Derya abla!!!

Evet, eskiden yoktu o.. Uygulama öncesi alınan üyeliklerden de istenmedi.
açıkçası heryere telefon email verdikçe spam/reklam mesajlar, mailler alıp başını gidiyor... Gına geldi artık Bir de bu şekilde insanların verilerinin toplanıp satıldığını biliyorum firmalara...vazgeçtim ben de üye olmaktan ... Zaten pek de inanmıyordum ama yorumları okuyunca bir deneyim demiştim yine de :)

Belki sadece güvenlik amaçlı, bir de birden fazla üyeliklere dikkat ediyorlar, aynı fotoğrafı atarsan başka hesaptan yorumlamıyor uyarı alıyorsun vs.. Ama ben de bu zamana denk gelseydim üye olmazdım sanırım, riskli duruyor :)

Numaramı verdim bir sıkıntı olur mu ya
Canım illa birşey olacak diye demedim ben. Sadece telefon numaramızı hastanesinden, marketine, uygulamalardan alışveriş yaptığımız mağazalara kadar verdikçe reklam mesajlarından gına geliyor anlamında serzenişte bulunmuştum ben ...

Fala inanmayan falsız kalmayan ben...

Eğlenceli... Robot program yanıtlasa da... Yani 3 kez baktım 2 si birebir çıktı. İyi tutturdular.

Sen uygulamayı mı indirdin? Siteye üyelik ücretsiz. Üyelik al derim. Beklentimiz yüksek olmasın tabi maksat eğlenmek. Ücret ödeme...

yok ben başka sitelerde paralı baktırıyorum, batağa saplandım

Bakayım bir derya ablanın ününü çok duydum, üyelik almak farz oldu hele ki paralı falı bırakmışken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…