Dertmi bilmiyorum ama en uygun burası geldi benim için dert malesef

ada-mert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
5
1
35
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim bayandır takipte ediyorum burda biz kadınların birbirine destek verip konuşmaları çok hoş hele benim gibi gurbete gelin gittiyseniz arada burda bişeyler paylaşmak güzel sanırım neyse benim derdim temizlik :KK43: çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ama sürekli kafamın içinde evim pis camlar silincek yerler silincek sürekli Kafamı meşgül ediyor ama çalışıyorum yapamıyorum geç geliyorum kendi dükkanım bari Yüzden sabah açıp akşam kapatıyorum tabi geç saat oluyo evde bi iş yapamıyorum bu beni çok üzüyor bu hafta sonu yardımcı çağırdım ama hava durumuna bakıyorum hava yağmurlu ne yapsam bilemedim yağmurlu havada cam silinir mi derdim bu işte benm gibi varmıdır ya

Cok mu yagmur yagacak? Bence silinir neden silinmesin ki?? Cok da takmayin ya hasta olursunuz..
3 aydır falan hiç bişey yapamıyorum evde yemek bile zor oluyo çogu zamn çok kirlendi artık hava durumuna baktım Manisa'da oturuyorum walla bi hafta yağmurlu görünüyor gelmeyin mi desem Kadınlara bilmiyorum

3 aydır falan hiç bişey yapamıyorum evde yemek bile zor oluyo çogu zamn çok kirlendi artık hava durumuna baktım Manisa'da oturuyorum walla bi hafta yağmurlu görünüyor gelmeyin mi desem Kadınlara bilmiyorum

Bence gelsinler yaz yagmurundan bi sey olmaz. Azcik yagar sonra durur..

Inşallah ya bakalım ne olcak gelmeyin desem tekrar gün ayarlamak falan çok zor böylede yağmur yagacak içime sinmiyor

Kızlar ben bu sitenin cevap verme işini falan pek çözemedim sanırım kopyala falan mı yapıyorum be oluyo anlamadım ama acemiyim daha yeni öğrenicem

Ben dükkan işinin ne kadar çok vakit aldığını bilirim benimde vardı ve eve geldiğimde hem çok geç oluyordu hemde kolumu kaldiricak halim kalmiyodu bu aralar zaten çamur yağıyor benim ev fransız balkon on taraf 4 metre cam sadece bir odanın ki bide bu cami görsen yeni sildiğim halde çamur içinde bende hiç ellemiyorum şimdi bu sene yaz da gelmicek bu gidişle ama...beklesin bakalım yağmurlar geçerse silmeyi düşünüyorum sende takma Allah aşkına....:)

Kızlar ben bu sitenin cevap verme işini falan pek çözemedim sanırım kopyala falan mı yapıyorum be oluyo anlamadım ama acemiyim daha yeni öğrenicem

Cevap vermek istediğiniz mesajın sağ altında cevapla sekmesi var, ona tıklayıp yazarsanız alıntı yapmış olursunuz. Benim şu an sizin mesajınıza yaptığım gibi.

Arada bir temizlik için yardımcı almak yerine sürekli birini bulun. Haftada ya da iki haftada bir gelsin. Hem sizin kafanız rahat olur, hem evinizin düzeni oturmuş olur.

Enee hanimlar ne guzel aman tek derdiniz bu olsun yahu.. allah baska dert vermesin.. :-) :-) :-)

Bursa bugun yagmurlu cam silinmez dediydim kendi kendime:KK66: sanki hava acik olsa silecekmisim gibi
Bu aralar cok yorgun hissediyorum kendimi bebis yoruyor biraz da isten ayrilacagim kismetse o zaman yavas yavas yaparim diyorum ben de

çalışan kadınların ortak sorunu malesef..ben haftada bir kez evi süpürüp silebiliyorum..camlarım offfff benim çok camım var yaaaa....o zaten bir günümü alıyor..valla yağmur yağcaksa silmiyorum..haftaya bırak zaten evde yokuz...

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim bayandır takipte ediyorum burda biz kadınların birbirine destek verip konuşmaları çok hoş hele benim gibi gurbete gelin gittiyseniz arada burda bişeyler paylaşmak güzel sanırım neyse benim derdim temizlik :KK43: çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ama sürekli kafamın içinde evim pis camlar silincek yerler silincek sürekli Kafamı meşgül ediyor ama çalışıyorum yapamıyorum geç geliyorum kendi dükkanım bari Yüzden sabah açıp akşam kapatıyorum tabi geç saat oluyo evde bi iş yapamıyorum bu beni çok üzüyor bu hafta sonu yardımcı çağırdım ama hava durumuna bakıyorum hava yağmurlu ne yapsam bilemedim yağmurlu havada cam silinir mi derdim bu işte benm gibi varmıdır ya

kendi dükkanınızmış bir iki gün kapatıp temizlik yapabilirsiniz, kafaya bu kadar takacağınıza

tutun bır temızlıkcı ki anlaşmıssınız bırıyle zaten, yagmur yagsada bısı olmaz sılsın, supursun evın her yerını elden gecırsın, aksamdan aksama da gelsenız evın temız olması onemlı ne demısler aslan yattıgı yerden bellı olurmus :KK66:
bende bu konuda tıtızım haftada bır temızlık yaparım. mutfak-banyo gunluk temızlenır ıhtıyac dahılınde ama dagınıklıgı ve kırı hıc sevmem. sızı anlıyorum o nedenle :KK66:
ev pıs olunca kendımıde pıs hıssedıyorum :KK66:

beklemişin 1 hafta daha bekle.. Tek derdim cam silmek olsaydı...düşünüyorum da o derdim bile yok çok şükür..

Manisa da tozlu yağmur yağıyor maalesef :KK43: Bende b durumdan muzdaripim. Resmen camlarımdan çamur akıyor.

Yardımcının yapacağı işi siz niye kafanıza takıyorsunuz?

hahaha aynı ben, hiç sevmiyorum temizlik yapmayı çoğu zaman erteliyorum- yorgunum vs vs. Ama aklımdan hiç çıkartamıyorum :KK70:

X