- Konu Sahibi elmalikurabiye
-
Tmm sadece derya ablanın numarasını bana message olarak gönderebilirmisiniz çok memnun olurum
Üye olurken telefon numarasını istemesi ilginç geldi bana ...
açıkçası heryere telefon email verdikçe spam/reklam mesajlar, mailler alıp başını gidiyor... Gına geldi artıkEvet, eskiden yoktu o.. Uygulama öncesi alınan üyeliklerden de istenmedi.
açıkçası heryere telefon email verdikçe spam/reklam mesajlar, mailler alıp başını gidiyor... Gına geldi artıkBir de bu şekilde insanların verilerinin toplanıp satıldığını biliyorum firmalara...vazgeçtim ben de üye olmaktan ... Zaten pek de inanmıyordum ama yorumları okuyunca bir deneyim demiştim yine de :)
Canım illa birşey olacak diye demedim ben. Sadece telefon numaramızı hastanesinden, marketine, uygulamalardan alışveriş yaptığımız mağazalara kadar verdikçe reklam mesajlarından gına geliyor anlamında serzenişte bulunmuştum ben ...Numaramı verdim bir sıkıntı olur mu ya
Fala inanmayan falsız kalmayan ben...
Eğlenceli... Robot program yanıtlasa da... Yani 3 kez baktım 2 si birebir çıktı. İyi tutturdular.
Telefona şifre gönderiliyor. Kendi numaramı kullansaydım bende yanaşmazdım.Ben bir yıldır online paralı baktırıyorum içlerinden 2 tanesi çıkmadı
Telefon istediği için yanaşmıyorum
Telefona şifre gönderiliyor. Kendi numaramı kullansaydım bende yanaşmazdım.
Bugün bi fal daha baktırayım bakalım ne derece tutturulacak.:)
Sen uygulamayı mı indirdin? Siteye üyelik ücretsiz. Üyelik al derim. Beklentimiz yüksek olmasın tabi maksat eğlenmek. Ücret ödeme...bende annemin numarayı mı versem acaba
Yalnız bir yıldır mobil ödeme yapıyorum, burada telefona taktım
Bir de ben kaavefalı uygulamasını indirdim ücretsiz kullanıyorum şuan... aynı fotoyu ikisine de attım. Tabi tutturamadılar.bende annemin numarayı mı versem acaba
Yalnız bir yıldır mobil ödeme yapıyorum, burada telefona taktım
Sen uygulamayı mı indirdin? Siteye üyelik ücretsiz. Üyelik al derim. Beklentimiz yüksek olmasın tabi maksat eğlenmek. Ücret ödeme...
Paylaş bizimle...yok ben başka sitelerde paralı baktırıyorum, batağa saplandım
Bakayım bir derya ablanın ününü çok duydum, üyelik almak farz oldu hele ki paralı falı bırakmışken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?