Sevgili Özge,
Sevgi sözde değildir,aramalısın özde...
Nereye kapılıp gittiğini bilmeden hareket edip sonra ben ne yaptım deme...Sabırsız olduğunu görmekteyim..Hep bir telaş hep bir panik..Herşey hemen olsun diyorsun...Bana kalırsa biraz dinlenmeye ihtiyacın var... Ruhunu dinlendir,düşüncelerini olumsuzlarından arındır,herşey güzel olabilir senin elinde,farkına var...
Hoşçakal :)
canım çok teşekkür ederim
Sevgili Emel,
Gururlu,özgürlüğüne düşkün,bilgili,akıllı,olgun ve sabırlı bir insan olduğunu görmekteyim.Yakın geçmişte sıkıntılar yaşanmış kararlar alınmış ve gürültülü o dönem atlatılmış geriye izleri kalmış...Ama bir çift göz var ki gözlerine bakınca dünya yansa umrunda olmayacak...Karşılıklı verilen emekte sorumsuz bulunan tarafın senden bir takım istekleri var... 'Eskiyi tamamen unutman'Gelmiş geçmiş, bence yapman gereken fazla takılmaman.İçinde bulunduğun o karanlıktan çıkarılıyorsun...Yavaş yavaş dağılıyor kara bulutlar ve isteklerini tek tek elde edeceksin...Bir annenin yapması gereken de evladı için güçlü olmak değil mi zaten... Sevdiklerinle geçireceğin güzel günlere odaklan ve olumsuz her düşünceyi sal gitsin...
Mucizeli günler...Hoşçakal
Sevgili Gonca,
Neye kızdın ki bu kadar? Neden kızdırdılar seni ?
Niçin bu küskünlük?
Neden herşey üstüste geliyor?
Çünkü sen bütün bunlara izin veriyorsun...
Çünkü haketmedikleri kadar önemliler...Gururlusun evet ama sevdiklerin söz konusu olduğunda hiç birşeyin önemi olmuyor...Bence kendini düşünmeye başlamalısın...Yaşamını değiştirmelisin..Göreceksin ki mutluluk anahtarı elinde ama sen yanlış kapıda oyalanıyorsun...Hoşçakal
canım yaa çok teşekkür ederimm
o kadar güzel ve doğru şeyler yazmışsınki
tekrar teşekkürlerr
çok teşekkür ederim çok yüreğine sağlık.
Rica etsem bana da bakar mısınız özel mesaj gondermıstım ama bır de burdan yazayım
ismim İlksen
dogum tarıhım 11.03.1988
burcum balık
Sevgili İlksen cevaplamıştım seni bir göz atmaya ne dersin...
maalesef bulamadım( ozel mesaj mı atmıstınız mesajlarımı kontrol ettım ama bulamadım tekrar gonderebılrı mısınız zahmet olacak ama bulamadım maalesef (
Sevgili İkoloji,
Bu duygusallık sana zarar veriyor...Biraz mantıklı yaklaş ,çok umut bağlayarak beklentilerine zirve yaptırma..Hayal kuruyor,yıkılınca da üzülüyorsun...Gönül yaran var görünüyor ve bu seni bunalıma sokmuş durumda...Yalnız bilmeni iserim ki seni yaralayan senden güçlü olmanı bekliyor..Eğer güçlü olursan yeniden kazanabileceksin onu...Unutma ki harabeler terkedilmeye mahkumdur..
Hoşçakal.
Sevgili Seher,
Ne kadar eğlenceli bir burcun var ..Tabi özellikleri aslında seni uzaktan yakından ilgilendirmiyor değil mi?
Çünkü aşktan yana yüzü gülmemiş bi hanımefendi olduğunu ve yeteri kadar değer görmediğini düşündüğünü hissediyorum...Şu an için içinde bulunduğun durum direncini düşürmesin .Zira zaman doğru kullanıldığında gerçekten ilaçtır.
Maddi durumda yetersizlik görüyorum,biraz sıkışık bir dönemdesin fakat 2012 yılı senin için de şanslı bir yıl olacak..
Gerek maddi gerek manevi güzellikler getirecek...
Sevgilerimle...
Sevgili Babyster,
Öncelikle şunu söylemeliyim ki azıcık dikkat et söylediklerine...Evet doğanda var senin sivri olmak ama böyle gidersen yalnız kalacaksın...
Görmek istediğin biriyle karşılaşman muhtemeldir ancak uyanık olman ve gözünü dört açman gerekecek bu insan zararlı biri olabilir.Yalnız ona dikkat eder ve sana vereceği manevi zararı engellersen sana güzel bir kapı açılacak,şans kapısı diyelim ona biz...Mucizeli günler..
Hoşçakal..
Sevgili Chloes ,Arkadaşıma da baktırmak istiyorum mümkünse.
Adı: İlknur
D.tarihi:27.01.1983
Maddi ve duygusal anlamda. İşini de merak ediyor.
çok teşekkür ederim canım..bide bişey daha sorabilir miyim karşılaşacaım kişi eski sevgilim mi?? yani aslında ben onla barışmak istiorum ama aramıorumda o arasın istiorum...bakabilir misin bu durum içinde rica etsem sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?