- 2 Ocak 2021
- 2.445
- 1.172
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Hayır ayrılma sebebimiz bu değildi. Zaten nisan olacaktı tamam bu hafta dedik ertelemek istediler. Yıllarca basımın etini yedi gelelim diye sonradan da ertelemek istediBir insan neden kendine bunu yapar ki? Neden insanlar aç kalma endişesine düşer ki? Herkes memur olmak zorunda mı? Memur olmayanların evlenmeye hakkı yok mu? Sizin hatanız ailenize kapılıp bir insanı sırf memur olmadığı için geri çevirmek. Bence bu incitici bir durum. Ve böyle şeylerden de hiç hazzetmeyen biriyim. Mutlu olmak herkesin hakkı. Çocuk istemeniz de gayet doğal. Ama bunun için ahlanip vahlanmak gereksiz. Çünkü kısmet işi bu işler. Allah size birini göndermiş ama siz onu dünya isteklerine karşı tercih etmemissiniz. Oturun muhasebe yapın. İnsanlar para pulla ölçülmez.
İstwme günü şubatta belirlenmeliydi,sınav günü şu tarih,o da geçince bu tarihte gelebilirsiniz diye konuşsaydınız daha iyi olurdu. Hadi haftaya gel deyince olmaz ki bunun hazırlığı var. Biraz fevri davranan siz olmuşsunuzKararımı vermiştim annem de onaylamıştı artık. Ama gelemeyiz deyince önemsiz hissettim
Zaten öyle dedik biz ben bi kaç güne gelirsiniz dedim sınavdan sonra. Tamam demişti.İstwme günü şubatta belirlenmeliydi,sınav günü şu tarih,o da geçince bu tarihte gelebilirsiniz diye konuşsaydınız daha iyi olurdu. Hadi haftaya gel deyince olmaz ki bunun hazırlığı var. Biraz fevri davranan siz olmuşsunuz
Adam ne yapsın ki. Aileniz istememis o da pes etmiş. Hayırlısı değilmiş.Hayır ayrılma sebebimiz bu değildi. Zaten nisan olacaktı tamam bu hafta dedik ertelemek istediler. Yıllarca basımın etini yedi gelelim diye sonradan da ertelemek istedi
Belki de hayırlısı böyledir haklısınızAdam ne yapsın ki. Aileniz istememis o da pes etmiş. Hayırlısı değilmiş.
Evlenenın bin derdi evlenmeyenin bir derdi var demişler31 yaşıma bir kaç ay kaldı. Doğuda bir ilde yaşıyorum. Memurum ailemden ayrı yaşıyorum. Suan tatil ve ailemin evindeyim. Suan depresyonda olduğumu düşünüyorum ki hayattan hic zevk almıyorum. Belki bazınız işin var ne güzel diyeceksiniz ama insan artık yanında birini ve cocuğu olsun istiyor. Yıllarca beraber olduğum biri vardı. Memur değildi ama çalışıyordu. Ailem bu durumu sorun etti hep. Olmaz memur olsun, anlamasamazsınız, işten çıkar falan filan.. Biz yıllarca bekledik belki ailem ikna olur diye. En son ikna oldular. Bu yaz nisan olacaktı. Bu süre zarfında da çevreden, arkadaşlardan, ailemden sürekli olumsuz şeyler duyduğum icin de ben de acaba mı diyordum. Ya gerçekten gecinemezsek, ya mutsuz olursak diye. Tabi onu da darlıyordum. Ben tamam bu hafta babama konuyu açıyorum dedim ki o da ailemde bir sorun var 1 2 hafta bekleyelim deyince istemiyorum gelme dedim. Cünkü 6 aydır biz yazın olacak diyorduk ki sorun dediği de babası bir is icin il dışına çıkmıştı. Hatta bana 6 ay sonra yapalım dedi nisanı. Herneyse bitirdik iste. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Hic bir şeyi beceremeyen bir insan olarak görüyorum. Evlenen, çocuğu olan bir arkadaşımı gördükçe neden ben böyleyim diyorum. Niye benim olmadı diye sürekli kendime sorup duruyorum. Tabi doğuyu bilen bilir. 31 yaş burası icin gec bir yaş. İster istemez kafaya takıyorum. Memur memurla mı evlenmek zorunda illa? Öğretmen biri yA da hemşire biri illa kendi gibi devlette çalışan biriyle mi olmalı? Bana dua edin lütfen kendimi çok kötü hissediyorum. Demin bir arkadaşım davetiyesini paylaştı. Bir ben kaldım çevreden diye kendimi yiyip bitiriyorum. Babam da artık evlen senin de çocukların olsun diyor saka yollu, istemiyorum bekar gezecem diyip gülüp geçiyorum ama içimdekileri kimse bilmiyor.
