- 23 Ağustos 2012
- 51.111
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.961
- 898
Bundan önce akılları nerdeymiş madem kızın sınavı bu kadar derttiKızının sınava hazırlanmasını zerre kadar umursamadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan önce akılları nerdeymiş madem kızın sınavı bu kadar derttiKızının sınava hazırlanmasını zerre kadar umursamadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Amaç gelin rahat etmesin.Kocaman evde oturuyor diye düşündü heralde.Bundan önce akılları nerdeymiş madme3 kızın sınavı bu kadar dertti![]()
olur mu öyle şey! Sınava çalışmak dediğin yeni evlilerin evinde çalışılır siz ne anlarsınızBence sınav falan bahane evden bi boğaz atmaya çalışıyorlar![]()
Bugün görümce gelir yarın da kaynanayla devam eder bu iş19 yaşında ailesi düşünmüyor kendisi de düşünmüyor
Valla şimdi hayır dedin dedin bacım. O tavrı şu an sergilemezsen/sergilemezseniz önünü alamazsın. Kesinlikle hayır de.Zaten kayinbabam eşimi aradı yanınıza gelsin 4 ay kalsın sınava hazırlanacak dedi
İlham mı geliyor?olur mu öyle şey! Sınava çalışmak dediğin yeni evlilerin evinde çalışılır siz ne anlarsınız![]()
Güzel mesajiniz içimi rahatlattı teşekkür ederim eşim bir şey demedi bana tepki falan vermedi çok laf ederler sana ama hiç birini takma boşver dedi sadece. zaten ben kapatır kapatmaz telonu kv ile hepsi eşimi aramaya başladılar eşin söyle böyle yapmış diyeTebrik ederim çok iyi yapmışsınız. Olması gereken olmuş. Benzer birşey yaşadım ve ben tamamen kendi isteğimle aldım evime bin pişmanım sonrasında yok olmuyor gerçekten ne kadar iyide yaklaşsan karşılıklı olmuyor. Baştan tavrınızı koymuşsunuz ne derse desin. İster gelirler ister gelmezler ama gelmelerininde bir limiti olacağını bilsinler baştan. Tebrik ederim. Eşin ne dedi?
Siz sınava hiç çalışmadınız herhalde…. Hatta geç bile kalınmış 20 gün beklenmiş bence ilk evlendikleri geceyi görümceyle girmeleri lazımdı sonuçta sınav önemli!!Bundan önce akılları nerdeymiş madme3 kızın sınavı bu kadar dertti![]()
Velisine şikayet ediyorlar sanki.Eşiniz ne dedi ailesine?ben kapatır kapatmaz telonu kv ile hepsi eşimi aramaya başladılar eşin söyle böyle yapmış diye
Evet doğaçlama takılıyorumİlham mı geliyor?
Bir de 19 yaşındaki bir kizin sorumluluğunu üstüne yüklemeye çalışıyorlar.
Alan araştırması mı?Oda çok.Birer birer kayalım o tarafa doğru.Yahu bu ne saçma olay.
Bence karı koca birlikte gelecekler önceden şok olma diye görümceyi öne sürmüşler olur mu olur
Kesinlikle bende o fikirdeyimAmaç gelin rahat etmesin.Kocaman evde oturuyor diye düşündü heralde.
Vallahi helal olsun sınırınızı koymuşsunuz. Bu yoldan dönmeden devamGüzel mesajiniz içimi rahatlattı teşekkür ederim eşim bir şey demedi bana tepki falan vermedi çok laf ederler sana ama hiç birini takma boşver dedi sadece. zaten ben kapatır kapatmaz telonu kv ile hepsi eşimi aramaya başladılar eşin söyle böyle yapmış diye
Yok gitmeyin bence.Evin her köşesini denerler yeni evliler.Böyle birşey varsa bende geleyim sınava çalışırım söz beni de alın![]()
Evet doğru gorduysem zaten kaç odalı olduğunu söylemişAlan araştırması mı?Oda çok.Birer birer kayalım o tarafa doğru.