Dertleşmeye çok ihtiyacım var..

Malesef öyle.. Üniversitede 100 lerce aday varken vazgeçmek daha kolay olmalı... yeni yeni tanışabileceğin çok fazla aday var.. Asistanlardan hayır gelmez boşver...

insanın hayatında illa biri olacak diye de bişe yok zaten.. bu zamana kadar olmadı.. sonrasında da olmasın zaten acelem yok.. hele bir üniversite bitsin.. sonra y. lisans doktora derken en az bir 8 yıl var önümde 8 yıla kadar kim öle kim kala.. önce hele bir şu yaramaz çocuğu unutayım da hayatımda biri olmasına gerek yok zaten..:118:

ha şöyle aramıza döndün nihayet :)

Hayatında biri olsun kendini avutma.. okul bitsin bir deme.... okul hayatı insanın hayatından çok şey alır götürür bakmışsın elinde avucunda sadece başaır var. seni mutlu eden başka şeylerde olmalı..
.. sonra çok pişman olursun herşeyi zamanında yaşa... bana sorarsan yanlızlığı şeçme.. sonra sende başarılı fakat yanlızlar grubunda yer alırsın.. her ikisinide alışman lazım.. hayatında hem iş hem aşk olsun.. ne gönlünü küssün aşka nede çalışma azmin yarı yolda kalsın. hayat çok kısa sonra bir bakmışın yaşın gelmiş bilmem kaça ben neden yanlızım diyip üzülürsün bizler gibi... yanlışa düşme... kalbini kapatma...

hayatında hep birileri olsun ... ben olsam senin yaşında öyle yapardım. üniversite bitmeden hayatıma birini dahil ederdim. sonra şansın çok ama çok azalıyor.. güzel insanlar malesef evli yada dul oluyor.. yada çok fazla şeyi yaşamış bir çok genç insanla doluyor...

İyiler kapılıyor desem yeridir valla

Son düzenleme:

çok güzel yazmışsın, çok teşekkür ederim
ama en azından lisansı bitirene kadar kendimi muhafaza etmek istiyorum..:78::109::126:

çok seviyorum onu. hep mutlu olsun istiyorum. yanında ben olmasam da hep mutlu olsun. üzülmesine dayanamıyorum..

ayyyhhh.. galiba kendi psikolojimi kendim bozuyorum.. kafamı dağıtacak uğraşlar bulacağıma, zeki müren dinleyip ağlıyorum.. offf...offf...

alıcam şimdi sopayı elime haa ne anlaştık daha iki gün önce ne edersen kendine edersin adamın ruhu duymuyo sen ağla onun için ağla

alıcam şimdi sopayı elime haa ne anlaştık daha iki gün önce ne edersen kendine edersin adamın ruhu duymuyo sen ağla onun için ağla

yaa elimde değil, onunlayken çok mutluyum.. seneye mezun olucam ve kim bilir nereye atanıcam.. y. lisans a kabul edileceğimin de garantisi yok.. üds den çok kötü aldım bu dönem.. onu bir daha göremiyeceğimi düşünmek kahrediyor beni.. offfff.... bir şekilde unutmak zorundayım işte ama onu nasıl yapıcam bilmiyorum..
:97::97::85::85:

inan ki ben sana msj yazmaktan yoruldum dönüp dönüp başa geliyosun bu da sana bu konu ile ilgili son msjım takmışsın adama kafayı en sonunda hastahanelik olucaksın yazık yeter ya aaa ama

inan ki ben sana msj yazmaktan yoruldum dönüp dönüp başa geliyosun bu da sana bu konu ile ilgili son msjım takmışsın adama kafayı en sonunda hastahanelik olucaksın yazık yeter ya aaa ama

çok tatlısın yaa:130::130:
ahh.. haklısın ben de çok kızıyorum kendime ama ilk kez birini seviyorum ve inan nasıl unutacağımı bilmiyorum.. her an gözümün önünde.. dersimize girmese dahi bir şekilde koridorda karşılaşıyoruz.. hatta böylesi daha da canımı acıtıyor.. çünkü karşılaştığımız andaki şaşkınlığı-sevinci- ve yüz ifadesi kendini ele veriyor.. her ne kadar başkalarının yanında otoriter öğretmen rolüne bürünse de tek olduğumuz anlarda bambaşka biri oluyor, o da heyecanlanıyor.. inan bana öyle gelmiyor.. işte bu yüzden unutamıyorum..

Son düzenleme:

ondan yana umudun olduğu sürece unutamazsın tabi..
zaten bana kalırsa sen onu unutmak da istemiyosun

Bence yapılacak en mantıklı şey şu an için susman. Mezuniyeti yaklaşınca git anlat hissettiklerini. Eğer açılmazsan içinde hep bir "keşke" kalır. Ama bu itirafı şu an yaparsan ve reddedilirsen o zaman mezun olana kadar bir daha yüzüne bakamaya utanırsın.
Mezuniyetin yaklaşınca konuş onunla, kaybedecek hiç bir şeyin yok. Eğer onunda sana karşı hisleri varsa ilişkiniz başlar. Ama yoksa da nasıl olsa mezun olmuş olacaksın. Yeni bir hayata başlayacaksın ve gözden ırak gönülden de ırak olduğundan unutman kolay olacak.
Eğer hislerini ona açıklamazsan içinde hep bir "acaba" kalır. Ama şu an doğru zaman değil açılman için. Biraz daha sabırlı ol.

ben de aynen öyle düşünüyorum.. yaa zaten o aptal aşık hallerim de geçti.. davranışlarımı kontrol edebiliyorum, onun yanında artık heyecanımı gizleyebiliyorum.. şu anda olmasını ben de istemem.. mezun olduktan sonra bakalım artık.. hayırlısı olsun..:97::97:

onu çok seviyorken umurumda değil numarası yapmak beni çok üzüyor.. ben ona çok değer veriyorum ve gayet de umurumda.. ama bu şekilde davranmaya mecburum.. Allah'ım böyle bir konuda rol yapmak ne kadar zor!!!.. rolümü gayet de başarılı bir şekilde sürdürüyorum.. onu hiç iplemediğimi sanıyor ve sinirleniyor ama ben onun zor zamanlarında yanında olmak istiyorum.. böyle rol yapmak değil.. şu sıralar psikolojik olarak zor günler geçiriyor ve ben de ona çok uzağım.. ben onun neyiyim ki? tabii ki de uzak olmak zorundayım.. ben onun hiç bir şeyiyim ama o benim HERŞEYİM...

onu çok seviyorken umurumda değil numarası yapmak beni çok üzüyor.. ben ona çok değer veriyorum ve gayet de umurumda.. ama bu şekilde davranmaya mecburum.. Allah'ım böyle bir konuda rol yapmak ne kadar zor!!!.. rolümü gayet de başarılı bir şekilde sürdürüyorum.. onu hiç iplemediğimi sanıyor ve sinirleniyor ama ben onun zor zamanlarında yanında olmak istiyorum.. böyle rol yapmak değil.. şu sıralar psikolojik olarak zor günler geçiriyor ve ben de ona çok uzağım.. ben onun neyiyim ki? tabii ki de uzak olmak zorundayım.. ben onun hiç bir şeyiyim ama o benim HERŞEYİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…