Iyi de adamin babasi is icin sehir dışındaymis, keyfinden gelemeyiz dememiş ki.Kararımı vermiştim annem de onaylamıştı artık. Ama gelemeyiz deyince önemsiz hissettim
Belki de öyleEvlenenın bin derdi evlenmeyenin bir derdi var demişler
şu mantığı hiç anlamıyorum. Memur olunca noluyor... evlilikteki en büyük kriter sevgi. memurla memurun anlaşma şekli neymiş yani? ne fark var...31 yaşıma bir kaç ay kaldı. Doğuda bir ilde yaşıyorum. Memurum ailemden ayrı yaşıyorum. Suan tatil ve ailemin evindeyim. Suan depresyonda olduğumu düşünüyorum ki hayattan hic zevk almıyorum. Belki bazınız işin var ne güzel diyeceksiniz ama insan artık yanında birini ve cocuğu olsun istiyor. Yıllarca beraber olduğum biri vardı. Memur değildi ama çalışıyordu. Ailem bu durumu sorun etti hep. Olmaz memur olsun, anlamasamazsınız, işten çıkar falan filan.. Biz yıllarca bekledik belki ailem ikna olur diye. En son ikna oldular. Bu yaz nisan olacaktı. Bu süre zarfında da çevreden, arkadaşlardan, ailemden sürekli olumsuz şeyler duyduğum icin de ben de acaba mı diyordum. Ya gerçekten gecinemezsek, ya mutsuz olursak diye. Tabi onu da darlıyordum. Ben tamam bu hafta babama konuyu açıyorum dedim ki o da ailemde bir sorun var 1 2 hafta bekleyelim deyince istemiyorum gelme dedim. Cünkü 6 aydır biz yazın olacak diyorduk ki sorun dediği de babası bir is icin il dışına çıkmıştı. Hatta bana 6 ay sonra yapalım dedi nisanı. Herneyse bitirdik iste. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Hic bir şeyi beceremeyen bir insan olarak görüyorum. Evlenen, çocuğu olan bir arkadaşımı gördükçe neden ben böyleyim diyorum. Niye benim olmadı diye sürekli kendime sorup duruyorum. Tabi doğuyu bilen bilir. 31 yaş burası icin gec bir yaş. İster istemez kafaya takıyorum. Memur memurla mı evlenmek zorunda illa? Öğretmen biri yA da hemşire biri illa kendi gibi devlette çalışan biriyle mi olmalı? Bana dua edin lütfen kendimi çok kötü hissediyorum. Demin bir arkadaşım davetiyesini paylaştı. Bir ben kaldım çevreden diye kendimi yiyip bitiriyorum. Babam da artık evlen senin de çocukların olsun diyor saka yollu, istemiyorum bekar gezecem diyip gülüp geçiyorum ama içimdekileri kimse bilmiyor.
Memuru memur anlarmış sadece. Bunu da KK'de öğrendim. Mesela adam inşaatta çalışıyormuş kadın memurmuş. Adam kadına diyormuş ki sen napıyorsun ki gün içinde...şu mantığı hiç anlamıyorum. Memur olunca noluyor... evlilikteki en büyük kriter sevgi. memurla memurun anlaşma şekli neymiş yani? ne fark var...
Nasıl böyle bir düşünceye vardınızVardir onun hayatinda Baska biri kesin
Memuru memur anlarmış sadece. Bunu da KK'de öğrendim. Mesela adam inşaatta çalışıyormuş kadın memurmuş. Adam kadına diyormuş ki sen napıyorsun ki gün içinde...
