Dertleşmeye çok ihtiyacım var..

deligibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
650
0
0
Denizli
merhaba kızlar görüşmeyeli çok uzun zaman oldu ve inanın sizinle dertleşmeyi bile çok özledim. benim eski konumu takip edenler bilir. üniversitede benden 5 yaş büyük asistanımıza aşığım.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/409286-5-yas-buyuk-universite-hocama-asigim.html
konuşmayalı çok da fazla bir şey değişmedi. ben yine kimi zaman onun da ilgisinin olduğunu düşündüm kimi zaman ise umutsuzluğa kapıldım. ama artık dayanamıyorum. bu belirsizlik beni mahvediyor. sevmese belki bir şekilde unuturum ama onun bana karşı olan değişken davranışları benim de dengemi bozuyor. mesela dün odasına soru sormaya gittim, kapıdan girer girmez ben daha bişe demeden ''ben çıkıyorum'' dedi. ben de çok kısa bir soru soracaktım dedim, o da iyi tamam hemen sor dedi. o kadar ağırıma gitti ki anlatamam. sinirden kütüphaneye gittim ağladım. başıma ağrı girdi tüm gün deli gibi bir baş ağrısı ile gezdim. ben bunları hak etmiyorum. bu zamana kadar hiç sevgilim olmadıysa gerçekten benim sevgime layık biri olsun diye olmadı. peki sizce o beni hakediyor mu? ben tüm bu haksızlıkları hakediyor muyum? bazen beni sevdiğine o kadar çok inanıyorum ki, her şeye rağmen dayan, bekle.. mezun olunca herşey daha güzel olacak diyorum. bazen de acaba kendisine vazgeçilmez olduğunu hissettirdim diye mi beni bu kadar kolay üzebiliyor diyorum.. kızlar yardım edin akıl verin, lütfeeen.. ben onu çok seviyorum ama böyle de çok üzülüyorum. ne yapmalıyım?​
:85:

Son düzenleme:

sana ilgisi olduğundan eminmisin...bu arkadaş evli mi?

Ah canım sana ne dedim ben belli durum olan sana oluyor hani daha fazla uğraşmayacaktın olacağına bırakacaktın be güzelim bak yine üzgünsün

Son düzenleme:
sana o zamanlarda söylemiştim bu odasına gitme soru sorma işleri falan çok gereksiz dedim, sende ödevle ilgili demiştin. daha bitmedi mi o ödev? kaçan kovalanır, sen ona gittikçe o senden soğuyacak.

Ah canım sana ne dedim ben belli durum olan sana oluyor hani daha fazla uğraşmayacaktın olacağına bırakacaktın be güzelim bak yine üzgünsün

meliisss yaaa... çok mutsuzuuum.. ne yapıcam beeen..:85::85: ne yapıcam ben bu çocuklaaa.. gerçekten çözemiyorum onu.

sana o zamanlarda söylemiştim bu odasına gitme soru sorma işleri falan çok gereksiz dedim, sende ödevle ilgili demiştin. daha bitmedi mi o ödev? kaçan kovalanır, sen ona gittikçe o senden soğuyacak.

kesinlikle haklısın. ama aşk insanı aptallaştırıyor işte. ama artık kesinlikle odasına gitmiycem. bu sondu.

meliisss yaaa... çok mutsuzuuum.. ne yapıcam beeen..:85::85: ne yapıcam ben bu çocuklaaa.. gerçekten çözemiyorum onu.

Of görüyorum bitanem anlaşılan dip dibe olduğun sürece bu süreç geçmeyecek ya olur ya da olmazsa kendini çok üzmemek için ondan uzaklaşcaksın şu okul konusu bitince özellikle.. Yapacak bir şey yok adam egoist biri birde. Bence artık kendini tutmalısın !

kesinlikle haklısın. ama aşk insanı aptallaştırıyor işte. ama artık kesinlikle odasına gitmiycem. bu sondu.

bi de zaten artık dersimize girmiyor. onu görebilmemin tek yolu odasına gitmekti. ben 2. öğretim olduğum için gündüzleri okulda olmuyorum ve onu göremiyorum. ama bu gerçekten sondu. gururumu ayaklar altına alamam. aşkımdan ölsem bile odasına gitmiycem bidaha.

bence de melis. yeter artık yaa. ben ilgi gösterdikçe kendini bişe sanıyor. hayır bişe de yapmıyorum ki.. ama şu odasına gidip soru sorma olayını bitirmeliyim.

bence de melis. yeter artık yaa. ben ilgi gösterdikçe kendini bişe sanıyor. hayır bişe de yapmıyorum ki.. ama şu odasına gidip soru sorma olayını bitirmeliyim.

Aynen öyle canım ! Büyük bi ihtimal bakışından bile anlamıştır duygularını ama inadına böyle yapıyor sankii? Değmez hayatım ya. Bak kaç zaman oldu bırak arada bir rastladığın biri olsun artık ama sen ısrarla hayal kurarsan olmaz

geçen seferde bu sondu artık onu sevmiyorum diyordun. ama devam ettin. bak adam sevmiyor ilgi alakayı. sen girer girmez ben çıkıyorum demesi sıkıldığı anlamına geliyor. artık sen bu adama yol ver, başkalarına bak.

neden inadına yapıyor olabilir? bence de inada yapıyor ama NEDEN?

Konunu hatırlıyorum değişen bir durum yok hala aynı yerdesin. Bırak bu adamı demekten başka çarem yok. Başka arkadaşlık teklif eden yok mu bence onları değerlendirmeye çalış.

Çünkü sıkılıyor ve açıkcası istemiyor canım

offfff... offfff...
GERÇEKLER TOKAT GİBİ..

Son düzenleme:
Sevip sevmediğine emin değilim diyorsun ya sana ilgisi olduğunu hangi hareketlerinden böyle bir anlam çıkardın? Erkekler ortada bir şey yokken bile bayanlara kur yapmayı sever...

Sevip sevmediğine emin değilim diyorsun ya sana ilgisi olduğunu hangi hareketlerinden böyle bir anlam çıkardın? Erkekler ortada bir şey yokken bile bayanlara kur yapmayı sever...
koridorda gördüğünde göz kırpıştırmalar, sınavda bana baktığını gördüğümde gözünü kaçırmalar, ayrıca sınıfımızda bana ilgi duyan bi çocuk var ve onun ilgisini farkediyor gibi ve çok kötü davranıyor ona(haksız yere)
yakın zamanda aklımda kalanlar bunlar canım.

Konunu hatırlıyorum değişen bir durum yok hala aynı yerdesin. Bırak bu adamı demekten başka çarem yok. Başka arkadaşlık teklif eden yok mu bence onları değerlendirmeye çalış.

dranascım ben illa ki sevgilim olsun derdinde değilim ki..
onu çok sevdiğim için bu kadar çok istiyorum. başka teklif eden elbette ki var.. ama ben hiçbirini istemiyorum..:85::85::85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…