- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.966
- 133
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Yemem yediririm, kendime yapmam başkasına yaparim, bunlar fedakarlikdir...
Sizinki normal dünya capinda her iki yetişkinin yapdığı birşey yani.
Altin meselesi, babanin hali almasi, kvnin bohca yapmasi filan kültürel şeyler. Ama fedakarlıkla alakasi yok.
Ailenizin dibinde olmamaniz anormal degilki... siz evli kendi cekirdek ailesi olan bir kadinsiniz...
Kendinize sevdiginiz adamla yuva kurdunuz... fedekarlikmi bu? Neyi FEDA etdiniz?
Olur,gerçekten çok aşık olarak evlenince sabırla çözülüyor her şey.
Beni çok zorladı, yüzüme söyle canımı yak dedi resmen,ben de yaptım
Canım o benim,canımın içisi
Rabbim size de güzel fırsatlar çıkarsın inşallah.
Yemem yediririm, kendime yapmam başkasına yaparim, bunlar fedakarlikdir...
Sizinki normal dünya capinda her iki yetişkinin yapdığı birşey yani.
Altin meselesi, babanin hali almasi, kvnin bohca yapmasi filan kültürel şeyler. Ama fedakarlıkla alakasi yok.
Ailenizin dibinde olmamaniz anormal degilki... siz evli kendi cekirdek ailesi olan bir kadinsiniz...
Kendinize sevdiginiz adamla yuva kurdunuz... fedekarlikmi bu? Neyi FEDA etdiniz?
Detaylı yazmadım dedim. Söylemeye de gerek duymuyorum. Ben eşime bu saydıklarınızdan fazlasını yaptım. Allah biliyor, o da biliyor.
Valla o aralar beni böcekten daha çirkin,en dırdırcı insandan daha çok konuşan,,,en en her şeyin en kötüsü olarak görüyordu.Yüzümü görünce midesi bulandığından eminim neredeyse,İnşallah çözülür, ama böyle durumların duygularımızı alıp götürmesinden korkuyorum. Umarım o dayanabiliriz bu durumlara..
Valla o aralar beni böcekten daha çirkin,en dırdırcı insandan daha çok konuşan,,,en en her şeyin en kötüsü olarak görüyordu.Yüzümü görünce midesi bulandığından eminim neredeyse,
Çok çirkin davranıyordu ,ben acemilikten tepki veremiyordum.
Şimdi 4. yılımızdayız,sevgiliden farkımız yok .
Zamanla sabırla düzeliyor,siz yıkılmayın yeter ki.Akıllı ,güçlü kadının yıkılmasıdır zaten evliliğin sonunu getiren,
O aralar ettiğim duanın da haddi hesabı yok
Çok şükür geçti gitti,
işte hep fedakarlık yaptım diyorsunuz hep alttan aldım diyorsunuz ya hata burda. siz alttan aldıkça adam tepebize çıkmış yaptığnız fedakarlıklar görünmez olmuş.
maddi konular zor ve can sıkıcı bie durum.
erkekler bu durumdan daha çok etkileniyor.
buda bir nevi eviyle ilgili duyarlı biri olduğunu gösterir.
sabırlı olup destek olun birbirinize.
geçmiş te yaşanmış şeyleri dönüp dönüp ortaya getirmeyin.
bitti gitti.sizin fedakarlık diye saydiginizdan çok daha fazlasını yaptım.
ama bir kere adına fedakarlık demedim.çünkü bu benim tercihimdi.
eşim bir gün dediki.
"belki daha güzel bir hayatın olurdu.
maddi zorluk yasamazdın,ailene yakın olurdun rahat bir hayat surerdin."
ben seni sevdim ve iyki sevdim.yanıma geldiğinde yüzüne baktığında sana hissettiklerini hissetmeyecegim biri olduktan sonra yanımda ne yapayım parayı pulu dedim.
evet herkes rahat yasamak ister ama marifet yokluktada destek olabilmek.bir olabilmek.
başkalarını örnek vererek sorunlarinizi konuşmayın size en büyük tavsiyem.
kendi duygularınız üzerinden konuşun.
mutlu huzurlu günler dilerim..
Çünkü aşkın kendisi de mükemmel değildir :) ek bilgi.
Bu arada mukemmel ask yoktur. Kamu spotu.
Yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm. Tatsızlık uzamasın diye ilk adımı ben atardım sanırım. Mesela akşama sevdiği bi yemeği hazirlar güzel bir sofra kurar yer icer sonra sakin kafayla guzel bi konusma yapardim.
Simdiye kadar yaptigim fedakarliklari kimsenin basina kakmak icin yapmadigimi ancak yaptıklarımin kiymeti bilinmeyince ya da haksızlığa ugrayinca dayanamayip bunları ortaya döktüğümu, yoksa bunlarin lafini yapacak bir insan olmadigimi söylerdim.
Esime cok deger verdigimi ve onu kirmayi uzmeyi asla istemediğimi, bu aralar uzerinde baski olduğunun farkinda olduğumu ama bunun acısını benden çıkarmaması gerektigini, bunun bizi yipratmaktan baska ise yaramayacagini, onunla iyi günde kötü günde hep destek olma niyetiyle evli olduğumu, onu gormezden gelme diye bir secenek olmadığını çünkü burada ondan baska kimsem olmadığını, evliliğin böyle olmayacagiyla ilgili saglam bi konusma yapardim.
Bu durumdaki tepkisine göre bir sonraki davranisima karar verirdim.
O kadar haklısın ki..O bir erkek , elbette oyle diyecek. Dil yarasi kolay kolay gecmiyor. Birbirinizi yaralamadan once sakince konusun derim.
Dipsiz not: Fedakarlik yaptigi icin el uzerinde tutulan kadinlari gormedim ama zamaninda bir suru altin aldiran , masraf yaptiran kadinlar daha cok el uzerinde tutuluyor. 4S kuralidir bu.
Allah yardımcınız olsun, benzer şeyler yaşıyoruz, , benim eşimde yanında olmama izin vermiyor, ben maaşımla kendimi ve çocukları çeviriyorum, para kazanamıyor diye vebalı gibi kaçıyor bizden, gururundan ölmek üzere. Allah hepimizin yardımcısı olsunProblemimiz aslında 3 gündür vardı. Ve ben hep yemekleri yaptım, evi derledim, o twk kalmak istedi, taöam dedim o bişeyler izlerken yanına çayını koydum. Arada yanında olduğumu söylemek için elimi eline koydum. Bazen bir iki güzel söz söyledim. Olmadı hanımlar... Yapamadık.. Buraya yazdıktan sonra kötü şeyler oldu... Lütfen dua edin...
Problemimiz aslında 3 gündür vardı. Ve ben hep yemekleri yaptım, evi derledim, o twk kalmak istedi, taöam dedim o bişeyler izlerken yanına çayını koydum. Arada yanında olduğumu söylemek için elimi eline koydum. Bazen bir iki güzel söz söyledim. Olmadı hanımlar... Yapamadık.. Buraya yazdıktan sonra kötü şeyler oldu... Lütfen dua edin...
Bana da yaz , birde diğer bir konudaki telf mevzusu vardı, onu da yaz , ben cahil kalmışım yahu :)Attra' cim ozelden yazayim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?