- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Ee suç değil mi idarenin yaptığı şey, kimse mi ses çıkarmadı, üst makama şikayet etmedi. Emin misiniz kafasına göre liste yaptığına. Bu seçimde resen görevlendirme çok fazla. İsteyenler ve istemeyenler ortak kuraya girmiş. Bana da resen seçim görevi çıkmıştı, seçim kuruluna iptali için dilekçe verdimDertlerimi bu başlık altına yazacağım artık. Burhan, Burhan olalı böyle eziyet görmedi. İş yerinde full işlere koş, eve gel bıdı bıdı dinle, ilişki desen kesat, üstüne seçim görevi. İmdat diye bağırasım var. Evrene bol bol pozitif enerji gönderiyorum ritüeller yapıp tütsüler yakıyorum. Ama o pozitif enerji+ sanki ikiye ayrılıp negatif oluyor ve bir tarafıma neyse. Evren beni tınlamıyor. Konuma gelelim:
Seçim görevi istemedim çünkü sıkıntılı bir yerdeyim. Seçimlerde kavga dövüş olduğunu duymuştum. Bizim idareci beyefendi kendi hanımını listeden siliyor(hanımı da bizim iş yerinde), hiçbirimize sormadan iş yerindekileri bir bir görev isteyenler listesine yazıyor. Üstelik kendine çıkan yeri de başkasına devrediyor. Sanki bizim canımız yok, sanki biz bir ananın evladı değiliz. Kendimi olay çıkarmamak için zor tutuyorum. Zaten ay tutulması mıdır nedir aşırı sinirliyim önüme geleni Greyder gibi ezip geçesim var. Be adam biz senin uşağın mıyız, emir erin mıyız, maraban mıyız diyesim var.
İkinci olarak da görüştüğüm kişi az önce arkadaşıyla (arkadaşı baş müdür) okula program yüklemeye gittiğini söyledi ama içime kurt düştü. Sabahları konteyner kentte görevli ama bu saatte de sırf excell yüklenmeye gidilmez ya. Gündüzleri musait olamıyorum dedi ama benim içime o ateş düştü. Biraz sonra arkadaşını özel numaradan arayacağım hohlayacağım telefona. Sinsi BurhanŞaka bir yana güvenemedim . Dertleşmek istedim. (lütfen konu siyasete evrilmesin)
o şüphe düştüyse verdiği huzursuzluk hak getireee gerçeğe emin olana kadar yoklarDertlerimi bu başlık altına yazacağım artık. Burhan, Burhan olalı böyle eziyet görmedi. İş yerinde full işlere koş, eve gel bıdı bıdı dinle, ilişki desen kesat, üstüne seçim görevi. İmdat diye bağırasım var. Evrene bol bol pozitif enerji gönderiyorum ritüeller yapıp tütsüler yakıyorum. Ama o pozitif enerji+ sanki ikiye ayrılıp negatif oluyor ve bir tarafıma neyse. Evren beni tınlamıyor. Konuma gelelim:
Seçim görevi istemedim çünkü sıkıntılı bir yerdeyim. Seçimlerde kavga dövüş olduğunu duymuştum. Bizim idareci beyefendi kendi hanımını listeden siliyor(hanımı da bizim iş yerinde), hiçbirimize sormadan iş yerindekileri bir bir görev isteyenler listesine yazıyor. Üstelik kendine çıkan yeri de başkasına devrediyor. Sanki bizim canımız yok, sanki biz bir ananın evladı değiliz. Kendimi olay çıkarmamak için zor tutuyorum. Zaten ay tutulması mıdır nedir aşırı sinirliyim önüme geleni Greyder gibi ezip geçesim var. Be adam biz senin uşağın mıyız, emir erin mıyız, maraban mıyız diyesim var.
