Dertleşmeye ihtiyacım var.

Çok duygusal bir dert olmuş bu.
Ne desek boş be kafka...
Hem Ağlar hem giderim Dermiş her gelin...
Sen de onlardan biri olacaksın sonunda.
İstanbulumuza hoş geldin şimdiden

Aynen oyle canim
Hos buldum
Birbirini gormeden seven insanlari simdi anlıyorum, biz de birbirimizi görmüyoruz ama hem sirdas oluyoruz hem teselli veriyoruz
Cok sag olun gercekten

öncelikle mutlu ol ve hayırlı olsun yuvan mutlulukla dolsun...

anne babalar öyle oluyorlar genelde arkadaşlar yazmış...farklı bir şey yazmıyacagın sadece annene babana sıkı sıkı sarıl o arada ki kırgınlıklar ve her ne varsa erisin gitsin

onlar da sende huzurla dolarsın inan buna

Sende çok Sağol ve çok ama çok mutlu ol

Sağol tatlim sen de cok mutlu ol

Insallah canim cok tesekkur ederim

Ayyy kıyamamm çok üzüldüm

Tatlım merhaba öncelikle hayırlı olsun. An canım hassas bir konu sikintli bir dönem. Bak canım anne can dir
Elbette ki kuşak çatışması olacak. Ne sen onu anlarsın ne o seni. Tam olarak anlaşmak zor. Anladığım kadarıyla gayet vicdanlı birisin
ve de düşünceli. Konuş annenle. Anne ki cennet ayakları altına konmuş gel sen de konuş. Üç günlük dünya için değmez. Konuş gerekirse aglayin. Ama birbirinizi anlayın. Hepimiz hata yaptık. Önemli olan telafisi. Gidip yanacigindan öpüp annem dersen silinir tüm tatsızlıklar. Bir bakarsın çözülmüş sıkıntılar. Sıkma canını. Herşey güzel olur insallah

neden o annesiyle yakın oluyor da sen annenden uzak kalıyorsun?
bu büyük bir haksızlık. üstelik senin özel durumun var.
kadın olmak evlenince aileden uzaklaşmak demek değildir.
ben olsam annemi bırakıp uzaklara gitmem erkek milleti yarın yalnız bulup yüklenebilir sana ailene yakın ol ki gözü korksun.
bak bu kadar hassas bir durum var ama sen annenden uzağa gidiyorsun ama kocan annesiyle ayrılmayacak tam olarak. bence tekrar düşün bu durumu.

Biraz dertleşip, bir şeyler paylaşsanız? Eminim yapıyorsunuzdur ama biraz daha birbirinize vakit ayırmak, beraber bir şeyler yapıp anne kız gezip dolaşıp paylaşımda bulunmak ikinize de iyi gelecektir..

2hafta önce çeyizim gitti 10 gün önce de düğünüm oldu. Çeyizde ve düğünde özellikle babamla hiç göz Göze gelemedim. Biliyorum bakışsak ağlayacağız. Yeni bir ev,kendi odandan ayrılmak falan o kadar doluydum ki yine de tuttum nedense kendimi. Düğünde Kuşak bağlanırken de hiç ağlayamadım ama evime geldim gelinliği çıkarıp bir başladım ağlamaya durdurabilene aşk olsun ben de duygularımı pek belli edebilen biri değilim o yüzden sana ne diyebilirim bilmiyorum, sadece kendimi gördüm biraz sende ve paylaşmak istedim:)

Biraz dertleşip, bir şeyler paylaşsanız? Eminim yapıyorsunuzdur ama biraz daha birbirinize vakit ayırmak, beraber bir şeyler yapıp anne kız gezip dolaşıp paylaşımda bulunmak ikinize de iyi gelecektir..

Allah razi olsun kizlar yazmissiniz yeni gordum. Keske bu konuyla kalsaydi.

Ah ne zor bir sey huyu, kulturu farkli insanlarla bir araya gelecek olmak.

Hepimizin hakkinda hayirlisi
Teşekkür ederim hepinize

Annende bir zamanlar senin gibi gelin olup gitmişti Babaocağından onun annesi nasıl katlanmışsa annende katlanacak tek evladısınız belki dahada koyacak amma siz mutlu oldukça eminim annenizde mutlu olacaktır Allah kuracağınız yuvada ve yardımcın olsun canım amin

offf canimmm annem babam yaa o anilari hatirlattin bana tatlim mutluluklar sana ne yapalim hayat boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…