Derya abla!!!

kaavefali var birde güzel, tutarlı geliyor bana :) mesela biraz önce baktırdığımda normalde bakanların söylediği bir kaç şey aynen burada da çıktı. ücretli seçenekleri hiç denemedim, ücretsiz baktırıyorum.. kısa süre içinde geliyor fal, bu da yapay zeka yüksek ihtimalle :)

kızlar ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle baktım siteye önceleri bilgisayardan otomatik gelecek sandım, ben de falı yorumlayamam ama şekil görürüm bazı arkadaşlar gibi neyse içtim gönderdim sonuç şok oldum. bir sene içinde evleneceğiminden tutun da nişanlımın fiziki özelliklerinden adının içinde geçen harflere kadar bildi. arada bir gönderiyorum sonuç güzel. nişanlım için de kahve kapatıp gönderdim, sonuç yine süper, düğün hazırlıklarının maddi zorlukları, onun da evleneceği, sevdiği kişinin en çok neşeli olmasını sevdiğini yazıyordu, aynı gün nişanlım beni en çok hep neşeli olduğum için sevdiğinden bahsediyordu falan filan
bana tavsiye eden arkadasım da aynen herşey çıkıyor dedi fala inanmayalım, falsız da kalmayalım

Ya bazen gercekten tutturuyor...ilk zamanlar biri var seni seven falan derdi o diger unutamadigindanda hayir yok falan..simdi hayatimda kimse yok sanki biliyomus gibi yeni biri var falan demesi bile ilginc....bende kk'da derya ablaya yorumlari merak ediyordum ama azda olsa hep olumluymus...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merheba lütfen biri bana yardımcı olsun,çok hayatı bir konu.ankarada fal için kimin yanina gidiğim ve adresini ve numarasını bana bıraksın lütfen

derya abla sitesine giremiyorum ya, bir sorun mu var ki?
Merheba yeni üye oldum derya ablayı bulsanız bana cep ve adresini gonderseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…