İkinci olarak da görüştüğüm kişi az önce arkadaşıyla (arkadaşı baş müdür) okula program yüklemeye gittiğini söyledi ama içime kurt düştü. Sabahları konteyner kentte görevli ama bu saatte de sırf excell yüklenmeye gidilmez ya. Gündüzleri musait olamıyorum dedi ama benim içime o ateş düştü. Biraz sonra arkadaşını özel numaradan arayacağım hohlayacağım telefona. Sinsi BurhanŞaka bir yana güvenemedim . Dertleşmek istedim. (lütfen konu siyasete evrilmesin)
seçim görevi hemen her öğretmene reisen verildi iptal dilekçeleri de çok büyük oranda kabul edilmediDertlerimi bu başlık altına yazacağım artık. Burhan, Burhan olalı böyle eziyet görmedi. İş yerinde full işlere koş, eve gel bıdı bıdı dinle, ilişki desen kesat, üstüne seçim görevi. İmdat diye bağırasım var. Evrene bol bol pozitif enerji gönderiyorum ritüeller yapıp tütsüler yakıyorum. Ama o pozitif enerji+ sanki ikiye ayrılıp negatif oluyor ve bir tarafıma neyse. Evren beni tınlamıyor. Konuma gelelim:
Bizim ilçede çıkmayan kişi sayısı baya var. Çünkü az köy var.seçim görevi hemen her öğretmene reisen verildi iptal dilekçeleri de çok büyük oranda kabul edilmedi
Müdür yardımcısı öyle söyledi. Kendi eşi hariç herkesi listeye yazmış. Daha önce hiç seçim görevi almamıştım nasıl oluyor bilmiyorum. Ama sanırım bir ara da kura falan dediler nasıl oldu bilmiyorumEe suç değil mi idarenin yaptığı şey, kimse mi ses çıkarmadı, üst makama şikayet etmedi. Emin misiniz kafasına göre liste yaptığına. Bu seçimde resen görevlendirme çok fazla. İsteyenler ve istemeyenler ortak kuraya girmiş. Bana da resen seçim görevi çıkmıştı, seçim kuruluna iptali için dilekçe verdim
işte rastgele veriyorlar. çok arkadaşıma çıktı. çok fazla kişi iptal dilekçesi verdi ama kabule dilen duymadım. sadece aileden biriyle değişim yaptılar. adam karısının yerine aldı gibiBizim ilçede çıkmayan kişi sayısı baya var. Çünkü az köy var.
Koca göbekli Sadettin beni kapıya koyar bebişim o yüzden varım.Sandıkta görevli olan burhan o gün yoğumm
Emir kuluyuz yoksa levent kırca gibi tokatlamayi bilirdim yiiiiruumBurhan'cim senin kismetsizligin de herşeyi görüp tepki koyacak cazgirellaliktan yoksun olmak. Sesini yukselt azcik yaptıkça ferahlama geliyor.
Sana yazdım daha önceden de senin dilinde bu işler. Eyleme dökEmir kuluyuz yoksa levent kırca gibi tokatlamayi bilirdim yiiiiruum
Senin canın kaos istiyor beni iteliyon. Bu sinsirellalığını beğendimSana yazdım daha önceden de senin dilinde bu işler. Eyleme dök
Senin canın kaos istiyor beni iteliyon. Bu sinsirellalığını beğendim
Ben zannetmiyorum kafasına göre iş yaptığını, bu seçimde çok fazla resen görev çıktı, ama belki doğu da çalışıyorsanız bilmiyorum, arkadaşım orada müdürlerin biraZ daha kafasına göre takıldığını anlatmıştı, tabi ben on sene evvelini diyorumMüdür yardımcısı öyle söyledi. Kendi eşi hariç herkesi listeye yazmış. Daha önce hiç seçim görevi almamıştım nasıl oluyor bilmiyorum. Ama sanırım bir ara da kura falan dediler nasıl oldu bilmiyorum
Biraz kafalarına göre takılmışlarBen zannetmiyorum kafasına göre iş yaptığını, bu seçimde çok fazla resen görev çıktı, ama belki doğu da çalışıyorsanız bilmiyorum, arkadaşım orada müdürlerin biraZ daha kafasına göre takıldığını anlatmıştı, tabi ben on sene evvelini diyorum
olay siyasete evrilmeyecekse ilk sorununuzun cevabı yok sizde biliyorsunuz:)ikinci konu güvensizliktenmi yoksa herşey ters gidince psikolojik olarak olumsuzamı evriliyor düşünceleriniz onu netleştirin derim.Dertlerimi bu başlık altına yazacağım artık. Burhan, Burhan olalı böyle eziyet görmedi. İş yerinde full işlere koş, eve gel bıdı bıdı dinle, ilişki desen kesat, üstüne seçim görevi. İmdat diye bağırasım var. Evrene bol bol pozitif enerji gönderiyorum ritüeller yapıp tütsüler yakıyorum. Ama o pozitif enerji+ sanki ikiye ayrılıp negatif oluyor ve bir tarafıma neyse. Evren beni tınlamıyor. Konuma gelelim:
Sana bıraktımCiddi mi yorum yapsam komik mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?