Dertleşmeye ihtiyacım var. Lütfen her sey güzel olacak deyin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrılık sebebiniz siz istemediğiniz için ve karşıdaki kişi de artık sıkıldığı bıktığı için bitmis anladığım kadarıyla
Ailem bana da çok baskı yapti evleneyim diye
Evlendim ama evliliği yürütmek öyle kolay degil
Gerçekten anlasmak çok önemli evlenmeden bunu göremiyor insan
Nasip ne zaman ise o zaman oluyor evlilik işleri buna kesinlikle inanmalisin.

Doğum nikah ölüm şaşmaz derler vakti var demek ki... Evliliğin de bekarligin da kendine göre güzellikleri var. Şu anin kıymetini bilin. Beklentinizi karşılayan sevebileceğiniz uyum sağlayacağınız biri çıkarsa değerlendirirsiniz. Yerinizde olmayı isteyen çok insan olduğunu düşünüyorum. Mesela ben

Nasip midir gerçekten. Cünkü ne zaman tamam bu sefer olacak desem olmuyor.

Doğru diyorsunuz. Ve çok tatlısınız. Allah gönlünüze göre versin

Üzülmeyin herşeyin bir vakti vardır..

Ailelerin tek bir dileği hayali var oda devlete sırtını dayayan gelin ve damat :) Tabi ki öyle bir zorunluluk yok çevrenize bakamyın siz. Haklısınız tabi baskı var üzerinizde. Sadece önemli gördüğüm şu hangi meslekte olursa olsun ikinizin ortak maaşı evi ve hayalinizde ki çocuğu geçindirebilmeli sonra ekonomik sorunlar yaşamamak adına mantıklı ilerlemek lazım. Aşk belli bir yere kadar geçindiriyor evliliği sonrasında tartışma, kavgalarla zaten sevgi aşk adına bir şey kalmıyor bu tartışmaların olmaması için en azından geçinebileceğiniz bir maaşı olmalı bence :)

Nasip midir gerçekten. Cünkü ne zaman tamam bu sefer olacak desem olmuyor.
Evet bende nasip degil insan kendi aricak diyordum ama aradığım da bulamıyordum
Görücü oluyordu onlari da begenemiyordum
Eşimle arkadaşım aracılığı ile tanıştım
İsi sebebiyle uzaktaydi maddi durumlar
Hayal ettiğim gibi degildi,ama onu sevdim güvendim 1 yil oldu evleneli mutluyuz
Birde çok dua ettim o vakitler
Çeşitli esma lar vardi onu zikrettim
İnancinizi bilmiyorum ama siz hep duanizi edin

Hani şu ileride sorun çıkar geçinemezainiz olayı varya, işte o tamda bu insanlar yüzünden oluyor aslında siz seviyorsanız geçinirsiniz de insanlar her moka burnunu sokmasa tabi. Ben eşimle 9yıl nişanlı kaldım okul okuduk falan filan e düşünün neler konuşuldu. Zor oldu ama kulağımı tıkadım umrumda değilsiniz dedim dış kapının mandallarına. İlk evlendiğimiz yıl öğrenci evinde oturduk bir bucuk yıl, aç kaldık açıkta kaldık sabrettik. Şimdi elhamdülillah o söylediklerinin, arkamızdan konuşulanların tam tersini yaşıyoruz. Memur memurla evlenmese de olur. Tabi adamda karakterli biriyse bu söylediklerim gecerli, o yan gelip yatıp sen çalışacaksan değil.

Çalışıyor tabi. Haklısınız ama bitirdik iste. Beni önemsemediğini düşündüm

Çok teşekkür ederim. İnanın etraftan o kadar laf duyuyorum ki

Kararımı vermiştim annem de onaylamıştı artık. Ama gelemeyiz deyince önemsiz hissettim

Eğer seviyorsanız geri barisabilirsiniz ortada bi neden yokmus ki ayrilmaniz icin. Benim nişanımda planladigim tarihten 6 ay sonra olmustu hatta her hafta iki hafta sonra olsun haftaya olsun bir ay sonra olsun diye diye 6 koca ay ertelendi ama ben ayrılmayı düşünmedim. Bazi aksilikler çıktı saglik sorunlari is durumu vs mecbur kaldi eşimin ailesi ertelemeye bende sorun cikarmadim.

Bu arada bende doguda memurum, iki senelik evliyim sizle aynı yaştayım. Çocuğum yok, doğu insanını insanlık olarak gercekten cok sevdim, misafirperverliklerini herkese yardim etmelerini cok takdir ediyorum ama bu yasa geldin nasil cocugun yok, neden dogurmuyosun daha bu yastan sonra cocugun olur mu gibi neler neler soyleyenler oldu gördüğüm tedavi surecini ve yasadiklarimi bilmeden.. ilk zamanlar üzülüyordum zamanla takmamayi öğrendim. Sizde takmamayi ogreneceksiniz yaşınız genç. 18 19 yasinda evlenmek değil normal olan, cevrenizde gördüğünüz evliliklerle kiyaslamayin kendinizi. Zamani gelmemis olabilir sizin icin ama mutlaka gelecektir. Sevmediginiz biriyle sadece yasim ilerliyor düşüncesi ile evlenemezsiniz, ayrildiginiz sevgiliniziseviyorsaniz geri dönün sevmiyorsaniz yolunuza bakın. Sevgiler

Bir insan neden kendine bunu yapar ki? Neden insanlar aç kalma endişesine düşer ki? Herkes memur olmak zorunda mı? Memur olmayanların evlenmeye hakkı yok mu? Sizin hatanız ailenize kapılıp bir insanı sırf memur olmadığı için geri çevirmek. Bence bu incitici bir durum. Ve böyle şeylerden de hiç hazzetmeyen biriyim. Mutlu olmak herkesin hakkı. Çocuk istemeniz de gayet doğal. Ama bunun için ahlanip vahlanmak gereksiz. Çünkü kısmet işi bu işler. Allah size birini göndermiş ama siz onu dünya isteklerine karşı tercih etmemissiniz. Oturun muhasebe yapın. İnsanlar para pulla ölçülmez.

Sevgilimi seviyorum. Ama sonrasında büyük bir tartışma yaşadık. O yüzden barışmamız zor. 2 hafta oluyor. Normalde mutlaka yazardı. Unuttu beni sevmiyor artık herhalde. Ki sevmiyorum seni artık da dedi. Numaramı silmeyen adam sosyal medyada beni unuttuğuna dair paylaşım yapmış. Artık ümidim de kalmadı açıkçası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…