Deste Katina

canım çok teşekkür ederim

Rica etsem bana da bakar mısınız özel mesaj gondermıstım ama bır de burdan yazayım
ismim İlksen
dogum tarıhım 11.03.1988
burcum balık

canım yaa çok teşekkür ederimm
o kadar güzel ve doğru şeyler yazmışsınki
tekrar teşekkürlerr

çok teşekkür ederim çok yüreğine sağlık.

Sevgili Sevgi,
Adın gibi sevgi dolu yıllar var önünde.Ancak acelecilik fazla gözünü karartıyor...Öncelikle etrafındaki insanlara özellikle de düşüncelerini fazla önemsediğin esmer ve uzun saçlı senden hafif kısa armut vücutlu arkadaşına dikkat et...Çünkü biraz bencillik biraz kıskançlık var sana karşı...
Ne diyeyim hayatın başında dost kazığı yemek pek de iyi olmaz senin için..
Önümüzdeki 1 hafta içerisinde bir değişim söz konusu senin için...Etrafındaki olayları gözlemle bakalım ne çıkacak ...
Bir erkek arkadaş görünüyor onunla barışma aşk tazeleme gibi bir olayın var ve dikkat! Sakın +18 e girme tehlike!!
Hoşçakal...

Sevgili Elasu,
Su gibi duru olmalı ömrün... Mucizevi bir aşk görünüyor sana ,birlikteliğin varsa çok sevildiğini yoksa da büyük bir aşkla karşılaşacağını söyleyebilirim..Cesarete ihtiyacın var çünkü geçmişte o kadar acı hatıralar ve geçmişe baktığında o kadar çok keşkeler var ki..Düzeleceğine inanır bir adım atarsan değiştireceksin herşeyi...Hoşçakal..

maalesef bulamadım( ozel mesaj mı atmıstınız mesajlarımı kontrol ettım ama bulamadım tekrar gonderebılrı mısınız zahmet olacak ama bulamadım maalesef(

Sevgili İkoloji,
Bu duygusallık sana zarar veriyor...Biraz mantıklı yaklaş ,çok umut bağlayarak beklentilerine zirve yaptırma..Hayal kuruyor,yıkılınca da üzülüyorsun...Gönül yaran var görünüyor ve bu seni bunalıma sokmuş durumda...Yalnız bilmeni iserim ki seni yaralayan senden güçlü olmanı bekliyor..Eğer güçlü olursan yeniden kazanabileceksin onu...Unutma ki harabeler terkedilmeye mahkumdur..
Hoşçakal.

Sevgili Esraburak,
Öncelikle belirtmeliyim ki tarot değil baktığım...
Sonralıkla da bakıma geçeyim..
Çok duygusal yaklaşıyorsun olaylara ve anın heyecanı seni alıp götürüyor...Seni hayal kurarken yakalamak mümkün ancak kaderindeki olaylar hep güzel ve sevindirici...Müjdeli kartlar açıldı sana ...Düğün ve doğum arası çok geçmeyecek ... Şuanda kaygıların var ama bunlar çok normal şeyler hayatında değişiklikler başladı ve inanmakta güçlük çekiyorsun...Anın tadını çıkar mantığı elden bırakma derim..Hoşçakal..
Mutlu günler...

Teşekkür ederim..Sağlıcakla

Arkadaşıma da baktırmak istiyorum mümkünse.
Adı: İlknur
D.tarihi:27.01.1983

Maddi ve duygusal anlamda. İşini de merak ediyor.

Çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız doğru, umarım bahsettiğiniz gibi olur...

çok teşekkür ederim canım..bide bişey daha sorabilir miyim karşılaşacaım kişi eski sevgilim mi?? yani aslında ben onla barışmak istiorum ama aramıorumda o arasın istiorum...bakabilir misin bu durum içinde rica etsem sana..

Arkadaşıma da baktırmak istiyorum mümkünse.
Adı: İlknur
D.tarihi:27.01.1983

Maddi ve duygusal anlamda. İşini de merak ediyor.
Sevgili Chloes ,
Arkadaşın İlknur'un evvela şuanki durumunu sorarak bi ön sezi oluşturdum..Evli değil ve artık evlenmek istiyor.Fakat hayatını adayacağı mükemmel adam yok..Çünkü karşılıklı hatalar ve sukoyvermeler bu işleri bozmuş.Ancak bir barışma kararı alınıyor..Gururlu bir hanımefendi ve aslında tek istediği mutlu huzurlu bir aile kurmak ...Çok iyi bir anne olacağından da şüphemiz yok fakat öncelikle kendini ruh durumundan kurtarmalı silkelenmeli ve asıl benliğine ulaşmalıdır...Tavsiyem gece yatmadan önce son derece kısık bir sesle kendine telkinler vererek karamsarlığı kovmasıdır..
Şuanda bi durgunluk dönemidir. Bu da gezegensel değişimden dolayı görülen etkidir .Birçok insanın şuan ben de dahil olmak üzere iç sıkıntısı söz konusudur.İş konusuna gelince,bir yerden başlarsa gerisi gelecektir.Cesaret edip bir adım atmalı,ha gayret...
Güçlü günler...Hoşçakalın.

Eğer görmek istediğin kişi eski sevgilin ise evet onunla karşılaşacaksın... Hoşçakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…