Dertleşmeye ihtiyacım var. Lütfen her sey güzel olacak deyin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ayrılma sebebimiz bu değildi. Zaten nisan olacaktı tamam bu hafta dedik ertelemek istediler. Yıllarca basımın etini yedi gelelim diye sonradan da ertelemek istedi

Kararımı vermiştim annem de onaylamıştı artık. Ama gelemeyiz deyince önemsiz hissettim
İstwme günü şubatta belirlenmeliydi,sınav günü şu tarih,o da geçince bu tarihte gelebilirsiniz diye konuşsaydınız daha iyi olurdu. Hadi haftaya gel deyince olmaz ki bunun hazırlığı var. Biraz fevri davranan siz olmuşsunuz

Zaten öyle dedik biz ben bi kaç güne gelirsiniz dedim sınavdan sonra. Tamam demişti.

Hayır ayrılma sebebimiz bu değildi. Zaten nisan olacaktı tamam bu hafta dedik ertelemek istediler. Yıllarca basımın etini yedi gelelim diye sonradan da ertelemek istedi
Adam ne yapsın ki. Aileniz istememis o da pes etmiş. Hayırlısı değilmiş.

Evlenenın bin derdi evlenmeyenin bir derdi var demişler

şu mantığı hiç anlamıyorum. Memur olunca noluyor... evlilikteki en büyük kriter sevgi. memurla memurun anlaşma şekli neymiş yani? ne fark var...

şu mantığı hiç anlamıyorum. Memur olunca noluyor... evlilikteki en büyük kriter sevgi. memurla memurun anlaşma şekli neymiş yani? ne fark var...
Memuru memur anlarmış sadece. Bunu da KK'de öğrendim. Mesela adam inşaatta çalışıyormuş kadın memurmuş. Adam kadına diyormuş ki sen napıyorsun ki gün içinde...

Afedersiniz de memur oldunuz da zengin mı oldunuz ekmegini taştan cikaran her erkek yuvasını gecindirir. Ben memur olmadım diye sizin gibi zihniyetten çok laf yedim hatta sizin gibi eski sevgililerimin ailesine de kendimi begendiremedim bu saygisizliklar yüzünden ilişkilerimi bitirdim. ama şuan onlar az paraya gecindiklerine sukrettikleri bı konumdalar. özel sektör calisani olarak kocamla ben parama para katıyorum. Pişmanlık duyuyosaniz partnerinizin vaktini saçma zihniyetleriniz yüzünden çaldığıniza pişman olun. Bundan sonraki seçimlerinizi de daha mantıklı kriterlerle yapın.

Yeni ayrilmissiniz adam size karşı iyi biriyse ilişkiniz güzelse hemen özür dileyip geri dönün. Bizim de nisanimiz 3 kez ertelendi ailelerimizin işleri yüzünden sacmalayin siz ayrılmak için sebep aramışsiniz yeterince sevmwmissiniz diye düşünüyorum ama seviyorsanız özür dileyin

Son düzenleme:
31 yaşında koca kadınsınız, evleneceğiniz adama sahip çıksaydınız ya. Babanızın endişesinin elle tutulur tarafı yok, aile olacağınız insanı savunamazsanız nasıl aile olacaksınız? Güçlü durmayı öğrenin

Yani karşı taraf çok isteseydi bu kadar ertelemezdi diye düşünüyorum.
Memur olmaması sorun değil ama işinin doğru düzgün olması ve de çalışkan olması önemli.
Düzenli izin alabilmesi önemli mesela.
İlerde karı koca tatile vs gitmek sıkıntı olur çünkü.
Gelir düzeyi sizden düşük mü mesela ?
Bunu siz sorun etmeseniz bile ilerde bazı erkekler ego meselesi haline getirebiliyor.

Düşük olmasını memur olmamasını ailem artık sorun etmiyordu. Çok isteseydi hazır ailem de ikna olmuşken ertelemezdi diye düşünüyorum ben de cünkü aşık erkek rollerine girmişti.

Evet. Seviyordum. Suanda da hayatında biri olduğunu düşünüyorum. Beni bi anda silip atmasını, bensiz yapamayan adam sürekli mesaj atan adam suanda hic bir şekilde iletişime geçmiyor ve nefretle konusuyor benimle

Kendinizi onun yerine koysaniz? Biri ile nisanlanma plani yapiyorsunuz ve o reddetiyor. Sizde yolunuza bakmazmisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…