Evet. Seviyordum. Suanda da hayatında biri olduğunu düşünüyorum. Beni bi anda silip atmasını, bensiz yapamayan adam sürekli mesaj atan adam suanda hic bir şekilde iletişime geçmiyor ve nefretle konusuyor benimleHissettiginiz depresyon degil pismanlik aslinda.
31 yaşında koca kadınsınız, evleneceğiniz adama sahip çıksaydınız ya. Babanızın endişesinin elle tutulur tarafı yok, aile olacağınız insanı savunamazsanız nasıl aile olacaksınız? Güçlü durmayı öğrenin31 yaşıma bir kaç ay kaldı. Doğuda bir ilde yaşıyorum. Memurum ailemden ayrı yaşıyorum. Suan tatil ve ailemin evindeyim. Suan depresyonda olduğumu düşünüyorum ki hayattan hic zevk almıyorum. Belki bazınız işin var ne güzel diyeceksiniz ama insan artık yanında birini ve cocuğu olsun istiyor. Yıllarca beraber olduğum biri vardı. Memur değildi ama çalışıyordu. Ailem bu durumu sorun etti hep. Olmaz memur olsun, anlamasamazsınız, işten çıkar falan filan.. Biz yıllarca bekledik belki ailem ikna olur diye. En son ikna oldular. Bu yaz nisan olacaktı. Bu süre zarfında da çevreden, arkadaşlardan, ailemden sürekli olumsuz şeyler duyduğum icin de ben de acaba mı diyordum. Ya gerçekten gecinemezsek, ya mutsuz olursak diye. Tabi onu da darlıyordum. Ben tamam bu hafta babama konuyu açıyorum dedim ki o da ailemde bir sorun var 1 2 hafta bekleyelim deyince istemiyorum gelme dedim. Cünkü 6 aydır biz yazın olacak diyorduk ki sorun dediği de babası bir is icin il dışına çıkmıştı. Hatta bana 6 ay sonra yapalım dedi nisanı. Herneyse bitirdik iste. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Hic bir şeyi beceremeyen bir insan olarak görüyorum. Evlenen, çocuğu olan bir arkadaşımı gördükçe neden ben böyleyim diyorum. Niye benim olmadı diye sürekli kendime sorup duruyorum. Tabi doğuyu bilen bilir. 31 yaş burası icin gec bir yaş. İster istemez kafaya takıyorum. Memur memurla mı evlenmek zorunda illa? Öğretmen biri yA da hemşire biri illa kendi gibi devlette çalışan biriyle mi olmalı? Bana dua edin lütfen kendimi çok kötü hissediyorum. Demin bir arkadaşım davetiyesini paylaştı. Bir ben kaldım çevreden diye kendimi yiyip bitiriyorum. Babam da artık evlen senin de çocukların olsun diyor saka yollu, istemiyorum bekar gezecem diyip gülüp geçiyorum ama içimdekileri kimse bilmiyor.
Düşük olmasını memur olmamasını ailem artık sorun etmiyordu. Çok isteseydi hazır ailem de ikna olmuşken ertelemezdi diye düşünüyorum ben de cünkü aşık erkek rollerine girmişti.Yani karşı taraf çok isteseydi bu kadar ertelemezdi diye düşünüyorum.
Memur olmaması sorun değil ama işinin doğru düzgün olması ve de çalışkan olması önemli.
Düzenli izin alabilmesi önemli mesela.
İlerde karı koca tatile vs gitmek sıkıntı olur çünkü.
Gelir düzeyi sizden düşük mü mesela ?
Bunu siz sorun etmeseniz bile ilerde bazı erkekler ego meselesi haline getirebiliyor.
Evet. Seviyordum. Suanda da hayatında biri olduğunu düşünüyorum. Beni bi anda silip atmasını, bensiz yapamayan adam sürekli mesaj atan adam suanda hic bir şekilde iletişime geçmiyor ve nefretle konusuyor benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?