirip hayırlı bir iş nasip etsin, sana sevdiceğin ile evlenmek nasip etsin, banada hayırlı bir eş nasip etsin inşallahhhh :)))
aminnn canımmm benim yaa her gece duam bu Allah gönlümüze göre versinnn :)) mesajını bekliyorum bu arada
Biliyorum yazacağım hemen, site 5 dk bir izin veriyor ya mesajlara ondan yazamadım hemen hehe :)
keske durumum olsaydi ben turkiyede ev duzdum evlenince herseyimi cocuklarima verdim gitsemde nasil olacak yeni bastan ev tutacan caliscan cocuklarda babalariyla kaliyor ben ne yapacami bilmiyorumki boyle devam ederse baska sansim yok gibi boyle cekmektense orta huzurlu olurum diye dusunuyorum birde donersem herkes arkamdan guler ben birakip geldim demezler adam yoliyvermis derler orayida dusunuyorum
Önemli değil canım bende izmire arkadaşımın yanına geldim iyiyim bgn biraz daha :) sen nasılsın ?canımm dün ilgilenemedim seninle napıyosunn
Evet canım kaç gündür yoksun merak ettim, neden yok keyfin ne oldu ? Anlat bize. Senin için birşey yazmıştım gördün mü ?mrb kızlar..kaç gündür keyfim yoktu adam akllı gremedim siteye.napıyosunz
ben iyiyim kızlar. nehir sevindim senin adına canım :) sen niye keyifsizdin canım hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?